Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר שלי נהג חדש קיבל דו"ח על אי עצירה בעצור בזמן המלווה 250 ש"ח+4 נקודות

וגם לפני כמה ימים עוד דו"ח על עצור לא בזמן מלווה של עוד 250 ש"ח+4 נקודות

עכשיו השאלה שלי היא כזאת חוץ מזה שיש לו 8 נקודות...זה יכול להשפיע לו על חידוש רישיון?

זה שלילה? קורס נהיגה מונעת? טסט או תאוריה חוזרים?

בבקשה מי שעונה רק מי שבאמת יודע כי זה מאוד חשוב לו

תודה

Mazda 3 2004

פורסם

לא הייתי להימצא בסביבת ה"חבר" שלך כאשר הוא על ההגה!!

מצטער על הבוטות, אך כל אמצעי להישרד על הכביש מתחיל בשמירה על הכללים!!

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

כן, יעשו לו בעיה בחידוש הרישיון.

חבר קיבל הרבה פחות נקודות על מהירות מופרזת, ולא חודש לו הרישיון, הוא היה צריך לעשות תאוריה + טסט מחדש.

האמת, הכי טוב ככה, הוא ממש סכנה לציבור, ונראה לי שגם חבר שלך.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

אם היה לא עצור אחד אז היו מבליגים, זה עצור קטן (רק טכני בלי אי ממתן זכות קדימה - זתומרת כביש ריק) אבל עכשיו יש לו עוד אחד ועוד יש לו זמן עד שהוא סוגר שנתיים, בקיצור התחיל ברגל שמאל. מילא עצור אד אחרי שנה.

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אני מאוד מקווה שיעשו לו בעיות עם הרשיון.

הוא כנראה לא למד את הלקח בפעם הראשונה.

זאת עברה חמורה, אחת מהעברות הבולטות שבגללן נגרמות תאונות דרכים.

הוא קיבל דו"ח בזמן המלווה(אמור להיות הזמן בו ההורים אמורים לפקח לא?)

ועוד אחד אחרי כמה זמן,אני לא חושב שיקלו עליו בעניין זה(וטוב שכך),זה 2 עברות חמורות בזמן מאוד קצר יחסית.

under construction..

פורסם

אני פונה פעם נוספת למנהלי הפורום: בואו נפתח שרשור דביק ע"מ לעודד נהיגה בטוחה ונבונה.

אני סבור כי הפורום הוא המקום הנכון לעשות זאת.

איני רואה מדוע אנו טוחנים מים עם שאלות על מה קרה או מה יקרה לחבר שלי.

יש להרבה מאיתנו ידע לתת. אני מוכן לתת נקודת זינוק לנושא בתנאי ויהיה שרשור דביק ובולט.

בתודה ZVIDOC

פורסם

צבי אתה מגזים, כמה פעמים לאחר עצירה מוחטלת בעצור קפץ עליך שוטר מהשיחים וטען בתוקף שלא עצרת.

כשהמשטרה מתחבאת מאחורי כזה עמוד הסיבה היא לא לחנך או להבליג, אלא להכניס עוד כספים.

ככה שבוא לא נעשה מהבחור עבריין סדרתי.

פורסם
צבי אתה מגזים, כמה פעמים לאחר עצירה מוחטלת בעצור קפץ עליך שוטר מהשיחים וטען בתוקף שלא עצרת.

כשהמשטרה מתחבאת מאחורי כזה עמוד הסיבה היא לא לחנך או להבליג, אלא להכניס עוד כספים.

ככה שבוא לא נעשה מהבחור עבריין סדרתי.

VOLK אני סבור כי תגובתך , מחייבת התייחסות מעמיקה, כרגע אני אתמצט את ראיתי בנושא.

ראשית, רשיון משנת 1973 מעל מיליון וחצי ק"מ מתוכם כמחצית בתור נהג אוטובוס עירוני בז'נבה, (רק לשם המידע: בזמנו, תיאוריה לאוטובוס שם, 215 שאלות עם זכות לשלש טעויות!).

