Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת אנטנת gps תקולה במערכת אנדרואיד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 762 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

הרכב איביזה 2017 סטייל צורה ישנה מסך 5 אינץ', מותקנת מערכת אנדרואיד של גיל קאר שמחוברת למסך הראשי.

הוייז הפסיק לעבוד במקביל רשום מחפש אות GPS במערכת האנדרואיד, הורדתי אפליקציה לבדיקת אות הGPS TEST והאפליקציה מראה שאין שום קליטה של GPS.

מהבדיקה הזאת אני מבין שהאנטנה תקולה חשבתי לקנות אנטנה חדשה לנתק את הישנה ולהתקין חדשה.

השאלה שלי האם האנטנה שמצאתי בדוד עלי תתאים.זאת האנטנה שאני רוצה להזמין:

זווית נכונה SMA זכר תקע GPS פעיל אנטנת אנטנה, כבל חיבור לרכב DVD דאש ראש יחידת מערכות סטריאו|gps active antenna|gps activeactive antenna - AliExpress

וזו האנטנה המותקנת כרגעה עלפי מה שידוע לי שמגיעה אם מערכת האנדרואיד הזאת  ששמה :wp9320

זאת האנטנה התקולה:Microsoft Word - GPS-ANT380 (psgsm.net)

האם האנטנה מהדוד עלי תתאים מבחינת תדרים חשמל וחיבורים(SMA)?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...