Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8479 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי סובארו 84 אוטו לא מי יודע מה לכל המבינים בעניין אבל עושה את שלו אמין וכו ... אבל יש לי בעיה אחת איתו שיש לכל סובארו מהשנה הזו ובכלל שנןת ה 80 אפשר לפרוץ אותה בקלות אם זה להזיז את החלון ולהכניס מקל ארוך שיגיע אל המפסק ממול ואם זה להשתמש בכל מפתח סובארו מהדגם הזה ויפתח הדלת ... ולשאלה שלי תמיד רציתי מערכת סאונד חבל על הזמן ברכב שלי ויש לי את הכסף ואני יודע בערך מה אני רוצה (מגבר 5 ערוצים של ליטנינג אודיו של 2X75 לקדמיים ו2X100 לאחוריים ו350 לסאב קומפיננטים של סרווין ווגה 6.5 אינץ 100 וואט וטיווטרים 75 וואט ורמקוליים אחוריים 6x9 סרווין ווגה 120 וואט ועל סאב עוד אני צריך לברר ) ולנקודה שלי הבעייה היא שאפשר לגנוב את המערכת בקלות מה אתם אומרים להשאר עם חרא ? או להתקדם למשהו טוב אבל אם כן מה אני יכול לעשות כדי למנוע גנבות או להקשות ? :?:

פורסם

דבר ראשון, למה אתה מספק פרטים איך לפרוץ לך תאוטו?

היה רק חסר שתשים את הכתובת שלך.. :lol:

ניראה לי לפי ההשקעה של הסאונד הכל יעלה לך יותר מהאוטו. :mad:

אני חושב שבאמת חבל על ההשקעה.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

מערכת אפשר לגנוב די בקלות מהרבה רכבים. דווקא סביר להניח שברכב כמו שלך אם תדע לא להשוויץ במערכת במקומות לא נכונים אולי לא יחשדו שתהיה בו מערכת.

אם וכאשר תחליט כן להתקין מערכת, תציין את התקציב ותבקש המלצות כי ניתן לקנות ציוד טוב יותר ממה שציינת (אין שום טעם דרך אגב לקנות גם קומפוננט ובנוסך עוד זוג טוויטרים שכן הקומפוננט מגיע עם טוויטרים).

פורסם

קודם כל הד יוניט עם פנל נשלף (דהה) :)

רמקולים בדלתות לא ממש רואים

את הרמקולים שבמגש מאחורה תוכל לכסות עם בד אקוסטי

וטוויטרים למקם במקום לא גלוי לעין של מי שמסתכל מבחוץ

וכמו שאייל אמר, תשתדל שלא ידעו שיש לך מערכת... או לפחות אנשים שלא צריכים לדעת על קיומה..

אני אישית הייתי מחליף אוטו אבל זאת דעתי :\

• תוכן חדש...