Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דוח שומרי דרך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

האם ייתכן כי יש דוח בדרך אליי משומרי דרך? ידוע לי שהם מגישים תלונה כאשר הם מדווחים, קיבלתי הודעה באזור אישי "אישור בדבר הגשת תלונה" ממשטרת ישראל, הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שככל הנראה אחד משומרי הדרך צילם אותי מבצע העבירה שלא בכוונה, כי כל פיפס הם מדווחים.

אין לי מושג מה זה הודעה הזו.

למישהו יש מושג? אולי זה דוח?

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
פורסם

תשמע, אתה מזכיר לי נשכחות. פעם היה כאן שרשור: ״קיבלתי הודעה על דואר רשום מפרדס חנה, מה זה יכול להיות?״ קיבל 3 עמודים של ספקולציות.

אז גם לך. לא נותר אלא להמתין למעטפה שכן או לא תגיע.

אגב, למה פתחת את האיזור האישי? חששת ממשהו, או שחיפשת משהו לא קשור ונתקלת בהודעה במקרה?

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, sperial כתב:

תשמע, אתה מזכיר לי נשכחות. פעם היה כאן שרשור: ״קיבלתי הודעה על דואר רשום מפרדס חנה, מה זה יכול להיות?״ קיבל 3 עמודים של ספקולציות.

אז גם לך. לא נותר אלא להמתין למעטפה שכן או לא תגיע.

אגב, למה פתחת את האיזור האישי? חששת ממשהו, או שחיפשת משהו לא קשור ונתקלת בהודעה במקרה?

הגשתי בקשה לפתיחת תיק במס הכנסה אז בודק עדכונים, משום מה באזור אישי לא מופיע לי משם מה שהם שולחים ב SMS.

ההודעה זה במקרה אף פעם לא ראיתי הודעה משהו חדש שם, אולי עשו שם עדכונים לא יודע.

עריכה אחרונה על ידי Liquidator
  • תוכן חדש...