Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7579 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לקבל יעוץ לגבי הונדה האצ'בק 1.4 (3 דלתות) והונדה 4 דלתות 1.4 - שתיהן שנת 97 אוטומטי

איך אמינות ותפקוד הגיר האוטומטי ?

מה הצרכת דלק הממוצעת בעיר ומחוץ לעיר של כל רכב ? (מאוד חשוב לי ..)

איך האמינות של הרכבים ?

איך המחירים של חלקי חילוף וטיפולים ?

האם יש נקודות מיוחדות לבדוק בקניית הרכב ?

עם איזה אבזור מגיע הרכב ואלו דגמים יש ? ( מנוע 1.4 שנת 97)

+ דבר ראשון שבדקתי זה את תוצאות החיפוש - ולא מצאתי תשובות לשאלות שלי לגבי דגמים אלו +

תודה (:

פורסם

אז ככה. גם לי וגם לחבר מאוד טוב יש הונדות כאלו (האצ'בק) לי יש חצי שנה בערך ולו כבר שנתיים. האמינות של שתיהן יוצאת מין הכלל. אם הן מטופלות כראוי אז בדרך כלל אין בעייה. הביטוח שלהן יקר והן יחסית צמאות.הביצועים לא בשמיים (לא אימפרזה טורבו) אבל מספקים בגבול הסביר. אצלי היא ידנית אך אצל החבר היא אוטומטית ועד עכשיו לא היו בעיות. איבזור סטאנדרתי שלה 2 ח"ח, נעילה מרכזית, מראות חשמל, יש כאלו גם עם abs וכריות אוויר וסאן רוף. תיבדוק אם המושב שליד הנהג לא עושה בעיות, זאת מחלה של הונדה. כמובן שלא קרעו אותה (כל ילד שיש לו אחת כזאת חושב שהיא מינימום פורשה) ואם יש סאן רוף שהוא תקין. טיפול 10k עולה לי 400 ש"ח. ברקסים קידמיים 200 ש"ח. טיימינג באיזור ה500 ש"ח.

פורסם

תודה על התגובה ..

ובקשר ל"יחסית צמאות" - עד כמה הן צמאות , ביחסים של ליטר לקילומטר מה צריכת הדלק באוטומט ?

פורסם
תודה על התגובה ..

ובקשר ל"יחסית צמאות" - עד כמה הן צמאות , ביחסים של ליטר לקילומטר מה צריכת הדלק באוטומט ?

תלוי ברגל שלך.

ההונדות יחסית חסכוניות בדלק והידנית 1400 במיוחד.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

איציק אתה טועה. ה 1400 ממש לא חסכוני. גם כאשר האמא של החבר נוהגת היא צמאה. בטח ביחס לקורולה שלו או לאימפרזה שלי.

פורסם

הונדה ובמיוחד 1400 לא צמאות לדלק לא באוטומט וכמובן שלא בידני כנראה שיש לך בעיה ברכב של צריכת דלק מוגזמת או שאתה לא יודע מה זה רכב צמא.

טולי תדבר במספרים??

פורסם

אולי אתה צודק, אני לא יודע מזה רכבים צמאים. :? . הכל יחסי בחיים אתה יודע. לפני זה היתה לי 206 1400 וההונדה לוקחת הרבה יותר דלק ממנה. (כמעט פי 2) 2 ההונדות מטופלות באדיקות והרבה אהבה. אין שום בעייה באף אחת מהן. אני לא לוחץ עם הרכב. זהו לא רכב ספורט. בדרך כלל אני נוסע רגוע. נכון היא לא צמאה כמו sti או הונדה גודשת וגם לא כמו קורבט אבל יחסית הרכב צמא. כמו כן יש לעוד 2 שכנים שלי כאלו הונדות ושניהם אומרים שהרכב צמא.

פורסם

וכדי להפסיק עם ה-"צמא יחסית", "פי 2" ושאר ירקות-

שלי עושה בממוצע בין 1:12 ל-1:14 בנסיעה משולבת (ידנית 96).

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

אף אחד מאיתנו לא בדק צריכת דלק ממוצעת אבל בטוח שאף אחת מהן לא מיתקרבת אפילו לנתונים שהצגת. דיברתי עם עוד 2 חברים עם הונדות כאלו (אחת 96 ואחת 2000) וגם הם מאשרים את הנתונים שלי. לכולנו יש בעייה באוטו? או אולי אתה פשוט מעביר הילוך ב 1500 סל"ד ולא עובר את ה80 מיחוץ לעיר?

פורסם

תשמע אני לא יודע מה לגבי האצבק אבל הונדה בכלל זה רכב יחסית חסכוני לנו יש 2 בבית אחת מהם שלי סיוויק שנת 93 אוטו' והיא שותה לי בממוצע בין 1:12 ל - 1:14 שזה מאוד סביר.

פורסם
אשמח לקבל יעוץ לגבי הונדה האצ'בק 1.4 (3 דלתות) והונדה 4 דלתות 1.4 - שתיהן שנת 97 אוטומטי

איך אמינות ותפקוד הגיר האוטומטי ? אמינות טובה מאוד. תטפל כמו שצריך ובזמן - ולא יהיו לך בעיות מיוחדות.

מה הצרכת דלק הממוצעת בעיר ומחוץ לעיר של כל רכב ? (מאוד חשוב לי ..) בעיר 1:11 מחוץ לעיר 1:15 משולב 1:13

איך האמינות של הרכבים ? שוב, אמינות טובה מאוד. רכב טוב, מטופל ותקין, שגם אתה תטפל בו בצורה טובה לא אמור לעשות לך בעיות מיוחדות.

איך המחירים של חלקי חילוף וטיפולים ? נקודה כואבת. הטיפולים במוסך יקרים יחסית וכן גם החלקים המקוריים. אבל טיפולים נכונים, בזמן וללא קיצורי דרך וקומבינות למינהן ייתנו לך ראש שקט

האם יש נקודות מיוחדות לבדוק בקניית הרכב ? שהרכב לא קרוע ולא עבר התעללות מאסיבית (והוא עובר בד"כ, יש מעט מאוד מציאות). לא עשו קומבינות מיוחדות לרכב בעבר וטופל נכון ובזמן.

עם איזה אבזור מגיע הרכב ואלו דגמים יש ? ( מנוע 1.4 שנת 97) הגם עצמו נקרא 1.4iS.יש 2 חלונות חשמל, 2 מראות חשמל - זה הסטרנדרט. סנרופ זאת אופציה, כמו גם כריות אויר ו ABS. לפי מה שאני יודע הן היו אפשריות רק בדגמים של שנת 2000 (ויתקנו אותי אם אני טועה, אני לא סגור על זה)

+ דבר ראשון שבדקתי זה את תוצאות החיפוש - ולא מצאתי תשובות לשאלות שלי לגבי דגמים אלו +

תודה (:

נקודה נוספת - ביטוח. קצת יקר, אבל לא בשמיים.

יש עוד שאלות ?

• תוכן חדש...