Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

סיפור רכישה מעניין , רכב ״מהנילון״ ואחזקתו 

https://www.themarker.com/dynamo/cars/2024-10-16/ty-article/.premium/00000192-2829-d23b-a7d3-ff3d86c50000?gift=a3695cdde6a3431796feca0d7097741c

בתחילת הקריאה חשבתי שמדובר בלימון ואז הגיע ה״שוס״

כשש שנים אחרי שרכשתי את הדאצ'יה שלי החלו הבעיות. היה בזה עלבון אישי. אם רק אני נהגתי ברכב — אני לא יכול להאשים אף אחד בקלקולים. בדיעבד, נאלצתי להודות שלא הייתי אבא טוב. חגגתי על כך שאני נוהג ברכב חדש, ועשיתי טיפולים רק פעם בשנה — גם בשנים שבהן גמאתי 30 אלף ק"מ. גם סגנון הנהיגה שלי אינו מתון ורגוע כמו שאני אוהב לחשוב. אני נהנה לסחוט את הדוושה, לשחק בראש ב"פתיחות" מדי פעם מול המכונית הניצבת לצדי ברמזור — ונוסע מהר.

- אם זה לא קליק בייט, מה זה?

• אהבתי 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

אופן טיפול ברכב

של ישראלי ממוצע..

ואז, כמובן, היצרן ח*א והרכב ח*א.

• אהבתי 1

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

הכתבה באתר בתשלום אז אי אפשר לקרוא. 

אולי 30 אלף ק"מ או שנה זו הוראת יצרן?

באיזה דגם, שנה ומנוע, מדובר?

זה מנוע 1.2 טורבו? אז גם אצל מי שטיפות על 15 אלף לרוב התחילו בעיות אחרי כמה שנים. 

אבל שוב זו כתבה בתשלום אז לא יודע במה מדובר.

פורסם
לפני שעתיים, Buki כתב:

הכתבה באתר בתשלום אז אי אפשר לקרוא. 

חלמתי לקנות רכב — ולהישאר איתו לתמיד. הקונספציה קרסה - רכב ותחבורה.pdf

זה אמור היה להיות קישור ״מתנה״ פתוח לכל.

מצרף כקובץ לקריאה.

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

עברו כבר למעלה ממיליון קילומטר של נהיגה מאז ימי הכרמל 12 מודל 67 (מנוע פורד) דבר לא השתנה. עדיין רואה סביבי נוהגים נהיגה מבוהלת, הססנית ומנותקת מכל הקורה בכביש . 

פורסם

האמת שהכותב יצא חומוס - גם לא הבין את המגבלה של מערכת מיכאנית, גם התעלל ברכב, גם טיפל בו ברשלנות וגם לא תכנן את נקודת היציאה.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 42 דקות, zaf כתב:

חלמתי לקנות רכב — ולהישאר איתו לתמיד. הקונספציה קרסה - רכב ותחבורה.pdf 324.84 \u05e7\"\u05d1 · 0 downloads

זה אמור היה להיות קישור ״מתנה״ פתוח לכל.

מצרף כקובץ לקריאה.

תודה. 

אין שם שום מידע טכני. 

אני עם רכב ידני צרפתי שעבר כבר יותר מ 300 אלף ק"מ, אם לא היית מטפל בחלק מהדברים לבד, את ה 20 אלף שקל על תיקונים הייתי עובר כבר מזמן. 

הוא אפילו לא רשם אם הדאסטר שלו בנזין או דיזל. אם זה בנזין 1.2 שהחזיק עד 200 אלף בלי תקלות זה דבר מעולה. 

אם זה דיזל אז מעניין היה לדעת מה התקלקל והאם קשור לזה שלא טיפל בזמן. 

בגדול אם זה דיזל, תתקן במוסך מומחה לא מורשה יבואן בחצי מחיר ותסע עוד 200 אלף ק"מ בשקט.

את המסר בכתבה לא ממש הבנתי. 

• אהבתי 1

פורסם (נערך)
לפני 14 דקות, Buki כתב:

...

הוא אפילו לא רשם אם הדאסטר שלו בנזין או דיזל. אם זה בנזין 1.2 שהחזיק עד 200 אלף בלי תקלות זה דבר מעולה. 

....

על פי הפסקה האחרונה, כנראה בנזין...מהכתבה  "בידיעה שביום שבו אמכור אותו אעזוב את עולם מנועי הבנזין וההילוכים הידניים,"

כתבה טרחנית שלא אומרת מאומה, לא ברור על מה הוא הוציא כסף.

בנוסף זה נראה עוד אחד מאלה שקנה דאסטר 4X2 (מהכתבה "הנעה דו  גלגלית בלבד, אבל גבוה ובעל עביר ּות יוצאת דופן שנבחנה על יִדי בלא מעט אתרים בדרום.") וחשב שרק בגלל שהרכב גבוה, זאת סיבה טובה לנסוע בשטח (מהכתבה " והגשמתי חלום: להיות בעליו של רכב שטח גבוה").

אני הייתי בעלו של דאסטר דיזל 4X4 ונתקלתי בקבוצות הפייסבוק ואף בשטח ברכבים 4X2 שאז מה אם נתקע אז יגררו אותנו קצת, והקזו את דמו ושמניו של הרכב שלהם.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
  • אהבתי 2
  • רעיון טוב! 2
פורסם
לפני שעתיים, Ron Poh כתב:

על פי הפסקה האחרונה, כנראה בנזין...מהכתבה  "בידיעה שביום שבו אמכור אותו אעזוב את עולם מנועי הבנזין וההילוכים הידניים,"

אני מניח שזה רק אומר "לא חשמלי".

פורסם

לפי מה שבדקתי היצרן אומר להחליף שמן מנוע כל 30000 אבל מי שרוצה שהרכב שלו יאריך ימים מחמיר עם ההוראות.

• רעיון טוב! 1

לפני 8 שעות, זבובון כתב:

המוסכניק שלי באמת נראה שעובד בניסוי והטעיה

פורסם

30k אבל ללא ספק עם אותיות קטנות.

בכל מקרה, האופנה הזו אצל יצרנים צרפתים של החלפה כל 30k זו הזייה לצורך יחסי ציבור, ויצרני מוצרי פלאשינג מברכים על כך..

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כמו שהמכונאי שלי אומר - לא סתם קוראים לטיפול קטן גם "טיפול 10 אלפים".

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

30 אלף היה בסוף הניינטיז, והוכח כניסיון לא מוצלח במיוחד...

לנו יש דאסטר 2017 דיזל 4*2 ידני בעבודה כרכב תפעול, ושגרת הטיפולים היא כל 20. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני מתבייש לומר, כי תכננתי להחליף כל 15 אלף, אבל אני כרגע מחליף כל 30 אלף וטפו וטפו טפו 170K+ קילומטר

שמן לונגלייף מקורי של במוו. כנראה אם רוצים להגיע ל400K אז אולי עדיף באמת.

OM654 - 140 kW(190PS: 188hp) b47 - 140 kW (190 PS; 188 hp)

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...