Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7638 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכוון להתקין ברכבי סט בולמי זעזועים,

ומחפש מקום להתקנה, שלא יהיה מרוחק מידי ממכון לכייון פרונט.

ואז, פתאום, :idea:

האם יש מקום טוב יותר להתקנת בולמי זעזועים ברכב ממכון פרונט ?

הרי הם מתעסקים בזה כל הזמן.

האם הם גם מבצעים התקנות ?

עכשיו סגור, מחר אני מתקשר למכון התחיה.

בכל מקרה, אשמח לקבל המלצות על מתקינים טובים (הרצליה/ת"א).

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

רזמל, למה אתה לא מבצע את ההתקנה בעצמך?

חוץ מזה, כיוון אחרי התקנה של בולמים חדשים מומלץ לבצע רק אחרי יומיים שלושה ולא מיד, המרווח הזה מאפשר לחלקי המיתלה "להתיישב" מחדש במקומם הטבעי.

מוטי.

פורסם

עכשיו סגור, מחר אני מתקשר למכון התחיה.

התחיה לא מתעסקים עם תיקונים והחלפות רכיבים. רק בכיוונים.

את ההחלפה והכיוון תוכל לבצע בא. רוט.

באופן אישי אני בעד הקונספט המקובל- המוסך מחליף , המכון מכוון.

פורסם

ההתקנה של האחורים נראית לי פשוטה, ובשביל הקדמיים אין לי את הכלים הדרושים.

בגלל שהעלות לא גבוהה חשבתי כבר לבצע הכל במקום אחד.

כיוון אחרי התקנה של בולמים חדשים מומלץ לבצע רק אחרי יומיים שלושה ולא מיד

בפעם הקודמת שהחלפתי משולשים, ההתנהגות של הרכב היתה גרועה, וההגה כאילו לא תפקד עד הכייון. אם זו תהיה התחושה גם אחרי החלפת הבולמים, אני לא רואה את עצמי מצליח לחכות יומיים שלושה.

את ההחלפה והכיוון תוכל לבצע בא. רוט.

א. רוט גם מבצעים התקנה וגם כיוון ? הם מומלצים ? תוכל לתת פרטים שלהם ?

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

המלצתי: להחליף במוסך ולכוון במכון.

"התחיה" לא מתעסק בהחלפת רכיבים, אך ורק בכיוונים.

רוט יקרנים.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

רוט לקח לי 240 שקל נדמה לי על כיוון פרונט מקדימה, הם קצת יקרנים אבל ידוע שהוא גם טוב, גם אני עשיתי כיוון פרונט רק לאחר כמה ימים ולא מייד, אהרון רוט יושב ברחוב הירקון בבני ברק

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

אתם בטוחים שזה יקר מדי?

אולי אתם משלמים על מקצועיות?

אולי החבר'ה במכון זה או אחר לא משתמשים בשיטות של עידן הדינוזאורים לכוון בהן מכוניות?

חברים יקרים, על שירות מקצועי משלמים, ולמי שחשוב לקבל רכב מכוון היטב עוד מאה שקלים לא יישנו כלום.

דוגמא למכון מעידן הדינוזאורים -

ואיפה מכוונים זוויות? במכון החביב עליך לכיוון "פרונט", כמובן. וכמו שאמרת, לא קל למצוא אחד כזה מקצועי, ולא שמצאתי (ראה אנקדוטה להלן). אני מעיין ב פלט Vehicle Alignment Report:

Camber -1 = מקסימום מאושר יצרן

Caster +8.5 = מקסימום מאושר יצרן

Toe 0 = דרישת יצרן

מאחור הנתונים לא שונו ונמצאים פחות או יותר במרכז התחום שבספציפיקצייה, וממילא החברה במכון הנ"ל טענו ששינויים במתלה אחורי אצלי זה סרט לא נורמלי שכולל שימוש בבודי ג'ק, וכל מיני מתיחות חלקי מתכת ועינויים אחרים, וכל עוד לא עשיתי תאונה לא שווה לגעת בזה :roll:.

דוגמא למכון שעושה עבודה טובה (במקרה מדובר במכון "התחייה" שרזמל דיבר עליו) -

אז קודם לסיפור הגעתי למכון לכיוון פרונט שם היו קצת ספקנים בקשר לכיוון אבל כיוון שאני לקוח ותיק הם אמרו נראה מה יהיה.

לאחר הסתכלות על הנתונים שהבאתי מול הנתוני יצרן שפשף הבחור בענייו ואמר לי שהנתונים יגרמו לי לשחיקה הרבה הרבה יותר מהירה, נבהלתי לרגע ושאלתי כמה ושהוא ענה לי שהצמיגים ישחקו 90% מהר יותר נרגעתי - אני מניח שזה מראה אולי שהבנתי שהוא לא מבין בדיוק בנושא.

5 דקות לאחר שהוא התחיל בכיוון ועיין בנתונים הוא הגיע אלי ושאל מאיפה הגיעו הנתונים תוך הבעת מבט של מורשם - לטענתו השינויים שאני מבצע אמורים לסייע בהרבה את הייציבות של הרכב במיוחד תחת גז.

שעה לאחר מכן ו 480 ש"ח פחות (כיוון פרונט קדמי ואחורי). יצאתי החוצה.

מיותר לציין שהחבר'ה במכון שגבה מחיר מלא הצליחו להגיע לכל הזוויות של כיוונוני הגלגלים אחת לאחת, בלי למתוח את השילדה ובלי להשתמש בג'ק ומסור שרשרת...

על מקצועיות משלמים.

מוטי.

פורסם

מתעלק על התרד ...שאלה:

האם לאחר החלפת בולמים קידמיים מומלץ להמתין פרק זמן עד כיוון הפרונט

ע"מ שהבולמים "יתישבו" במקום שלהם?

תודה לעונים.

(ITZIK IM STILL WAITING) :wink:

ניצן

פורסם

חוץ מזה, כיוון אחרי התקנה של בולמים חדשים מומלץ לבצע רק אחרי יומיים שלושה ולא מיד, המרווח הזה מאפשר לחלקי המיתלה "להתיישב" מחדש במקומם הטבעי.

מוטי.

מה לא היה ברור בזה?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם

רק עכשיו שמתי לב...

שעה לאחר מכן ו 480 ש"ח פחות (כיוון פרונט קדמי ואחורי). יצאתי...

לא ידעתי שלמיאטה יש פרונט אחורי...:roll:

האמת שהמונח העברי הנכון הוא כיוון סרן קדמי/אחורי

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

רק במכוניות ישנות אין כיוון ציר אחורי,

אולי אהרון רוט קצת יקרן אבל הוא ידוע במקצועיותו, הם שם כמה דורות, בפרום אומרים שפרונט התחיה גם טוב ויותר זול, מכיוון שאני מרמת גן העדפתי ללכת לאהרון בבני ברק מאשר לתחיה בסוף ת"א, הזמן היה עולה לי יותר

יום טוב

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

מנסיון עגום, בולמים מחליפים במוסך, ולא אצל פרונטאי.

לפני כשנה החלפתי בולמים אחוריים במונדיאו אצל רוט. הבחור שעבד על האוטו לא ידע איך לפרק את הבולמים, והתעקש לפרק את כל דיפון הבגאז' על מנת למצוא את הברגים העליונים, למרות שהראתי לו שבהיינס כתוב שניתן לבצע את כל העבודה אך ורק מלמטה. מילא זה, אבל החברה גם שכחו לחזק את אחד מברגי המתלה האחורי...

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

• תוכן חדש...