עכירות תנועה גרידא: שלש ברכב פרטי בלבד, 1. מעבר באור אדום ב0.23 חלקי שניה! קנס 45 פרנק שויצרי. 2. חצית אי תנועה בצומת גלילות בשנת 1989 בארבע בבוקר, מודה באשמה, קנס 360 ש"ח +2נקודות. 3. מהירות 102 קמ"ש על כביש עוקף חדרה (90) 250 ש"ח + 2נקודות. כיום תיק נקי.

לכן גם אני איני צדיק!! גם מדוחות חנייה נגמלתי, חבל על ה"חיסכון"..

ואוסיף, אני מאד מקפיד על שמירת חוק ורק תחום המהירות חורג לפעמים בגבולות הסביר (אין דבר כזה). למרות זאת כל נהג חסוף לשגיאות, עובדה.

באשר למשטרת התנועה, אין לי ויכוח , הם רחוקים מעשייה נכונה של אכיפת החוקים ושיפור ההיתנהגות ונכון, גם לדעתי , הם מעדיפים לעשות את העבודה הקלה והמכניסה מאשר לנוע בתוך התנועה שם כל שנייה מתבצעות מלא עבירות מסוכנות. איני מסכים גם עם מתן קנסות גבוהות עם נקודות על דברים כמו חגורה או אורות חורף.

לעומת זאת , כאשר אני שומע על צבירת דוחות על אי עצירה באדום או עצור , חציית קו לבן , אי מתן זכות קדימה וכו. אני לא חושב כי יש פה צדיק ואם כן, אז אין מה לשאול , הולכים לבית דין, למרות וגם הדיינים הם לא חומר משהו.

לכן אני חושב כי רק עידוד של ציבור הנהגים , חברי הפורום, ילדינו והולכי רגל, להרגלים טובים יותר , רק כך נוכל לספור פחות גוויות בסופי שבוע.

פורסם
לא הייתי רוצה להימצא בסביבת ה"חבר" שלך כאשר הוא על ההגה!!

מצטער על הבוטות, אך כל אמצעי להישרד על הכביש מתחיל בשמירה על הכללים!!

55555

פורסם

אני מצטרף לשמר ואומר:

לא סתם פירקו את עברת העצור לשתי עברות

האחת: אי עצירה (מדובר על כביש ריק- 4 נקודות- לא הפרעת אף אחד.) אמצע הלילה כביש ריק אני בטוח שאף אחד לא עוצר עצירה מוחלטת

השנייה: אי עצירה ואי מתן זכות קדימה לרכב החוצה -(10 נקודות, כביש שהיית אמור בתור נהג לעצור בו)

אני בטוח שתפסו אותו במקומות אסטרטגים (מארבים של המשטרה בשעות שאין תנועה - ועשו לו הפתעה) אחרת היה מקבל את העבירה השנייה של אי מתן זכות קדימה.

הוא אשם בדבר אחד! שהוא לא למד שהשוטרים לא מחלקים דוחות ונמצאים במקומות שיש בהם תאונות אלא במקומות נידחים וריקים שאף אחד לא חשב על דעתו לעצור עצירה מוחלטת ופתאום שוטר מאחורי השיחים יוצא לו. (לי קרא כזה דבר ששוטר החנה את הניידית ברחוב קטן בפאתי כ"ס - הוא החנה את הניידת בין העצים. כאמור, אין חדש תחת השמש.)

ילד! מה שחשוב הוא להעשיר את הקופה ולא למנוע תאונות, השוטרים הם בדיוק כמו פקידי שומה

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם
אני מצטרף לשמר ואומר:

לא סתם פירקו את עברת העצור לשתי עברות

האחת: אי עצירה (מדובר על כביש ריק- 4 נקודות- לא הפרעת אף אחד.) אמצע הלילה כביש ריק אני בטוח שאף אחד לא עוצר עצירה מוחלטת

אתה יודע אני מרגיש ממש מסכן כרגע..

אני כן עוצר!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

• תוכן חדש...