Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

יש לי בעיה ברכב שהוא מתחמם , אך שאני מתחיל לנסוע במהירות יותר גבועה מ90 -110 קמייש אני רוע ששעון חום עולה עד קו אדום .

יחלפתי את הטרמוסטאת וזה לא הזער.

אז מישהוא יודע מה פה יכולה ליהות הבעיה ?

רכב הוא סיויק 95

@@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@ @@@--(*_*)--@@@

פורסם

קודם כל זה נחמד ויפה שאתה ממשיך עד שהאוטו מגיע לאדום...

חכם ביותר אני חייב לציין...

כמובן שההודעה הבאה תהיה : "שיפוץ ראש מנוע בסיויק...."

סתם שאלה... למה בשם כל הקדושים אתה נותן לאוטו להגיע לאדום?

פורסם

הבעיה היא שגיאות הכתיב, חוסר הניקוד הצורם לעין!

חזור לספסל הלמודים... חזור לשעורי דיקדוק, לשון הבעה כתיב וניקוד, מבטיחך נאמנה, שבעייתך דרך פלא

תסתדר מאליה!

בינתים ערוך בשנית את הודעתך המקורית, תקן את שגיאות הכתיב , ופסק במקומות הנכונים!

ולבעייתך: בדוק פשל רדיאטור סתום, אשר הרוח בנסיעה אינה מקררת אותו!

ואנא תוכיח למוטי שאתה לא דיסלקטי, ואתה יכול לכתוב בצורה קריאה מנוקדת ומפוסקת, ונעימה לעין ולקורא!!

בברכת חג שמח

ושנה טובה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

מה עם הרדיאטור ? הוא עבר ניקוי ?

שמוליק

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

וזה הזמן לציין צביקה, שיש לפעמים אנשים עם בעיות דיסלקציה וזה לא מונע מהם לנהוג במכוניות וגם לבקש עזרה בפורום אם צריך... כל עוד הם משתדלים לענות על הכללים של כותרת לעניין וכו'.

לא שאני אומר שפותח השרשור הוא דילסקט אבל ייתכן ויקרה מצב כזה.

מוטי.

פורסם

:-) מסכן למה ירדתם עליו ככה

גבר תשמע תן לנו עוד מידע ..

האם הרכב מתחמם גם בעמידה?האם המאוורר עובד בזמן!! הכוונה באיזור הנורמלי?

פורסם
הבעיה היא שגיאות הכתיב, חוסר הניקוד הצורם לעין!

חזור לספסל הלמודים... חזור לשעורי דיקדוק, לשון הבעה כתיב וניקוד, מבטיחך שבעייתך דרך פלא

תסתדר מאליה!

בינתים ערוך בשנית את הודועתך המקורית, תקן את שגיאות הכתיב , ופסק במקומות הנכונים!

בברכת חג שמח ושנה טובה!

צביקה

מבטיחך - יפה מילה חדשה = מבטיח לך

פורסם

שלום.

מה קרה לכם נפלתם על הראש?

אולי הבחור לא קול כך מכיר את המיקלדת או יש לא בעיה אם השפה העברית ובשפה אחרת הוא תותח?

גם אני כותב עימ הרווה שגיאוות אז אני מטומטם? בן-אדם שואל שאלה תכנית מה הלינץ הזה בושה וכלימה.

לבעל הרכב יש לבצע דחוף ניקוי ראדיאטור.

ברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

ואנא תוכיח למוטי שאתה לא דיסלקטי, ואתה יכול לכתוב בצורה קריאה מנוקדת ומפוסקת, ונעימה לעין ולקורא!!

בברכת חג שמח

ושנה טובה

צביקה

צביקה,

שגיאות כתיב הן תופעה שיכולה לנבוע מלא מעט סיבות (דיסלקטציה, עולה חדש, בעיית התבטאות, חוסר השכלה). לא נהוג לגנות אותה מעל דפי הפורום אם לא מכירים את הבנאדם, בטח לא בכזאת חריפות.

לבעל ההודעה,

כדי לדעת בוודאות - אתה חייב לנדב עוד פרטים - האם המאוורר עובד? האם הוספת מים לאחרונה לעיתים קרובות? האם בנסיעות איטיות יותר זה לא קורה?

• תוכן חדש...