Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

C-SUV משפחתי, 2020+, 110K

shayks
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום לכולם,

משתדרגים מפיג׳ו 2008 שנת 2018.

תיאור נסיעות: 5 ק״מ עירוני מדי יום, אחת לשבוע 120 ק״מ בינעירוני. סביבות ה12,000 ק״מ בשנה אז בנזין בלבד.

חשוב לנו:

1. שיהיה מרווח מאחורה למבוגר בין שני כסאות בטיחות, ומרווח לאורך כך שאוכל לקחת את כסא הנהג אחורה עד הסוף עם כסא תינוק מאחוריו
  2. תא מטען גדול 
  3. אמינות 
  4. בידוד רעשים בכביש מהיר יהיה נחמד

ננעלתי על C5 Aircross אבל חודשיים וחצי לא מוצא את האקזמפלר, ממשיך לחפש אבל הייתי רוצה שתהיה עוד אלטרנטיבה.

למשל 3008 Active Pack הצורה החדשה 1.6 (2021) אבל גם כאלו אין והפרימיום לא בתקציב.

נפסלו: אטקה, קארוק עקב הגיר והנסיעות הקצרות בעיר, לרוב בפקקים. 

כרגע על הפרק רק טוסון 2.0 (מעדיף את הצורה על הספורטאג׳) 2020 אבל שתיין דלק ואבזורית מרגיש רכב נחות בהרבה מהC5.

יש עוד רעיונות?

תודה!

עריכה אחרונה על ידי shayks
פורסם
לפני 1 דקה, razi_pazi כתב:

למה מחליפים?

רוצים להתחדש? לא גדול מספיק? אמינות? אבזור? נגנב?

בעיקר לא גדול מספיק לאורך ולרוחב, אני גבוה והמשפחה גדלה ב1.

על הדרך נשמח לשפר אבזור בטיחות שסטנדרט בכל הדגמים שאני מסתכל עליהם, ואמינות (אחרי הסאגה של הרצועה הטבולה נשמח לדגם בלי מחלות ידועות).

פורסם

מצד אחד נוסעים מעט,  מצד שני מתלבטים לגבי טוסון 2.0 בגלל צריכת דלק.

אילו הייתי נוסע 1000 קילומטרים בחודש, צריכת דלק היתה אצלי בסדר עדיפויות נמוך. 

למשל, שמירת ערך של טוסון יותר טובה מאשר לסיטרואן , מה שמכסה הפרש בהוצאות דלק.

איזה אבזור חסר לך ביונדאי?

לגבי הנוחות אני מסכים, אבל יונדאי נוח מספיק, בטח לכמות הנסיעות שלכם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לפני 58 דקות, vladclar כתב:

מצד אחד נוסעים מעט,  מצד שני מתלבטים לגבי טוסון 2.0 בגלל צריכת דלק.

אילו הייתי נוסע 1000 קילומטרים בחודש, צריכת דלק היתה אצלי בסדר עדיפויות נמוך.

אתה צודק לגמרי, אבל הצריכה היא רק חלק מעצלות וחוסר זריזות כללית שמהווה שנמוך אפילו מה-2008 טורבו הנוכחית.

למשל, שמירת ערך של טוסון יותר טובה מאשר לסיטרואן , מה שמכסה הפרש בהוצאות דלק.

צודק שוב, עם זאת הסיטרואן כבר ספג את מרבית הירידה הרצינית (מחפש רכב בן 3-4)

איזה אבזור חסר לך ביונדאי?

לגבי הנוחות אני מסכים, אבל יונדאי נוח מספיק, בטח לכמות הנסיעות שלכם.

יותר התחושה שבאותו תקציב בסיטרואן אני מקבל רכב יותר ״שלם״, מתקדם ומפנק, והיונדאי בגירסת בסיס (פריים פלוס) קצת מיושנת ופרקטית. אם לנקוב כמה - בידוד רעשים פחות טוב ביונדאי, בלי גג פנורמי, הנעה עם מפתח, סלון לא מרגש, אין שיוט אדפטיבי, מרווח אבל לא בטוח שיספיק ל3 כסאות בטיחות (בונוס נחמד בסיטרואן, וכנראה שנהיה שם עוד כמה שנים). 

