Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקלה הזו משגעת את ראבי,

אוונסיס 2005,לפני כשנה וחצי החלפתי שני יישני חמצן כי היה לרכב שיהוי בתחילת -נסיעה,
הרכב עובר טיפולים שוטפים למרות שאני לא נוסע בו קילומטארז' גבוה במיוחד,
בלי קשר בגלל שיש לי טסט עד אפריל 2005 מתלבט אם להעיף אותו לקיבינימאט ,
על כל פנים בשבוע האחרון הרכב בקושי נוסע בתחילת נסיעה ומדי פעם בעצירה ברמזור דהיינו ביציאה מעצירה מוחלטת ברמזור,
השבוע עשיתי לרכב ניקוי מצערת ידני במוסך כולל החלפת נוזל קירור והחלפת צינור פגום,
ישר עשיתי סיבוב על הרכב והורגש שיפור משמעותי, אם כי עדיין בתחילת נסיעה  יש מין כאילו התנגדות בדוושת -הגז,
שמתי לב שאני יוצא בבקר מהבית הגימגום הזה מתחיל רק כ 30 מטרים אחרי שהרכב נוסע רגיל לחלוטין את אותם 30 מטרים ואז למשך ה100 מטר הבאים נוסע כמו טנק שרמן ואז הכל כאילו נפתח ומשתחרר,
היום בבקר היה השיא:
מגיע לרמזור ראשון אחרי 2 קמ מהבית נעמד באדום-מתחיל לנסוע וואלה האוטו לא מזייף,אממה
רמזור שני כעבור עוד 2 קילומטר יוצא מעצירה ברמזור והאוטו הולך במהירות אפס כנעט עד כדי כך שאוטובוס מאחורי דפק לי אולי שש זמבורות, כעבור עשר מטר שוב האוטו  טס כמו חללית ללא שום בעייה,
יש אולי כיוון למישהו חוץ מחיישני חמצן כי לא נראה לי זו הבעיה, כמו כן התיבת הילוכים עובדת חלק ומעבירה הילוכים בזמן כמו שעון דוקסה,
אודה לכיוונים  בפרובלמה הזו
פורסם

ייתכן ושיש בעיה בחיישן MAF, או שיש חור אחריו שמכניס אוויר לא מנוטר שלוקח זמן למחשב לפצות עליו.

אולי אפשר למצוא עם מכונת עשן ויש שיטות קצת יותר נועזות

• מעניין 1

כבר חתמתי...

פורסם

היה לי כך שכאשר ממיר קטליטי נשבר בתוך הסעפת. 

לפעמים האוטו טס ולפעמים לא זז. ברמה שלא מאיץ בגרוש (להגיע ל50 קמ"ש לקח כדקה) תלוי איך השברים היו מסתדרים בסעפת. לפעמים היו בצד ולפעמים סתמו אותה לגמרי.

הרכב היה i30

החלפת ממיר פתרה את הבעיה.

לא בטוח שזה מה שקיים אצלך..

אבל זה מזכיר את המקרה.

• מעניין 2

.

פורסם
לפני 27 דקות, yairw כתב:

ייתכן ושיש בעיה בחיישן MAF, או שיש חור אחריו שמכניס אוויר לא מנוטר שלוקח זמן למחשב לפצות עליו.

אולי אפשר למצוא עם מכונת עשן ויש שיטות קצת יותר נועזות

החיישן יושב ליד הקונקטורים של היניקה?אם כן אז ממה שראיחתי המוסכניק ניקה אותו עם סוג של ספריי מגעים  מתנדף וגם החליף לי  צינור ליד סעפת -היניקה, מה זה נועז אצלך?אני מוכן להיות נועז גם ככה אין לי מה להפסיד

פורסם

אני לא הולך להמליץ על דרך שעלולה להיות מסוכנת,

מאמין שעם מכונת עשן ניתן למצוא דליפה בקלות, אבל אתה מוזמן למצוא את הדרכים הנועזות יותר בחיפוש זריז בגוגל

כבר חתמתי...

פורסם
לפני 22 שעות, om2 כתב:

היה לי כך שכאשר ממיר קטליטי נשבר בתוך הסעפת. 

לפעמים האוטו טס ולפעמים לא זז. ברמה שלא מאיץ בגרוש (להגיע ל50 קמ"ש לקח כדקה) תלוי איך השברים היו מסתדרים בסעפת. לפעמים היו בצד ולפעמים סתמו אותה לגמרי.

הרכב היה i30

החלפת ממיר פתרה את הבעיה.

לא בטוח שזה מה שקיים אצלך..

אבל זה מזכיר את המקרה.

שמע בחור-נתת לי כיוון אחולמניוקה, כי הרבה פעמים שאני בסיום נסיעה מכבה מנוע אני שומע רעשים מהתחתית של האוטו של מתכת נוגעת במתכת,ככה שזה יכול להסתדר התיאוריה ש'ך,אממה.. אצלי זה קורה רק בחמש דקות הראשונות של תחילת נסיעה ואחר כך האוטו כמו החללית של אלון מאסק, ככה שזה מוזר למה השברים חוסמים את המעבר בסעפת רק בתחילת נסיעה ואחכ זזים הצידה? בכל אופן תודה -זרקת רעיון תן לחשוב 

• מצחיק 1
  • מעניין 1
פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

יש הבדל אם אתה מחכה לפני תחילת נסיעה? ולפני התנעה?

כלומר מעביר למצב ON, מחכה 5 שניות, מתניע ומחכה עוד 5-10 שניות ואז נוסע?

אפשר הסבר יותר פשוט?אני נכנס לאוטו מניע אותו מחכה 10 שניות ונוסע, עברו הזמנים שהיה צ'וק של פעם וגם המזג אוויר בישראל לא בדיוק אלסקה או קנדה, מה עכשיו מצב on?אני מניע מעביר לדרייב ונותן גז,גם לא הבנתי למה התכוונת אם אני מחכה לפני ההתנעה?להיכנס לאוטו בבקר לשבת על מושב הנהג לפני שאני מניע ואז מה?להמתין שהשכנה רוחמה תעבור עם הקניות של השוק?

פורסם
לפני שעתיים, taranta כתב:

כלומר מעביר למצב ON, מחכה 5 שניות, מתניע ומחכה עוד 5-10 שניות ואז נוסע?

בדיוק מה שכתוב פה. עושה או לא? אם לא - תנסה.

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 9 דקות, taranta כתב:

לא עושה -היית כותב סוויץ הייתי מבין,ממחר אעשה נראה אם יש שיפור-תודה על העצה

לפני 9 דקות, topop כתב:

הכוונה לחכות בין המעבים בסוויץ׳.

תודה בזכותך הבנתי את הבחור עם ה on

פורסם
לפני 11 שעות, taranta כתב:

וואלה לפני כמה דקות חיכיתי עשר שניות לפני ההתנעה ואחר כך עוד 10 שניות אחרי ההתנעה ולא היה גימגום בתחילת נסיעה אם כי לא נסעתי יותר מקילומטר-מקווה שעלית על הבעיה המרגיזה

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...