Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כואב הלב לראות את התמונות בטלויזיה ובאתרי האינטרנט.

באחד מאתרי האינטרנט נכתב כי המזגן לא עבד בקרונות האחרונים, ורבים מהנוסעים בחרו לעבור לקרונות הקדמיים, בהם כן היה מיזוג. איזה ביש מזל :neutral:

מה גם שהרכבת היתה מורכבת ממערך של קרונועי IC3, שידועים בפח הדק והעדין שלהם. אולי אם בראש הרכבת היה עומד קטר מסיבי במשקל 90 טון הקטר היה מפצח את המשאית בנזק קטן יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ידידה שלי מהבסיס נסעה לכיון הזה היום,

אני ממש מקווה שהיא לא עלתה על הרכבת הזאת... :-(

החלמה מהירה לכל הפצועים.

עריכה: קראתי מס' תגובות בYnet, וכמה אנשים מדווחים שאתמול 2 מסוקים של חה"א ליוו 2 רכבות בטיסה נמוכה מעל הרכבת, בכביש ב"ש - ת"א. (תגובה 307 וכו')

מישהו יודע משהו בקשר לזה?

פורסם

עצוב לשמוע על דברים כאלה

איך לעזעזל בן אדם חושב לעבור את פסי הרכבת עם הרכב בלי שיקרה לו כלום:idea:

משתתף בצער המשפחות

פורסם
זה חס וחלילה זה היה קורה ביום חמישי או ראשון בבוקר היו הרבה יותר פצועים והרוגים. חיילים חוזרים/הולכים לבסיס בימים אלה. שלא נדע
יום שלישי זהו יום "אפטר" ברוב הבסיסים..

גם יום שלישי הוא יום עמוס בחיילים ברכבות, בשעות האלה.

הקרונות האלו אגב, להבדיל מכל שאר הקרונות (הקומותיים והיישנות יותר) מחוברים בשלשות- כלומר כל 3 קרונות הם למעשה חתיכה אחת...

פגיעה חזקה בקרון הראשון גרמה נזק אדיר ל-2 אחריו שבעצם מהווים חלק אחד שלם.

תנחומים... מכה כואבת במדינה מוכת טרור/אלימות ורצח/תאונות דרכים שכיחות...:|

אמיר.

פורסם
חברה סעו יותר בזהירות , תהיו עירניים ואל תסמכו על אף אחד אלה רק על עצמכם חבל לאבד את החיים ברגע מלאבד רגע בחיים!

במיוחד אם אתם נהגי משאיות מטומטמים שמנסים לחצות פסי רכבת במקום שלא מיועד לכך.

אם טסו מסוקים נמוך מעל הרכבת, אז אולי היתה התראה לזה, מה שעלול לעורר את תיאוריית הקונספירציה

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מחריד כמה זה ישמע, מגיע לנהג משאית המחורבן הזה למות.

החולרע הזה החליט לקצר את הנסיעה ועלה על פסי הרכבת כי "יהיה בסדר" וגרם ל-6 הרוגים (לא כולל הנהג) ו-200 פצועים שאני בטוח שחלקם ישארו עם נכות כזו או אחרת.

מדהים, גם כשלא רוצחים אותנו בפיגועי טרור או מעשי אלימות אחד כלפי השני, אנחנו מוצאים דרך להרוג את עצמנו.

יהיה זכר ההרוגים ברוך, ושהפצועים ישובו לחיים רגילים ללא נכויות כמה שיותר מהר.

איתי.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם
מחריד כמה זה ישמע, מגיע לנהג משאית המחורבן הזה למות.

החולרע הזה החליט לקצר את הנסיעה ועלה על פסי הרכבת כי "יהיה בסדר" וגרם ל-6 הרוגים (לא כולל הנהג) ו-200 פצועים שאני בטוח שחלקם ישארו עם נכות כזו או אחרת.

מדהים, גם כשלא רוצחים אותנו בפיגועי טרור או מעשי אלימות אחד כלפי השני, אנחנו מוצאים דרך להרוג את עצמנו.

יהיה זכר ההרוגים ברוך, ושהפצועים ישובו לחיים רגילים ללא נכויות כמה שיותר מהר.

איתי.

מסכים עם כל מילה :mm_yeah:

יהיה זכרם ברוך.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

מספר ההרוגים לצערי עלה הבוקר עם חיילת שניפטרה בבית החולים וכרגע המספר עומד על 8 הרוגים .

