Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז רציתי לשאול,

האם גם לכם קרו דברים כאלו? 

ואם יש למישהו עצות, תמיד טוב לשמוע. 

נסעתי היום. לאוטו שנסע בנתיב השמאלי, ג'יפ (משום מה זכור לי שראיתי סמל של מרצדס) נגרם שפשוף ושקע בדלת. 

מדובר בקרשים די כבדים בעובי של 2 ס"מ לדעתי. ממש נראה כמו קרטון - אבל זה לא. 

• מבאס 2

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אז הנה היתרון של לעבוד במשרד שלא נמצא ליד עמק שרה או משהו כזה.. מבאס.

איזה מוזיקה אתה שומע? אני רוצה לבדוק בספוטיפיי את הטראק ודומים לו :) תודה

פורסם (נערך)
לפני 48 דקות, גולדן191 כתב:

אז הנה היתרון של לעבוד במשרד שלא נמצא ליד עמק שרה או משהו כזה.. מבאס

עובד קצת יותר רחוק מזה. היום נסיעה של רבע שעה מהבית עד לעמק שרה נראית לי סבבה לגמרי.  אני נוהג עד דימונה וחזרה. 4 ימים בשבוע. זה יוצא 41 קילומטר לכל כיוון. 45 דקות לכיוון.

המוזיקה היא של חואן ורדרה האחד והיחיד. הטראק מצוין לטעמי.  ואם אתה רוצה להגיע בדיוק למוזיקה.. זה באיזור 30:17 (דקות ושניות בקליפ).

נראה לי שזה צולם בישראל.

ורשימת הטראקים. 

38:52 - 44:13 a big click the muses rapt 44:15 - 51:45 gotas jesus bike 51:47 - 58:52 la historia yahel & juan verdera 58:54 - 1:05:42 distant world reesen 1:05:43 - 1:16:30 spiritual healing juan verdera

פשוט תשמע את זה כסט אחד. המעברים מצוינים ועם כל השמעה אני חושב שמגלים קטעים חדשים.. ששומעים שוב ושוב. ככה אני לפחות.

עריכה אחרונה על ידי saar5555
  • אהבתי 1

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...