Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב, בחודש בפרואר 2024 רכשתי מצבר בוש עם אחריות ל 24 חודשים. לפני כשבוע לא הצלחתי להניע את הרכב, נגשתי למוסך מורשה שביצע בדיקה ואמר שהמצבר גמור. פניתי לחברה שמכרה לי את המצבר - בחברה טענו שמיכייון שעבר יותר משנה וחצי מתאריך הרכישה אני אקבל מצבר משומש ולא מצבר חדש. אנשים רבים אמרו לי שהחברה הייתה אמורה לספק מצבר חדש. הפנו אותי לסוכן של בוש שאישר את דברי המוכר וטען שעלי לקבל מצבר משומש. מנסה להבין האם קבלתי תשובות נכונות, אודה לתגובות במידה ומכירים את הנושא.

פורסם (נערך)

הכל תלוי במה שכתוב באותיות הקטנות בתנאי המכירה. היום לא חותמים על דברים שנקנים בסכומים יחסית קטנים, אז אם שילמת סימן שהסכמת. שמרת את זה במקרה?

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם

אני לא מוצא דוגמה לתעודה של בוש/לדיקו בארץ (אגב, נראה שהם שינו את התקופות מאז תחילת 2025), אבל הנה דוגמה של וולטה:

https://volta.co.il/sample-warranty/

שימי לב שרשום שם תיקון או החלפה למצבר עם תאריך תפוגה זהה למצבר התקול. סביר להניח שענין דומה קיים גם אצל בוש ויצרניות מצברים אחרות. 

אם יש בידך את כתב האחריות, ראי מה רשום בו. 

בכל מקרה, כדאי מאוד להבין למה המצבר גמור. האם יש משהו שמזרז את זה או פשוט אופי הנסיעות שלך שפחות תורמות לאריכות ימיו. 

פורסם
לפני 19 שעות, גולדן191 כתב:

הכל תלוי במה שכתוב באותיות הקטנות בתנאי המכירה. היום לא חותמים על דברים שנקנים בסכומים יחסית קטנים, אז אם שילמת סימן שהסכמת. שמרת את זה במקרה?

כתוב בקבלה אחריות ל 24 חודש ללא פירוט

לפני 19 שעות, Tom_22 כתב:

אני לא מוצא דוגמה לתעודה של בוש/לדיקו בארץ (אגב, נראה שהם שינו את התקופות מאז תחילת 2025), אבל הנה דוגמה של וולטה:

https://volta.co.il/sample-warranty/

שימי לב שרשום שם תיקון או החלפה למצבר עם תאריך תפוגה זהה למצבר התקול. סביר להניח שענין דומה קיים גם אצל בוש ויצרניות מצברים אחרות. 

אם יש בידך את כתב האחריות, ראי מה רשום בו. 

בכל מקרה, כדאי מאוד להבין למה המצבר גמור. האם יש משהו שמזרז את זה או פשוט אופי הנסיעות שלך שפחות תורמות לאריכות ימיו. 

לגבי מדוע המצבר גמור, במוסך מורשה אמרו שזה לעתים קורה, לא מצאו בעיה ברכב. הנסיעות שלי כפי שהיו כל השנים ואף מצבר לא נגמר אחרי שנה וחצי

פורסם (נערך)
לפני 9 דקות, גלית55 כתב:

כתוב בקבלה אחריות ל 24 חודש ללא פירוט

לפני 19 שעות, Tom_22 כתב:

תראי, את תמיד יכולה לפנות ל VARTA העולמית לנסות לקבל תשובה ואולי בגלל שפנית אליהם ישירות והם מעריכים את זה שלקוח פונה אליהם ישירות, יתנו לך חדש דרך אחד המשווקים שלהם בארץ. שווה לנסות. לא תפסידי מזה, מקסימום תצליחי. כמובן לנסח בצורה מקצועית.

עריכה אחרונה על ידי גולדן191
פורסם (נערך)
לפני 26 דקות, גלית55 כתב:

לגבי מדוע המצבר גמור, במוסך מורשה אמרו שזה לעתים קורה, לא מצאו בעיה ברכב. הנסיעות שלי כפי שהיו כל השנים ואף מצבר לא נגמר אחרי שנה וחצי

ועל כן האחריות. ובכל מקרה, יתכן שהמשומש שתקבלי יחזיק עוד כברת דרך.

ידוע לך באופן חד משמעי אם ביצעו בדיקת זליגת זרם? טעינה? תקינות/ניקוי חיבורים?

האם בוצעו התקנות נוספות כלשהן ברכב בשנים האחרונות?

אישית הייתי סומך יותר על חשמלאי רכב מומלץ לעומת מוסך מורשה. בוודאי ברכב לא חדש/מחוץ לאחריות.

לפני 21 דקות, גולדן191 כתב:

את תמיד יכולה לפנות ל VARTA העולמית

המצבר שלה של בוש. גם אם מיוצר ע"י אותו קונצרן.

היבואן בארץ גם שונה.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1
פורסם (נערך)

נדמה לי שהשתרשרנו כבר בענין הזה. בהצלחה עם התכתבויות בינלאומיות למינהן, אבל תכלס: קיבלת אחריות שהמצבר יהיה תקין 24 חודש. עברו 18. מה שמגיע לך זה מצבר תקין בן 18 חודש, לא מצבר חדש. 

כמה המשומש יחזיק? 6 חודשים ויום אחד. 

השאלה היותר מעניינת היא למה הוא קרס (זה סטארט אנד סטופ? פרקת אותו פעם/X פעמים? עמד בלי לזוז כל הקיץ? וכו'. ויש גם סחורה גרועה סתם כי X% מכל דבר בעולם גרוע...). ואז להמשיך עם החיים

עריכה אחרונה על ידי Jack457

כשאתם עוקפים גולף 1995 ידנית בצבע בורדו תנפנפו לי לשלום

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...