Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ושוב פניני חוכמה של המשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7513 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3175151,00.html

"מפקד שלוחת שרון, רפ"ק אלי סער, אומר כי מדובר במהירות מאוד חריגה, שלרוב אופנועים נתפסים בה ולא כלי רכב פרטים. "יש נהגים שחיים באשליה שאם הכביש פתוח והרכב שלהם חזק ומהיר אז הם יכולים לנסוע במהירות מופרזת. האנשים האלה לוקחים סיכון, כי יש הרבה דברים לא צפויים בכביש ולא משנה אם הוא פתוח והרכב אמין", הוא מוסיף. "במהירות כזאת הצמיגים מתחממים יתר על המידה וצמיג יכול להתפוצץ ולהוביל לתאונת דרכים קטלנית."

כנראה שעל דירוג מהירות הצמיגים הוא לא שמע...

ינון.

• תגובות 40
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שעל דירוג מהירות הצמיגים הוא לא שמע...

אתה מצפה ליותר מידי :roll:

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

"בנוסף התברר כי בחודש מאי נפסל רשיונו על ידי משרד הרישוי וכעת נבדק האם הפסילה בתוקף. אם אכן כך, האיש יואשם גם בנהיגה בזמן פסילה".

כנראה שהוא נהג בפסילה.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

שתי הוכחות נוספות שהמשטרה לא עושה שום דבר רציני למנוע תאונות.

1- נהג בעל 61 עברות קודמות לא צריך להיות מורשה לסובב את הסוויץ.

2- שוטר שיושב לתפוס אנשים שנוסעים מהר בכביש 6.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

סביר של-530 שנת 2004 יש צמיגים המתאימים למהירות של אוטובאן, השאלה אם לנהג בעל 61 הרשעות יש שכל לבדוק לחץ אוויר בצמיגים.

צמיגים בלחץ נמוך מדי יתחממו הרבה מעבר למה שהם מיועדים. העובדה המצערת שכמעט כל התאונות בכביש 6 נובעות מפיצוץ צמיגים, לכן לא צריך לזלזל במה שהשוטר אמר.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

"61 עבירות תנועה, מהן 8 על מהירות..."

אין לי עניין להגן על נהגים מסוכנים, אלא שאין לאף אחד הוכחה שהוא כזה. יש הוכחה שהוא חסר מזל...

dirty old man

need love too

פורסם

אני אישית אומר שנהגים כאלה צריכים לשבת בכלא

וזה מהסיבה הפשוטה שהם מצפצפים על החוק, קודם כל הנהג הזה שקול לרוצח אבל, אם המדינה אסרה לך לנהוג על הכבישים בארץ אז אתה לא תינהג ואם כן אז אתה עברת על החוק ואתה צריך שלבת בכלא

זה בדיוק כמו שהחוק אומר שאסור ליגנוב לירצוח לאנוס ואותם אנשים כן יושבים בכלא, אז למה אנשים עם עבירות תנועה כרוניות לא יושבים

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אני אישית אומר שנהגים כאלה צריכים לשבת בכלא

וזה מהסיבה הפשוטה שהם מצפצפים על החוק, קודם כל הנהג הזה שקול לרוצח אבל, אם המדינה אסרה לך לנהוג על הכבישים בארץ אז אתה לא תינהג ואם כן אז אתה עברת על החוק ואתה צריך שלבת בכלא

זה בדיוק כמו שהחוק אומר שאסור ליגנוב לירצוח לאנוס ואותם אנשים כן יושבים בכלא, אז למה אנשים עם עבירות תנועה כרוניות לא יושבים

מסכים איתך ב-100% :mm_yeah:

• תוכן חדש...