Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ואנחנו נשמח לשמוע איזה רכב זה, איפה המכה, ומה חומרתה, ע"מ שנוכל להיות יותר חכמים, נשמח גם לשמוע בכמה אחוזים או כסף פחות מהמחירון אתה יכול לרכוש את הרכב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
אשמח לשמוע תגובות מבעלי ניסיון.

קצה שלדה זה גם יכול להיות מכה מחנייה

כלומר בקצה השלדה ישנם חריטות\שריטות

מניסיון אישי זה לא משפיע

"רוצה מסאג'? - שב לי על הבגאז" :-P

למכירה סאב לאוהבי SPL ו SQ http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=750709#post750709

פורסם

מדובר בפיאט פונטו. מידת החומרה טרם ניתבררה סופית. בהנחה שאין מדובר בחריטה או סריטה השאלה היא עקרונית ....הרי מי שטוען לפגיעה ב"קצה שילדה" לא מתכוון ל"חריטה". הוא מוכן כרגע להוריד כ -10K מתחת למחירון.

נהג מנוסה
:roll:
פורסם

תהייה שנייה במצב של המוכר בעוד כמה שנים.

האם תהייה מוכן גם כן למכור ב10K פחות?

האם תהייה מוכן לרדת עוד בגלל שהרכב כבר ישן?

האם תהייה מוכן לדרת עוד בגלל היד?

תתן פרטים על הרכב יותר בפירוט. אבל כעכרון יש מספיק רכבים שהם ללא קצה שלדה ונמכרים ב5-6 מתחת לחירון.

פורסם
תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

קצה שילדה זה שטויות, לי יש אוטו עם קצה שילדה ושאני ימכור אותו הוא ימכר הרבה הרבה מעל המחירון !

למרות שתמיד עדיף שיהיה לך רכב בלי עבר של תאונות כלשהן .

תעשה גם חיפוש דיברו על זה הרבה

יוגב

פורסם

"קצה שילדה זה שטויות, לי יש אוטו עם קצה שילדה ושאני ימכור אותו הוא ימכר הרבה הרבה מעל המחירון !"

כן אם לא יעלו על זה בבדיקה אם אתה חושב שמישהו ישלם לך על האוטו מחירון ועוד אתה רוצה פלוס כאשר יש לך קצה שילדה אתה טועה !

פורסם

טוב, אני מבין שאתה מכיר את האוטו שלי כמה השקעתי וכו וכו , נכון ? ( לא נראה לי)

אז במקום להגיד דברים שלא יודעים בא נתרכז בשירשור ולא בדברים שלא יודעים :roll:

טוב?

יוגב

פורסם

יוגב

תרשה לי קצת תיקון קל:

לך יש פיג'ו, ועוד פיג'ו, אני משער שהפג'ו עם הקצה שלדה היא ה306, אז לא פלא שהיא תמכר במחיר יפה, הרכב נדיר.

אבל פונטו, יש כאלו כמו חרא, יד ראשונה, מאנשים מבוגרים, בלי ק"מ...

ויש כמו חרא כאלו עם קצה שלדה, בגלל שזה אוטו קטן, אז כל מכה קטנה מובילה את זה.

בכללי, הייתי ממשיך הלאה, המכוניות האלו נסחרות מתחת למחירון, בלי קצה שלדה, בלי תאונות, ובלי עמיית מסביב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

ממש לא

כל תיקון לא יביא את הרכב לאיזון מושלם ובבלימת חירום במהירות גבוהה

הסבירות שהרכב יסטה מקו הבלימה גבוה מאוד+בלאי צמיגים לא שווה

בקיצור בטיחות ל ק ו י ה

את החיים לא קונים בכסף

פורסם
ממש לא

כל תיקון לא יביא את הרכב לאיזון מושלם ובבלימת חירום במהירות גבוהה

הסבירות שהרכב יסטה מקו הבלימה גבוה מאוד+בלאי צמיגים לא שווה

בקיצור בטיחות ל ק ו י ה

את החיים לא קונים בכסף

קשקוש...

מדובר בקצה שילדה. לא אמור להשפיע על התנהגות הרכב, אלא רק על סחירותו.

לדעתי אם הוא מוכן להוריד 10K כ"כ מהר, אז לא מדובר בקצה שילדה, אלא בהרבה יותר מזה...

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...