Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1152 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

זה בעיקר מסקרנות. כי העלות של כל המוצר זה 100 ש"ח. אז ברורה לי הקנטרנות.

ולעניין - ישנה חנות שמציעה את המוצר הבא כסט:

https://rizitec.co.il/product/מפצל-ניקוז-למכונת-כביסה-ומייבש-לחיבור/

זה נראה כמו מפצל Y ו-3 גומיות בגדלים שונים.

הוא מבקש על זה 99 ש"ח. 

סתם חשבתי לי שאם אקנה את זה בנפרד בטמבור ליד הבית זה יגיע ל-30 שקל. 

מישהו מזהה את החלפים המדוברים?

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם

אלתור חמוד, מאמין שכל טמבוריה אולד-סקול תוכל לעזור לך באיתור החלקים הבודדים על מדפיה. הייתי אבל נזהר מאד לא להפעיל את שני המכשירים ביחד עם כיור המטבח ע"מ לא להציף את הצנרת.

פורסם

הבסיס הוא בסך הכול מפצל y במחיר מופקע. מה שכן, אני לא יודע לגבי הגומיות, לא זכור לי שנתקלתי בכאלה בטמבוריות. כך או כך, הן לא נחוצות, אצלי המדיח ומכונת הכביסה חולקים מפצל רגיל, ובעיית הריח לא קיימת כי עליה אחראי בכלל מחסום ריח גנרי ברצפה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

@Derish כתבו כאן מכונת כביסה ומייבש, לא מדיח. אל תשכח שזו ישראל, שבה מקובל חדר שירות, לא מכונת כביסה במטבח ליד המדיח. 

מה הספיקה של מייבש? אני מניח שמדובר בטיפות, ושהוא לא יציף את הניקוז של מכונת הכביסה. אבל אני אולד סקול, המייבש שלי מוציא את האדים לאויר העולם.

• אהבתי 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אצלי יש את המפצל הזה שעלה במקרה הטוב 15₪ בלי הגומיות, הצינור של המכונה מתלבש עליו מהצד איך שהוא והצינור הדק מהמייבש מלמעלה מושחל 15 סמ במורד הצינור

ככה זה עובד 8 שנים בלי בעיה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

ממתי למיבש יש צינור? יש פתח בצד שמוציא אדים וזהו

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

מייבש עם מעבה שצובר את המים במיכל שצריך לרוקן או צינור ניקוז.

אם יש פתח בצד (או מאחור) חיוני צינור שיוציא את האוויר מהחדר, העדרו הוא מרשם לעובש.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 28 דקות, SlowRide כתב:

ממתי למיבש יש צינור? יש פתח בצד שמוציא אדים וזהו

מייבשים עם מעבה אוספים את המים למיכל או שמרוקנים עם צינור ואז אתה לא צריך לרוקן כל 2-3 ייבושים את המיכל.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...