Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום .

היום פירקתי את הגאנט כדי לסדר את הגומיה של הציריה וכשהחזרתי אותו,סובבתי אותו באוויר נגד ועם כיוון השעון ושמעתי רעשים של מתכת ,נראה לי שאלו הגולות שבפעמון.

אני שומע רעשים כאלו גם כאשר אני נוסע לאט עם הגה מסובב עד הסוף,ובנוסף הציריה מתקתקת חלש בסיבובים קלים. כאשר אני מסובב עוד קצת הגה התקתוקים נפסקים.

האם אלו אכן רעשים מהגולות ? ואם כן האם זה מסוכן לנסוע ככה? כי התקתוקים סבילים בינתיים.

תודה.

למכירה:כויל ל 205 בה"פ.

מחפש: שעון סל"ד+ פיג'ו205 לפירוק

פורסם

אתה בטוח?

ככה בודקים את המיסב? פשוט סובבתי את הגלגל באוויר נגד ועם כיוון השעון.

לפי מה שאני יודע מיסב לא אמור להרעיש בסיבוב של ההגה, וזה אותו רעש שאני שומע כשההגה מסובב עד הסוף בנסיעה במהירות נמוכה.

תודה

פורסם

פעמון צרייה דפוק! שאתה נוסיע עם הגה עד הסוף במהירות נמוכה אבל על המקום יכול להיות בוקסות משולש תושבת בולם חופש בהגה הרבה דברים...

פורסם

תודה.

אבל הרעשים האלו מופיעים גם כשסובבתי את הגלגל באוויר וגם בסיבוב מלא במהירות נמוכה(לא נקישות)

אתה אומר שאין מצב לשמוע את הפעמון או את הגולות שלו כאשר הגלגל ישר ובאוויר?

זה ממש קול קטן של נקישה של ברזל בברזל מין חופש כזה.

תודה

פורסם
סתם תהיה: יכול להיות שיש לרפידה מעט חופש ובעצם היא מקור הרעש? במקרה זה עליך לעשות שיפוץ קאליפרים.
לא חושב שזה מהקאליפרים, אבל בצד השני הרכב קיבל פעם מכה , ויש דפיקות ורעידות לפעמים שנפסקות כאשר אני לוחץ על הברקס-אולי בצד השני אני צריך קאליפר חדש?

תודה

פורסם

אם הרעש נעלם כשאתה בולם, אני מציע לך בחום לבדוק את הקאליפר. זה רק מחזק את ההשערה שלי בדבר החופש של הרפידה (בזמן הבלימה היא נלחצת בכוח לדיסק ואין לה חופש ולכן אתה לא שומע דפיקות).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תוכן חדש...