Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 876 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 7 שעות, razi_pazi כתב:

ההתיישנות הוסיפה 1000-2000 בשנה?

זה כלום 

אם זה המצב אז בהחלט היה לך רכב שעמד בציפיות שלך לרכב בלי הרבה תיקונים.

חד משמעית אם היית מחליף אותו מוקדם יותר אז הרכב האחר היה מפסיד יותר מזה בירידת ערך. וזה בהנחה האופטימית שהיה מפגין אמינות מוחלטת. 

לא הכל כסף .

רכב בן 16 עם שתי כריות אוויר שהיצרן מתחייב על 10 שנים כבר לא בטיחותי.

התחושה שזה כבר לא זה ואתה עלול להתקע או יותר גרוע לקבל טלפון עצבני מבת הזוג גם דוחפת להחליף.

אם אסכם את אחזקת המאזדה :

מנוע , גיר , מערכת קירור ומזגן גילו אמינות גבוהה ולא סבלו מתקלות .

בלאי עקב הגיל :

תושבת מנוע הוחלפה. 

משולשים הוחלפו 3 פעמים .

בולמי זעזועים , 4 סלילי הצתה , חישני חמצן , פחחות עקב חדירת מים לתא המטען , ציריות , חלונות חשמל ואולי עוד משהו ששכחתי.

התיקון האחרון ששבר אותי היה שסתום VVT שהפסיק לעבוד והאוטו רעד ואז המוסכניק אמר - די , תתקדם.

היום אני עם ניסאן נוט 2013 שמלאו לה 7 שנים אצלי . עברה עד היום 124000 ק"מ ואין זכר לתקלות / בלאי שראיתי במאזדה.

מעבר לטיפולים הרגילים עד היום - תושבת מנוע ומפוח מזגן וזה הכל.

לבת שלי יש ניסאן טידה 2008 וגם היא מגלה אמינות מצויינת .

אלו רכבים שכדאי למשוך איתם כמה שיותר , לטפל בהם יפה עד שיימאס.

עריכה אחרונה על ידי zvigolden
פורסם

אילו הייתי מחליט למכור עכשו את הנוט , זוהי נקודה אופטימלית , בכל זאת הוא מתיישן.

קניתי לפני שבע שנים ב55 , מחירו עכשו כ20 .

נהניתי מהאמינות הגבוהה שלו .

אלא שהתכנית היא להעביר אותו לבת כשיהיה לה מקור הכנסה יציב לאחזקת רכב.

• תוכן חדש...