Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תדלוק בגז - כדאי עד מתי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לידע כללי - יש שמועות שבסוף שנת 2006 יושווה מחיר הגז לתדלוק רכבים למחיר הבנזין, סולר וכו'. מנגד, יש כאלו שאומרים שעד שנת 2008 המחיר יוותר זול משמעותית. יש למישהו מידע מוסמך?

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

האינטרס במדינה הנאורה שלנו הוא שלא יעברו לגז(בדיוק הפוך מכל שאר המדינות).

הטענה העיקרית למה לא רוצים היא טענה ביטחונית, קרי פיגועים (מין הסתם מצאו תירוץ), שאם לכל אחד יהיו בלונים בבגאג, יבוא איזה מחבל,ייכנס לקניון ולך תדע שהוא מחבל.

לכן, את ההמשך , תחשוב לבד.

פורסם

תסלחו לי על הגסות - לא ביקתי לשמוע שטויות על "בעיות בטיחות" לגבי מחבלים וכדומה. אין שום סכנה בטחונית בתדלוק בגז (ומהרבה בחינות אחרות הוא בטוח יותר), ואילו המדינה היתה רומה למנוע תדלוק שכזה היא היתה עושה זאת מזמן (ולדוגמא - איסור ייבוא רכבי סולר פרטיים עד שנות התשעים).

ביקשתי לדעת דבר אחד בלבד - האם למי מכם יש מידע לגבי האם ישנה התחייבות לתאריך שעד אליו לא יועלה המס על הגז, ומה הוא אותו תאריך. קאפיש? גם לי ברור שהמחיר עוד יעלה בעתיד, אבל השאלה היא מ-ת-י, ולא למה!

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

המדינה התחייבה לא להעלות מיסים על הגז עד ינואר 2007 .ברור לכולנו מה יקרה אחר כך....

קחו בחשבון שיקחו לפחות שנתיים כדי לכסות את עלות ההסבה לגז ,עדיין אין מספיק תחנות תדלוק,

ואין עדיין רשת של מוסכים שמוסמכים לטפל בגז באופן מסודר ( חאפרים לא חסר ), בקיצור מה שאני

אומר שאין צורך לרוץ ולהתלהב יותר מדי בינתים זה הרבה פחות ורוד ממה שזה נראה...:???:

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם
המדינה התחייבה לא להעלות מיסים על הגז עד ינואר 2007 .ברור לכולנו מה יקרה אחר כך....

קחו בחשבון שיקחו לפחות שנתיים כדי לכסות את עלות ההסבה לגז ,עדיין אין מספיק תחנות תדלוק,

ואין עדיין רשת של מוסכים שמוסמכים לטפל בגז באופן מסודר ( חאפרים לא חסר ), בקיצור מה שאני

אומר שאין צורך לרוץ ולהתלהב יותר מדי בינתים זה הרבה פחות ורוד ממה שזה נראה...:???:

תודה על המידע. שנה טובה.

פורסם

עד סוף שנת 2005 הממשלה אמורה לדון בענין הגז ולחרוץ את גורלו באופן סופי עד אז

אני מציע לשבת בשקט ולראות איך הממשלה הורסת את חיינו אט אט...

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...