Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיוניר 4750MP

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7606 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התחדשתי ברדיו-דיסק הנ"ל של פיוניר.

שאלתי היא האם ניתן לחבר אותו לדיבורת ע"מ שיהיה ניתוק בזמן שיחה?

זאת אומרת בזמן שאני שומע לצורך העניין רדיו, ומצלצל הפלאפון אז הרדיו מתנתק.

בהוראות של הרדיו-דיסק אין שום זכר לזה..אבל בחלק מאתרי המכירות רשום שישנה פונקציה כזאת.

תודה!

פורסם

אני חושב שצריך להיות שם (95% שיש)

לא נראה לי שלדגם כזה לא תהיה האפשרות

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני חושב חוט בצבע כתום . (אני לא בטוח.)

אבל תפרק את הרדיו. צריך להיות על חלק מהחוטים (מהצמה שמחוברת לרדיו דיסק.) פתקים קטנים. ועליהם מה התפקיד של כל אחד. ועל אחד מהם צריך להיות כתוב (MEUT) את זה צריך לחבר לדיבורית.

עם אין את החוט הנ"ל. לא בטוח שלמכשיר יש את האופציה.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אני גם מצטרף לשאלה, לי יש דגם יותר ישן 3350 של פיוניר אבל אין לי כפתור של mute אן att אבל יש לי חוט בצבע כתום שלא מחובר לכלום,יכול להיות שזה פשוט עושה pouse אם מחברים אותו לדיבורית?

בכול אופן מי שיודע או מכיר או שיש לו את המכשיר הנ"ל אני יודה לו אם יוכל לעזור לי

פורסם

לי יש היה רדיו טייפ מאוד ישנן של פיוניר נראה לי דגם 1500 או משהו כזה

והיה לו גם חיבור לדיבורית וגם כפתור MUTE

אל תגידו סתם, גם שהיה וויכוח על האלפיינים נכנס לפה "סיימון" ואמר "ל9855 אין MUTE נקודה !" והפלא ופלא...יש לו גם חוט מיוט לדיבורית גם כפתור של MUTE שעושה הפחתה לעוצמה נמוכה ובנוסף כפתור של PUSE...שזה בעצם כ-ל האפשרויות שרק אפשר בנושא מיוט

פורסם

אם זה עוזר, יש לי את ה 4650MP (בן שנה וחצי) ואין לו שום יציאת MUTE/ATT וכד'. כמו כן בדקתי גם בספרות (התקנה והוראות שימוש של היצרן) ואין שום איזכור לחוט כזה.

במכשיר אחר שהיה לי בעבר (של פיוניר גם כן, רדיו-טייפ שולט צ'יינג'ר) שהיה לאחד הדגמים היקרים מאוד בזמנו (KEH-P7650) עם יציאות ל 3 מגברים (מגבר קד', מגבר אח', + יציאה כפולה למגבר לסאב + קרוסאובר פנימי ושלט רחוק) היתה יציאה ל MUTE/ATT עבור דיבורית לנייד (וגם השתמשתי בה ! זה נחמד).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...