Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

עובד? לא עובד? קראתי הרבה דעות חלוקות בעניין

בואו נדבר על זה, כי קראתי שאנשים מנקים גם עם ספריי לניקוי בלמים ושיט כזה

ועוד עניין, אתם הייתם מפרקים את כל גוף המצערת או מסתפקים בניקוי נקודת המגע של הפרפר עם הדופן? 

*לנסר 07 מצערת כבל מכאנית

עריכה אחרונה על ידי vaizmanitay
  • פיתרון
פורסם

עובד אל חשש 

אני מנקה את הפרפר כשהוא סגור ואז שם אבן על הדוושה ומנקה אותו עם כשהוא פתוח עם מטליות וספריי לניקוי קרבורטור

אם אתה רוצה, תוציא הכל ותנקה זה הכל תלוי בכמה מלוכלך שם וכמה העבודה קשה, אצלי זה כאב ראש ולוקח זמן ויש רכבים שבחמש דקות זה אצלך ביד

פורסם
לפני 10 שעות, CiUiK כתב:

עובד אל חשש 

אני מנקה את הפרפר כשהוא סגור ואז שם אבן על הדוושה ומנקה אותו עם כשהוא פתוח עם מטליות וספריי לניקוי קרבורטור

אם אתה רוצה, תוציא הכל ותנקה זה הכל תלוי בכמה מלוכלך שם וכמה העבודה קשה, אצלי זה כאב ראש ולוקח זמן ויש רכבים שבחמש דקות זה אצלך ביד

אני חדש לגמרי בתחום, כמעט אין לי ניסיון בהתעסקות במנוע אז אני לא מחפש הרפתקאות עדיין

תודה על התשובה :)

פורסם
לפני 3 שעות, vaizmanitay כתב:

אני חדש לגמרי בתחום, כמעט אין לי ניסיון בהתעסקות במנוע אז אני לא מחפש הרפתקאות עדיין

תודה על התשובה :)

אז אל תפרק ואם לא מניע אל תילחץ זה המנוע נחנק מהספריי צריך לחכות. שתיאדה או להניע בכח

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...