Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוסטריה, או "10 הימים של M340I" (+ביקור ב bmw welt ו-motorworld munich)

פוסטים מומלצים

פורסם

זו השיטה שלהם.
מי שלא משלם מחיר מופקע על "ביטול השתתפות עצמית" מקבל את האלמנט.
עדיין, המחיר שהם מבקשים על ביטול השתתפות עצמית הוא כל כך גבוה שאני מעדיף לקבל מייל מאיים ומונפץ מאשר לשלם להם ולתבוע את הביטוח כאן.

קצת לא ברור לי איך בביטוח הנסיעות לחו"ל בכלל נותנים את האופציה הזו, מרגיש כאילו חברות ההשכרה מנסות לעשות לזה סיכול ממוקד.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם (נערך)
לפני כשעה, farkash7 כתב:

בפעם האחרונה שנסעתי לחו"ל והשכרתי רכב כחלק מביטוח הנסיעות לחו"ל הוספתי ביטול השתתפות עצמית.
העלות נמוכה בהרבה ממה שמציעות חברות ההשכרה.
גם לי "מצאו" שריטה קטנה בג'אנט שהחזרתי את הרכב ורצו לחייב אותי ב1000~ שקלים בערך, פניתי לחברת הביטוח בארץ והם שילמו את הנזק. נדרשתי לשלם השתתפות עצמית של 50 יורו מצידי, כן אני יודע שזה מצחיק לשלם השתתפות עצמית כאשר מפעילים ביטוח ביטול השתתפות עצמית אבל זה מה יש.
עדיין בטוטאל זה יצא זול בהרבה. שווה לכם לבדוק את האופציה הזו להבא.

לא תמיד זה אפשרי או משתלם.

בדקתי כרגע בביטוח נסיעות לחול מחזירים עד 1500$ בגין השתתפות עצמית.

ומצד שני השתתפות עצמית היא בסך 2000$ בסיקסט לM440

וכמובן שהביטוח הבסיסי בסיקסט לא מכסה שירותי דרך וכו...(קריטי במצב של טיול בכמה מדינות)

עריכה אחרונה על ידי slavai
פורסם (נערך)

א. אני לא יודע אם בכל חברות הביטוח זה מוגבל ל-1500$.
ב. מהמעט שיצא לי לראות (יש מצב שזה לא המצב) ביטול השתתפות עצמית כמעט מכפיל את עלות ההשכרה, אז נוצר מצב שאם אתה משכיר את הרכב לשבוע+ יש מצב שזה עדיין משתלם יותר גם אם תשלם 500$ במקרה הגרוע.
ג. כמובן שכל מקרה לגופו וצריך לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

יש עוד עז, חברות שמבטחות רכבים עד שווי מסויים, בלי קשר לשווי הנזק (למרות שאפשר להגיד שזה קשור, בעקיפין..). לא זוכר איפה נתקלתי בזה אבל עוד משהו לוודא אם שוכרים רכב יחסית יקר.

פורסם
בתאריך 6.10.2024 בשעה 21:49, לנד קרוזר 2023 כתב:

בתמונה של האוטובוס מה זה התוספת הזאת מאחורה? טיול מאוסטריה

זה תא מטען נוסף למזוודות.

לגבי הביטוח, אני כבר אחרי פעם שניה של תביעה להחזר השתתפות עצמית עם AIG (פעם ראשונה היתה על 150 אירו בערך, הפעם על 650 אירו). בשני המקרים תוך שבוע וחצי הכסף היה בחשבון בלי לדבר עם אף אחד. 

צריך להתייחס לחלק הזה של ה"מציאת שריטות" כחלק מהעלות של הטיול וזהו.

יש מדינות ותחנות שלא מעניין אותם כלום, ויש מקומות (בטח  גרמניה) שהם מדקדקים.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...