Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מייעץ לך לבדוק את פילטר הדלק והצינורות לראות שהם לא שוב סתומים כי אם הם שוב נסתמו אז אני מבטיח לך שזאת הבעיה.

מיכל דלק מלא בג'יפה שכל פעם סותמת את הצינורות/פילטר ולפעמים זה משתחרר שהמשאבה שואבת הרבה דלק.

יכול להית גם כמו שמישהו לפני אמר שזאת בעיה של המשאבת דלק, שברגע שהיא מתחממת היא מפסיקה לעבוד ואז שהיא מתקרר הרכב חוזר לעבוד כרגיל.

*אני אומר לך את זה משום שב"מיול" שלי זאת הייתה מחלה כמו בכל המילים (טרקטורון) והצירוף מיקרים פה הוא שבמוסכים של המיולים מוכרים משאבות של מיצובי לסנר, שהמחלה שלהן שהן מתחממות הן מפסיקות לעבוד.

גם אני התחתנתי עם הקליאו ספורט שלי!

פורסם

במיצובישי סופר לנסר רוב התקלות מגיעות מהמפלג,

תקלות נוספות אפשריות הינן בית מצערת (אבל הרכב אמור להניע אם כי לזייף בסיבובי סרק בלבד)

רצוי לגשר את כל ניתוקי מע' המיגון למס' ימים לבדיקה.

לחילופין ל"תפוס" את הבעיה "על חם" ובתנאי שבזמן שזה קורה נמצא לדיאגנוזה בעל מקצוע מיומן.

בדיקה דרך שקע הדיאגנוסטיקה מומלצת ביותר.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

טוב חברה

חזרנו למוסך ובעל המוסך אומר לי שהוא בעצמו עשה סיבוב עם הרכב וגם הוא ניתקע איתו (לא התפלאתי האמת)

בכל מקרה לאחר שלושה דיסטרובוטורים שהוחלפו ברכב הרכב נוסע ונוסע טוב ברוך השם לפני שיצאנו הוא אמר לי תסעו קצת עם הרכב ואח"כ נדבר על מחיר וזה אמרתי לו סבבה גבר דבר איתי להית'

ופירפרתי לו ביציאה מהמוסך בן *ונה עוד רוצה כסף

חברה תודה לכולכם על העזרה

אריק

• תוכן חדש...