Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7312 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשרות נפגעים בתאונת דרכים בין רכבת למשאית בדרום, כרגע כ 100 פצועים.

פצועים מפונים ברגע זה על ידי 3 מסוקים צבאיים ויחידת חילוץ 669 לבתי החולים בסביבה.

משאית עמוסה שיוצאת מקיבוץ רבדים נוסעת בכביש עפר ולא עוצרת לפני פסי הרכבת, גורמת להיתנגשות הקטלנית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חברה סעו יותר בזהירות , תהיו עירניים ואל תסמכו על אף אחד אלה רק על עצמכם חבל לאבד את החיים ברגע מלאבד רגע בחיים!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

אלוהים יישמור, שלא נדע עוד דברים כאלה.

אני מניח שמי שאשם הוא רק נהג המשאית שנסע בדרך עפר מכיוון שלאורך המסילות יש גדרות הפרדה ושלטי אזהרה.

פורסם

קראתי שהרכבת סטתה מהפסים אז אולי האשמה לא נופלת על נהג המשאית..הרכבת סטתה מהפסים מעוצמת ההתנגשות במשאית.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

המספר עלה ל5 הרוגים.

כואב.

התפוסה בשעות האלה היא דיי מלאה, ויש מקום ל500 אנשים.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם
המספר עלה ל5 הרוגים.

כואב.

התפוסה בשעות האלה היא דיי מלאה, ויש מקום ל500 אנשים.

דניאל.

זה חס וחלילה זה היה קורה ביום חמישי או ראשון בבוקר היו הרבה יותר פצועים והרוגים. חיילים חוזרים/הולכים לבסיס בימים אלה. שלא נדע

פורסם

אני נוסע בקו זה מידי יום בשעה זו בידיוק, במיקרה היום יצאתי יותר מוקדם

מפחיד לחשוב מה היה יכול לקרות

SENA לשעבר

פורסם

אני ראיתי את הדבר הזה...פשוט מזעזע

הייתי עם חבר עשינו מהמושב שלו, שהוא דיי קרוב, טיול על טרקטורונים שלפתע עברנו ליד התאונה וראינו את זה

חבל שלא היתה לי את המצלמה ביד הייתי מצלם את הזעזוע שהלך שם...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חברה המספר עלה ל6 לא?[פצוע אנוש שניפטר בבית החולים]

תנחומים למשפחות האבלות

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

• תוכן חדש...