Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רונן,

אני גם מעוניין לבצע אינפוזיה בקוואליר.

אשמח אם תוכל לעלות הסבר מפורט לאחר שתבצע את האינפוזיה.:-)

פורסם

תפסיק לחפש מי שיעזור לך ותעזור לעצמך !

שפוך את התוסף לטנק הדלק וסע בסלד גבוהה כמה פעמים וסוף הסיפור .

התוסף לא נועד לאינפוזיה ומנוע במצב תקין לא יסע יותר טוב אחרי אינפוזיה , מספיק עם השטויות .

JDM :twisted:

פורסם
תפסיק לחפש מי שיעזור לך ותעזור לעצמך !

שפוך את התוסף לטנק הדלק וסע בסלד גבוהה כמה פעמים וסוף הסיפור .

התוסף לא נועד לאינפוזיה ומנוע במצב תקין לא יסע יותר טוב אחרי אינפוזיה , מספיק עם השטויות .

זה לא שטויות.

אני הייתי עד כמה וכמה פעמים שברכבים בני שנה-שנתיים(חדשים) בוצע אינפוזיה לסעפת, השיפור היה עצום!!! אנשים לא האמינו....

הדלק בארץ כ"כ גרוע שתוך זמן קצר נוצר פיח ואין מה לעשות, אינפוזיה מנקה ומסירה הכל.

אני ממליץ מאוד על אינפוזיה, יש חומר מיוחד שעושים איתו מלבד ה K44 אך גם עם ה K44 ישנו ספר הדרכה(במוסכים רציניים יש), שבו מוסבר בדיוק כל התהליך.

פורסם

אני מכיר דרך אחרת.

פעם בשנה אני מפרק את המניפולד ומנקה ביסודיות עם ספריי קרבורטורים . פעולה זו טובה יותר ממליון 44K באינפוזיה .

JDM :twisted:

פורסם

לכל אלה שחושבים על אינפוזיה

היה פעם מישהו בפורום ששרף את הK44 (וצילם רק תחפשו) ללא מהילת דלק בדומה לאינפוזיה. התוצאה שהתקבלה היא סוג של זפת. אם אתם רוצים זפת במנוע במקום פיח אז סבבה. לא סתם היצרן ממליץ על מהילה בדלק.

ולאיש שמעלי, החומר בכלל לא מנקה את הסעפת אז מה הקשר?

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

1. אז מה יותר מומלץ ?????????

אנפוזיה או בטנק דלק?

2. ואם אני אשים בטנק דלק זה לא יגרום לסחף של משקעים שעלולים לסתום משהו ???

3. האם אני יכול לעשות זאת בריכוז יותר גבוה כמו לדוגמא פחית ברבע מיכל או אפילו פחות?

נמאס אני אעשה זאת היום לבד בטנק הדלק אם אני אקבל תשובות מספקות בעניין.

פורסם
לכל אלה שחושבים על אינפוזיה

היה פעם מישהו בפורום ששרף את הK44 (וצילם רק תחפשו) ללא מהילת דלק בדומה לאינפוזיה. התוצאה שהתקבלה היא סוג של זפת. אם אתם רוצים זפת במנוע במקום פיח אז סבבה. לא סתם היצרן ממליץ על מהילה בדלק.

ולאיש שמעלי, החומר בכלל לא מנקה את הסעפת אז מה הקשר?[/quote

למה להתווכח? הנה הוראות היצרן-

http://www.bgprod.com/products/fuelair.html

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

• תוכן חדש...