Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1005 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

צהריים טובים לכולם,

אני מחפשת רכב עד 70000 חשוב לי שיהיה  רכב אמין,  חסכוני בדלק ואוטמט.

עדיפות ליד 1 וקמ נמוך.

מה ממליצים המבינים?

תודה מראש!

עריכה אחרונה על ידי חגית צ
פורסם

איזו קטגוריה את מחפשת? רכבים קטנים כמו ספארק? או יותר גדולים כמו יונדאי I20 או בכלל משפחתית כמו מזדה 3?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם (נערך)

יש לי עכשיו יאריס. אוהב את המידות שלה. אשמח למשהו בגודל הזה או קצת יותר. חשוב לי שיהיה רכב אמין וחסכוני ממש.

מחליף בגלל בעיות איתה. 

השאלה מה שווה לי יאריס מתקדמת נניח שנת 2019  עם קמ נמוך או רכב אחר בכלל?

כרגע היאריס יש לי בעיה איתה שחסר לה מים באופן קבוע בפקק והיא אוכלת שמן, הבנתי שיש את זה בעוד יארסים.. לא יודע אם גורף בכולם.

מה אתה מציע?

פורסם

מה הנסועה השנתית שלך? אם אפשר לוותר על צריכת דלק נמוכה, אפשר לשקול מזדה 2 pure white, מאובזרת,זריזה ואמינה.

אם לא, הונדה ג׳אז גם חסכונית ואמונה בנוסף מרווחת מאחור.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

המזרה תהיה טובה לעליות, יותר מסוויפט/גאז ושקטה יותר.

פורסם

יש גם סקודה רפיד שבטווח מחירים הזה את יכולה למצוא שנתון טוב וק"מ לא גבוה, וזה אוטו ממש חמוד. קצת יותר קטן ממשפחתי אבל נהדר. רק יש לו ענין אחד עם הגיר. שאם מטפלים בו נכון אז אין לחץ בכלל. אבל בגלל זה חייב לבדוק ספר תיקונים של הרכב לוודאות שלא היה בעיות בגיר. [אם אין להם תיעוד. לא לקנות]

פורסם
לפני 15 דקות, מור 1 כתב:

יש גם סקודה רפיד שבטווח מחירים הזה את יכולה למצוא שנתון טוב וק"מ לא גבוה, וזה אוטו ממש חמוד. קצת יותר קטן ממשפחתי אבל נהדר. רק יש לו ענין אחד עם הגיר. שאם מטפלים בו נכון אז אין לחץ בכלל. אבל בגלל זה חייב לבדוק ספר תיקונים של הרכב לוודאות שלא היה בעיות בגיר. [אם אין להם תיעוד. לא לקנות]

אין קשר ישיר בטיפול לאמינותו,הdsg לא נחשב לגיר אמין במיןחד.

פורסם (נערך)

תודה לכולם.

יוליאן אשמח אם תוכל לדייק לי 

1. האם אתה ממליץ דווקא על מזדה   2 בדגם pure white, או גם דגמי קומפורט/ דינמיק יעשו את העבודה ?( הלוך ושוב י-ם תל אביב עם עליית של כביש 1 מידי יום)

ואם כן ממליץ על שנתון מסוים?

2. האם הונדה גאז מלבד הרעש מומלצת לדרך זו? צולחת בגבורה?( העליות של כביש 1..) והאם קיימת עדיפות לשנתון מסוים?

שוב תודה רבה !

פורסם

1-גם שאר הדגמים יעשו את העבודה, אבל הדגם הזה בכלל מושבים נוחים יותר, סלון משולב עור, ואבזור עדיף. רק לא אקטיבי.

2-הג׳אז גם תהיה בסדר, אך פחות חזקה ויותר רועשת.

• תוכן חדש...