Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגשתי בקשה לאישור העסקה למשטרת ישראל באופן מקוון ונשלחה תשובת המשטרה לאיזור האישי הממשלתי ואני לא מצליח לפתוח ולראות את המסמך/טופס, מקבל הודעה ״שלא ניתן לפתוח כי הכתובת אינה נכונה״, מה זה אומר בדיוק ? כשאני לוחץ על אופציה להורדת הקובץ מקבל אישור ״הקובץ ירד בהצלחה״, אבל לאן הוא בדיוק יורד והיכן ניתן לצפות בו ולהדפיס אותו?אגב שום מסמך/טופס באתר לא נפתח לי בטענה כי הכתובת לא נכונה/תקינה, מה בדיוק הבעיה יש למישהו מושג?

פורסם

אתה ניגש מהמחשב או מהטלפון?

לאן הקובץ יורד זה תלוי במכשיר ובהגדרות שלך ושל הדפדפן.

נסה לגשת עם כרום מהמחשב.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

תחפש בטלפון אפליקציה שנקראת משהו כמו "הקבצים שלי" עם לוגו שנראה מלבן צהוב, תקליק, ושם נמצאים חלק מהקבצים שלך. תחפש תיקיה שנקראת "הורדות" או משהו דומה, ושם אולי תמצא את הקובץ.

פורסם
לפני שעתיים, mcaspi כתב:

תחפש בטלפון אפליקציה שנקראת משהו כמו "הקבצים שלי" עם לוגו שנראה מלבן צהוב, תקליק, ושם נמצאים חלק מהקבצים שלך. תחפש תיקיה שנקראת "הורדות" או משהו דומה, ושם אולי תמצא את הקובץ.

אין שם כלום, אצלי באייפון זה מלבן כחול

לפני 36 דקות, tan tan כתב:

תיכנס להיסטוריית הורדות בדפדפן, קבצים שהורדו מופיעים שם

איך מגיעים לזה באייפון?

פורסם

בדפדפן שאתה גולש בו יש שלוש נקודות בצד שמאל ואז לחפש הורדות ברוב הדפדפנים זה אותו דבר 

ספציפית זה תמונה מדפדפן כרום של גוגל 

Screenshot_20250430_140715_Chrome.jpg

פורסם

טלפון ואתר ממשלתי? אתה מזוכיסט?

עצור הכול וגש למחשב.

עדיף כזה עם עכבר מחובר בחוט. 😗

• מצחיק 1
  • רעיון טוב! 1

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
בתאריך 30.4.2025 בשעה 14:19, hans כתב:

עצור הכול וגש למחשב.

עדיף כזה עם עכבר מחובר בחוט

ומה הסיבה למעשה שקבצים מסוימים כן נפתחים במחשב אבל לא בנייד?

אגב, עדיין לא הצלחתי למצוא ולהבין לאן ירדו הקבצים בנייד.

פורסם (נערך)

יכול להיות מצב כזה שכן ניתן לפתוח/להוריד/לצפות בקובץ באתר הממשלתי דרך הנייד אבל רק בזמן שהאתר פתוח ומחובר בו זמנית במחשב?

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
פורסם
לפני שעה, Camaro 92 כתב:

יכול להיות מצב כזה שכן ניתן לפתוח/להוריד/לצפות בקובץ באתר הממשלתי דרך הנייד אבל רק בזמן שהאתר פתוח ומחובר בו זמנית במחשב?

אין קשר (ויכול אפילו להפריע). 

פורסם (נערך)

הצלחתי לבסוף לפתוח ולצפות בכל הקבצים/המסמכים באתר הממשלתי אבל רק כשהתחברתי לאתר דרך הדפדפן ״ספארי״

עריכה אחרונה על ידי Camaro 92
  • תוכן חדש...