אתה חושב שאלו האופציות הכי טובות לצרכים שלי?

פורסם
לפני 11 שעות, shayks כתב:

שיהיה מרווח מאחורה למבוגר בין שני כסאות בטיחות

בלי שום קשר לסוג הרכב הנבחר, זה מנהג ממש מוזר.

יש להורה השני מקום ליד הנהג.

אין שום סיבה שמבוגר יישב בין שני מושבי בטיחות אלא אם כן יש 3 מבוגרים ברכב. זה אף פעם לא נוח, אלא אם כן מדובר בוואן בגודל מלא. לא בכניסה ויציאה, ולא בכתפיים.

ולפני שתקפצו ותגידו לי שצריך לטפל בקטנים בזמן הנסיעה, אני אענה שצריך ללמד אותם לדחות סיפוקים.

• רעיון טוב! 2

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

פיג'ו 3008 לא מרווח כמו סיטרואן C5 איירקרוס מאחורה . 5008 כן, אבל זה כבר רכב 7 מקומות ישיבה.

ל 5 מקומות ישיבה אין מתחרה ל C5 לצרכים שרשמת מבחינה פונקציונלית.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי במתיחה קטנה של התקציב לכיוון 120k תוכל למצוא טוסון 2.0 מהצורה החדשה משנת ייצור 21- זה משנה את כל התמונה.

מניסיוננו- אנחנו 5 נפשות 3 ילדים בכיסאות בטיחות, לצערי אין אפשרות להכניס 3 כיסאות (ברייטקס וציקו) במושב האחורי, מבוגר יכול לשבת ביניהם נסבל גם לנסיעות של מס' שעות. תא המטען כ-520 ליטר גדול מהמקובל, הרכב נוח מאוד לנהיגה אני נוסע מעל 30k בשנה ואין לי תלונות, האחיזה גבוהה, הביצועים מספקים, תא הנוסעים שקט, אבזור בטיחות מלא כולל התראה לתנועה חוצה, התראה בשטח מת ובפתיחת דלתות, אבזור הנוחות גם עשיר כבר ברמת הכניסה. 

צריכת הדלק עם רגל כבדה יחסית עומדת על 1/10.5 לפי מחשב, במדידה סביב 1/9.8-1/10.3. 

מצד אמינות הרכב אצלי כשנה וחצי עם קרוב ל50 אלף קמ כרגע 0 תקלות. 

לגבי הסיטרואן כשנולד לנו הבן השלישי ביקשתי מקצין הרכב לבחון אותה, יש לסיטרואן עדיפות ברורה בכך שיש 3 מושבים נפרדים בשורה השניה (לא בדקתי אם נכנסים 3 כיסאות) ועדיין אני מעדיף את הטוסון, הסיטרואן מאוד פשוטה בפנים המון פלסטיקה שחורה וזולה, בורר ההילוכים מרגיש כמו צעצוע, הנראות בפנים ובחוץ לטעמי נופלת מהיונדאי, בנהיגה הרכב רך יותר למי שמתחבר, ההגה מאוד מנותק וספציפית קיבלתי את הדיזל לבחינה ואני פחות מתחבר. 

היום: MG E-HS '23 ליסינג זמני/ יונדאי טוסון 17' Open Sky

הקודם: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

פורסם (נערך)
לפני 9 שעות, daniel204 כתב:

לדעתי במתיחה קטנה של התקציב לכיוון 120k תוכל למצוא טוסון 2.0 מהצורה החדשה משנת ייצור 21- זה משנה את כל התמונה.

תודה, לצערי משנה את התמונה גם מבחינתי, לא מתחבר לפרונט הזה...נשמע אחלה רכב משאר התיאור 🫠

עריכה אחרונה על ידי shayks
פורסם
לפני 3 שעות, David.T כתב:

אני מחפש בערך בקטגוריה שלך, מה דעתך על הונדה CRV?

לא יצא לי לשקול האמת. משיטוט קצר לא נראה עילוי באיזשהו פרמטר, ויצריך מתיחת תקציב 

• תוכן חדש...