Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אנחנו מחפשים רכב 7 מקומות לצרכים בסיסיים (כ15 אלף קילומטר בשנה), מניח שישמש אותנו בשלוש-ארבע שנים הקרובות.

התקציב המקורי שלי היה 100K, אך קיבלתי הצעה לאווטלנדר Premium 2018, 43,000 ק"מ בלבד, ממגרש מכוניות, ב130 אלף שח.

מפתה אותי לקנות את הרכב הזה (יכול מבחינה תקציבית), אבל יש מצב שבמחיר הזה, ואפילו פחות, אוכל לקנות 5008, גם אם עם יותר ק"מ.

מה לדעתכם כדאי לי לעשות, ואם בכל זאת אלך על ה5008, כמה ק"מ יצדיק חיסכון של X שקלים? (לדוגמא, 60,000 ק"מ זה בסדר, אם ה5008 עולה 110,000. 70,000 ק"מ זה בסדר, אם ה5008 עולה 100,000 וכן הלאה).

תודה רבה לכולם.

פורסם

רק השבוע היה דיון על אוטלנדר Vs פזו 5008
תעשה חיפוש
אם בכל זאת החלטת ללכת על האוטלנדר, תבדוק שבטיפול ה 4 שנתי הוחלף שמן גיר (אם לא... לא נורא אבל חשוב שתחליף מיד אחרי הרכישה)
ע"פ רכב מאוד אמין, בלי שום חדוות חיים (היתה לי כזו 2018 למשך שנתיים)

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
  • ספונסר פורום
פורסם

ה-5008 טוב מהאאוטלנדר בכל אספקט - נוחות והתנהגות, בטיחות, ביצועים ותצרוכת דלק.

מעבר לכך - לקנות רכב 7 מקומות ללא מיזוג כלשהוא מאחור?? זה ממש לא לעניין.

הקפד ב-5008 על רכב עם היסטוריית טיפולים מוכחת ונכונה, ותהנה למשך שנים.

בתאריך 29.3.2023 בשעה 08:19, YaronCar כתב:

כמה ק"מ יצדיק חיסכון של X שקלים?

הנוסחא המתמטית היבשה של שקלים-תמורת-ק"מ ממש לא מספיקה כדי להתייחס למחיר.

מצב הרכב מורכב מהרבה יותר פרמטרים, והנסועה היא רק אחד מהם, אם כי החשוב ביותר.

933126724_WhatsAppImage2021-07-03at20_39_08.thumb.jpeg.64edf5191b8e50ab7f237a75a4828929.jpeg

• תוכן חדש...