Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרמקול הקדמי בדלת נקרע כנראה מהתפוררות ..

איפה אפשר להשיג רמקול מקורי כזה? (מצרף תמונה)

והאם יש אפשרות לתקן רמקול כזה?

תודה רבה על העזרה!

20250427_100052.jpg

פורסם
לפני 22 דקות, itzik123 כתב:

חפש כאן את המק"ט לפי מס' שלדה

כתוב אבל על הרמקול ;)

אפשרויות שאני רואה:

1. לחפש בפירוקיות רמקול במצב טוב - הבעיה, שזמנו גם יהיה גם כנראה קצר.
  2. לתקן, אולי כן אפשרי, למרות תצורה יחסית מיוחדת של הרמקול. בחיפוש בפורום אפשר אולי למצוא כמה מקומות/אנשים שעוסקים בדבר ולבדוק מולם - לא בטוח שמשתלם.
  3. לחפש ברשת לפי המק"ט - לא בהכרח זול (באמאיאמה לדוגמה כתוב 150 דולר על הרמקול ועוד 130 דולר על משלוח), או גם משומש במצב לא ידוע.
  4. הזדמנות לשדרג:
    1.  אופציה א' - התקנת סט 8/9 אינץ' אחר - יש מספר דגמים מצומצם בגודל הזה, וחלקם ממש לא זול (הזולים זה סביב ה-800-1200 ש"ח ממה שראיתי באתרים בארץ).
    2. אופציה ב' - התקנת סט סטנדרטי 6.5 אינץ' באמצעות מתאם לדלת.

פספסתי משהו? 🤔😅

• רעיון טוב! 2
פורסם (נערך)

הציעו לי יחידה מקורית ב1000 ש''ח, ממש יקר לי.. לכן אשמח להמלצות לרמקולים באיכות דומה לBose, והאם זה יתאים לשאר חלקי המערכת  הקיימת ?

תודה רבה על העזרה.

עריכה אחרונה על ידי משה 96
פורסם

מוזמן לפנות אלי עם רישיון רכב אבדוק לך הצעת מחיר לרמקול. יש לי מחירים טובים אצל היבואן אשמח לנסות לעזור

עדיף להתקין רמקול ״מקורי״ מאשר רמקול חלופי

דוקטור קארלד-מתקין מערכות שמע ומסכים לרכב (גילוי נאות ! )

פורסם (נערך)

זה המחיר לרמקול חדש בחברה.

בדקת לגבי אפשרות 1 או 2 שהצעתי?

לגבי תיקון, בתמונה שהעלת לא ברור לגמרי איפה הבעיה, אבל מסרטונים (אחד לדוגמה ברוסית, אפשר להשתמש בכתוביות מתורגמות) נראה שהבעיה היא בדר"כ במתלה של הרמקול שמתנתק מהערסל. אפשר לנסות להדביק ולתקן לבד, כמו שמראים (באנגלית) בסרטון הזה, החל מבערך דקה 5:50.

אפשרות 4 לא תהיה כנראה זולה משמעותית מרמקול חדש מקורי, מאחר ומעבר לעלות הרמקולים החדשים, היא תדרוש כנראה כמה התאמות (תושבת, חיווט). תלוי גם אם תבצע לבד או דרך מתקין.

לא מצאתי גם התייחסות חד משמעית לגבי התנגדות הרמקולים. האם 1, 2 או 4 אוהם, למרות שבסרטון הרוסי לעיל הוא מזכיר 1 אוהם. זה אומר שאם תחבר רמקולים בעלי התנגדות גבוהה יותר, ההספק שהם יקבלו מהמגבר המובנה ברכב יהיה נמוך יותר, אז הם אולי ישמעו חלש יותר. אבל זה תלוי בעוד גורמים כמו הנצילות שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • אהבתי 1

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...