Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח למערכת...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל חברי המבוטחים, איזה חברות ביטוח מוכנות לבטח את הטירוף שלנו (נגמר לי הביטוח וחברת הביטוח לא מוכנה לחדש)?

Finger's gonna kill me.

פורסם

ברוב חברות הביטוח ניתן לבטח את המערכת .

בדרך כלל העלות היא 18% מערך המערכת.

כך זה היה ב"כלל" איפה שאני ביטחתי...

:twisted:

"תנו חיבוק לאיש הדלוק"

פורסם

כן אבל זה על מערכת ששוויה מקסימום 3000ש"ח, תוסיף לזה עוד 0 מצד ימין ואף אחד לא מוכן לדבר איתך (כבר בדקתי בחלק מהביטוחים).

Finger's gonna kill me.

פורסם

כן אבל זה על מערכת ששוויה מקסימום 3000ש"ח, תוסיף לזה עוד 0 מצד ימין ואף אחד לא מוכן לדבר איתך (כבר בדקתי בחלק מהביטוחים).

אצלי מבקשים 10% מהערך!!!

וניתן לבטח מעל ל-10K בכיף

פורסם

אצלי מבקשים 10% מהערך!!!

וניתן לבטח מעל ל-10K בכיף

מה שם החברה המבטחת?

Finger's gonna kill me.

פורסם

תיזהר מ"שירביט" ! היה לי איתם מקרה מאוד לא נעים, ביטחתי אצלם שנה אחת ולאחר שנה עברתי לחברת ביטוח אחרת, אבל גם בשנה שלאחר מכן הם המשיכו להוריד ממני כסף על פוליסה שלא עשיתי ולא קיבלתי ואפילו ביטלתי. הם גם הורידו מכ.א שכבר לא היה בתוקף וגם מחליפים את שמם של שנה-שנתיים ואז קשה יותר לאתר אותם.

סתם פיסת מידע שחשוב שתדע על חברת הביטוח שלך :wink:

פורסם
תיזהר מ"שירביט" ! היה לי איתם מקרה מאוד לא נעים, ביטחתי אצלם שנה אחת ולאחר שנה עברתי לחברת ביטוח אחרת, אבל גם בשנה שלאחר מכן הם המשיכו להוריד ממני כסף על פוליסה שלא עשיתי ולא קיבלתי ואפילו ביטלתי. הם גם הורידו מכ.א שכבר לא היה בתוקף וגם מחליפים את שמם של שנה-שנתיים ואז קשה יותר לאתר אותם.

סתם פיסת מידע שחשוב שתדע על חברת הביטוח שלך :wink:

קשה לי להאמין לזה כי אנחנו כבר 8 שנים מבטחים אצלם מבלי שום בעיה ההפך רק יחס טוב ושירות מעולה, אבל OK קיבלתי .

פורסם

אותי יותר מעניין זה אם יש לך מערכת של 30K למה אתה לא רואים אותך פה יותר וגם ממה היא מורכבת?

פורסם

אותי יותר מעניין זה אם יש לך מערכת של 30K למה אתה לא רואים אותך פה יותר וגם ממה היא מורכבת?

אני עוד ממיסדי הפורום... :wink:, הלו"ז שלי עמוס, ולכן אין לי זמן לבקר כאן לעיתים קרובות...

לגבי המערכת היא מורכבת מהדברים הבאים (למרות שאפשר למצוא את זה בחיפוש..):

הדיוניט

http://www.pioneerelectronics.com/PioneerCanadaEng/CDA/CarProducts/POC_Eng_CarProductDetails/0,1825,2662,00.html

מגברים

http://www.kenwoodusa.com/product/product.jsp?productTypeId=11&sortBy=price&productId=2424

http://www.magnat.de/car/amp/index.php?serie=Combat&detail=119020&area=3&html_name=combat&html_nummer=2000&lang=en (שכנראה אני אחליף אותו למגבר מסידרת ה- power של RF).

קומפוננט

Kicker- RS6

סאב

S12L7-

http://www.kicker.com/ShowPage.cfm?filename=l7solosub.html&menu=SUBWOOFERS

זה מה שמותקן כבר (כשנה).

הזמנתי ומחכה שיגיע (אם לא תהיה בעיה עקב השביתה, שבוע הבא) -

http://ecominet2.alpine-usa.com/pls/admn/item_info?p_item_name=IVA-D900&p_category=10&p_subcategory=50&p_main=10

ואני כנראה מוסיף Midrange מאחור (בגלל זה אני מחליף את המגבר), עדיין לא החלטתי איזה...

Finger's gonna kill me.

פורסם

עד שהגעתי לDVD לא הבנתי איפה ה30K אבל המכשיר הזה שותה לך חלק נכבד מהסכום.

אני הייתי לוקח את התקציב ומשקיע יותר במערכת עצמה ופחות בDVD אבל סך הכל כל אחד ומה שהוא מעדיף.

אתה הזמנת אותו בדואר חבילות? כלומר תשלם מכס בוודאות?

ואני לא הייתי מחליף את המגבר לרוקפורד, זה לא יתן לך כלום.

פורסם
יכול להיות שזאת היתה טעות או מקרה חד פעמי אבל משום מה לא נראה לי ... אגב את הכסף הם החזירו ...

נו אם הם החזירו אז דווקא הייתי חושב שהם חברה אמינה!!!

אבל אל תידאג ביום שאני אבטח בחברה אחרת אני אבדוק :lol:

פורסם
עד שהגעתי לDVD לא הבנתי איפה ה30K אבל המכשיר הזה שותה לך חלק נכבד מהסכום.

אני הייתי לוקח את התקציב ומשקיע יותר במערכת עצמה ופחות בDVD אבל סך הכל כל אחד ומה שהוא מעדיף.

אתה הזמנת אותו בדואר חבילות? כלומר תשלם מכס בוודאות?

ואני לא הייתי מחליף את המגבר לרוקפורד, זה לא יתן לך כלום.

הקליאו שלי עברה הרבה שילובים של מערכות, עד שהגעתי לתצורה שהכי אהבתי מכל הבחינות, במערכת עצמה לא רציתי לגעת, אבל בגלל ה- DVD אני נאלץ להחליף את המגבר שציינתי (אני צריך 4 יציאות, לא 2), ולהוסיף רמקולים מאחור (או מידריינג' או עוד סט קומפוננט), השילוב שהיה לי עד עכשיו היה מצויין (ושמעתי ה ר ב ה מערכות רציניות שבתקציב של עד כ-50K), ככה שאין לי סיבה להשקיע יותר במערכת עצמה.

בקשר ל-DVD אין לי תקציב מסויים להשקיע עליו, ה-DVD הזה שציינתי נראה לי מצויין (הוא חדש, לכן הסתמכתי על ביקורות טובות, ועל זה ש- Alpine מעולים בנושא הזה), ולכן אני בחרתי בו, ת'אמת אני מקווה שהוא לא יהרוס לי את השילוב שיש לי עכשיו (לשנות את המגבר ולהוסיף עוד רמקולים), אני מרוצה עד הגג.

Finger's gonna kill me.

• תוכן חדש...