Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי משהובראש שלא מסתדר לי ואני צריך את עזרתכם.

בוא ניקח לדוגמא תיבת הילוכים ידנית רגילה שמשולבת בהילוך.

להילוך יש שני גלגלי שיניים. יש שמן גיר שתפקידו להוריד את רמת החיכוך ולקרר את הגלגלי שיניים כי מן הסתם שהם מסתובבים הם יוצרים חום.

השאלה שלי היא מה מקרר את השמן ?

ועוד שאלה: האם כל הגירים הידניים הם מאלומיניום?

אשמח אם תפתרו לי את "הבעיה".

תודה מראש.

פורסם

החום מפונה מהשמן ע"י הולכה לגוף הגיר ומשם בהסעה לאויר הסביבה.

גיר של אסקורט מארק 1 עשוי ברזל (כמדומני). כמו הרבה גירים ובעיקר ישנים.

לגירים שמשודכים למנועים אימתניים יש קירור שמן חיצוני שמוזרם ע"י משאבה.

פורסם

1.השמן בא במגע עם העוקה שיש לה שטח פנים חיצוני די גדול,האוויר הזורם על-פני העוקה מקרר בסופו של דבר את השמן.

במערכת ממסרים של מסוקים יש רדיאטור לקירור השמן של הממסר.

2.היום מייצרים את רוב הגירים מאלומיניום מטעמי חיסכון במשקל,עלויות ייצור.

אבל גלגלי השיניים בתוך הגיר עשויים מפלדה וגם הצירים.

בגולף הקודמת שלי דור II הגיר היה עשוי מפלדה.

איזה כייף לי :)

פורסם

לשם ההבנה, ההבדל בין שמן תיבת הילוכים ידנית וזה של מנוע, או תיבה אוטומטית, חל בעובדה , כי בשני האחרונים , השמן מוזרם לכל החלקים ע"י משאבת לחץ.

בתיבת הילוכים ידנית, גלגלי השיניים התחתונים , טובלים בתוך השמן וכאשר הם בתנועה הם מתיזים את השמן לכל עבר (ברביטציה בלועזית). תנועה זו של השמן, אמורה לספק שימון יעיל וארוך טווח בייחוד, כאשר נפח השמן הוא בערך כשליש מנפח התיבה, כך אין בעיית התחממות מאחר והשמן מגיע בטיפות למגע עם האוויר המצנן אותו.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

• תוכן חדש...