Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 שעות, saar5555 כתב:

ומה לגבי התסריט שככל שהזמן עובר יהיה יותר קשה לעבור? 

תודה רבה על התשובה.

אני לא מכיר אותך ולא את התחום שאתה עובד בו אז אני לא מרגיש בנוח לתת עצה שיש לה משמעות כלפי המשך החיים שלך. 

בוא נאמר שבשביל הפרש של 20 דקות בזמן נסיעה לא הייתי עובר מקום עבודה. 

פורסם

סער, מניחוש מושכל ובלי להסגיר יותר ממה שהסגרת, ישנן שתי נקודות שהחבר שלך צריך להתייחס אליהן, וצריך לשקול אותן.

1. האם ה"ממונים" במקום היעד פתוחים לקבל אותו? לפעמים הם נוטים לומר כן, אבל כשמגיעים לתכלעס  מגלים שהם התכוונו ל־לא. 
2. הוא לא צריך לגשת ל"מכרז" שהרבה פעמים תפור למישהו אחר?
כללית, אם ההפרש בתנאים לא כזה גדול, ואין פגיעה כלכלית גדולה מדי, זמן האיכות עם המשפחה מנצח, אבל זה שקלול עדין  מאד ואינדיבידואלי.

בהצלחה!

• אהבתי 1

יש צורך רק בחמש אצבעות כדי לנהל את הגלקסיה, ורק בשלוש־עשרה אצבעות על מנת לשלוט ביקום. -- דוד אבידן

פורסם

במקום החדש יש מכרז? אז בכלל לא לגשת למקום היעד. 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

אני אעיד על עצמי, עזבתי עבודה מאה אחוז מהבית ועברתי לשמונים אחוז משרה במקום חדש עם קצת יותר שכר מהעבודה הקודמת. החסרונות, הייתי צריך לקנות רכב יש לי בילוי של 20 עד 30 דקות על הכביש, מקום עבודה קטן עם קצב צמיחה איטי ללא אתגר משמעותי עבורי. יתרונות, שקט נפשי, יחס אנושי של ההנהלה עם רצון לרמה מקצועית גבוהה ונכונות להשקיע כספים, העבודה מסתיימת מהרגע שנכנסתי לרכב בסוף יום העבודה.

• מעניין 1
פורסם
לפני 19 שעות, DareDevil כתב:

במקום החדש יש מכרז? אז בכלל לא לגשת למקום היעד. 

לא. 

זה פשוט לעבור ממקום אחד לאחר.

אבל אם התנאים יישארו כמו השנה, אז כנראה שההחלטה הקלה יותר תהיה להמשיך באותו מקום.

לפני שעה, הרקוליטו כתב:

לשמונים אחוז משרה במקום חדש עם קצת יותר שכר מהעבודה הקודמת. החסרונות, הייתי צריך לקנות רכב יש לי בילוי של 20 עד 30 דקות על הכביש, מקום

אז היטבת את תנאיך כי מבחינת הזמן אתה עובד פחות ועם יותר הכנסה. 30 דקות על הכביש זה לא שעה וחצי יומי על הכביש. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

לא ממש כי בכל זאת הרכב זאת הוצאה שלא הייתה קודם. נכון שיש לי אפשרות להשלים עוד עשרים אחוז משרה במקום אחר ואז הפרנסה היא גבוהה משמעותית.

לא הייתי עוזב את מקום העבודה הקודם אם לא הייתי מכיר מהעבר את המנכ"ל של המקום הנוכחי.

• מעניין 1
פורסם

אני התכוונתי למעבר שבו "מתחילים מחדש". 

תודה על השיתוף. 

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...