בכל מקרה שמעתי שחברת המשאיות שהנהג עבד עבורה העסיקה שעות נוספות מהמקובל את עובדיה גם דבר שלא מפחית מהמקרה עצמו והאשמים שמסביב .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

ממש לא מבין למה כל המדינה על הרגליים.

יש לנו כל שבוע יותר הרוגים בגלל מפגר כשה או אחר.

יש לנו תאונות דרכים יומיומיות עם 3-10 הרוגים.

אז עוד אחת.

נשמע מזלזל אבל להיפך, אני חושב שזה נורא, הכל נורא. אבל אם לא משגיחים באופן כללי בכביש ומזלזלים במאות הרוגים בשנה אז הנה נוספו עוד 8 בדיוק מאותה סיבה - נהג מטומטם ...

פורסם

תגיד לי אתה בסדר, איזה תאונה יום יום עם עשר הרוגים, אולי בשבוע

חוץ מזה שבתאונה זו מתו 8 וגם נפצעו 200

ותאמין לי היה יכול להיות יותר גרוע

פורסם
ממש לא מבין למה כל המדינה על הרגליים.

יש לנו כל שבוע יותר הרוגים בגלל מפגר כשה או אחר.

יש לנו תאונות דרכים יומיומיות עם 3-10 הרוגים.

אז עוד אחת.

נשמע מזלזל אבל להיפך, אני חושב שזה נורא, הכל נורא. אבל אם לא משגיחים באופן כללי בכביש ומזלזלים במאות הרוגים בשנה אז הנה נוספו עוד 8 בדיוק מאותה סיבה - נהג מטומטם ...

למה תמיד שוכחים את הפצועים ?

חבוב, מתו 10, סבבה, טוב לא בידיוק, אבל בוא נשאיר את זה שניה בצד.

מה קורה עם 200 הפצועים שאני מאמין שרבים מהם ישארו עם נכויות, אחדים שלא יוכלו ללכת, אחרים שיסבלו מטראומה נוראית במשך כל חייהם בפאן הנפשי, ואחרים שיסבלו מנכויות רבות ושונות?

תאונה או פיגעו, לא נגמרים בהרוגים וזהו, יש את האנשים שבאמת סובלים אלו שממשיכים לחיות וחיים עם מה שנותר להם מהתאונה\פיגוע.

זו לא סתם עוד תאונה, זאת מגה-תאונה, עם היקף פגיעה גדול ובהרבה אנשים.

גם לי יש סיוויק שחורה, רעה, ושמורה בקנאות מטורפת.

פורסם

היום בדרך חזרה מהבסיס , שמעתי ברדיו באוטובוס , שזו חברת ההובלות של המשאית אשמה...הם חרגו הרבה מעבר למשקל וצפצפו על כל הכללים! הנהג לא ישן מספיק שעות ונרדם בזמן נהיגה! הוא לא היה מודע למעשיו.

פורסם

מזה לא היה מודע למעשיו..

סה"כ אף אחד לא הצמיד לו באותו הזמן אקדח לראש וציווה עליו לעבור שם בקלות ראש . הנהג עצמו לקח פיקוד ועל אף התמרורים במקום החליט לעשות מה שעשה שהוביל לאסון הכבד.

בנוסף על כך גם חברת המשאיות אשמה בעקיף.משום שהעבידה את עובדיה שעות נוספות מן הרגיל.

חוסר אחריות לשמה.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

לא עוצרים באדום

שלושה ימים אחרי אסון הרכבת, הנהג הישראלי לא לומד לקח.

(מצורפות בעיתון שלל תמונות של נהגים שלא מצייתים לתמרורים למחסומים ולאורות המהבהבים המתריעים על רכבת המתקרבת)

חוקרי המשטרה מעריכים כי ביום התאונה, מחק נהג המשאית תיעוד של כ-200 ק"מ מנסיעתו, במטרה להסתיר שעבד מעבר לזמן המותר.

בזמן ההתנגשות הוא נסע במהירות איטית של כ 30 קמ"ש, וכנראה לא הבחין ברכבת המתקרבת.

"ידיעות אחרונות"

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• 11 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

ושוב פעם התמונה חוזרת:

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3261950,00.html

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...