Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה אקורד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7709 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום שלום!!

רציתי לדעת פרטים על הונדה אקורד שנתון 2001-2002,אבל האקורד לא הגדולה שהולכת אם מנוע 3.0 ו 2.0 אלא הקטנה יותר אם אני לא טועה היא הורכבה באנגליה האקורד עם מנוע 1.8 ו2.0!! רציתי לדעת כמה כ"ס יש לאוטו?? ואם כדאי בכלל כדאי לקנות אותה.. כי לא רואים הרבה כאלה בכבישים!!

ואיך היא מבחינת צריכת דלק וביצועים??

תודה לעונים!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

לפי מה שאני יודע לאקורד 1.8 יש 136 כ"ס, לגבי ה-2.0 נדמה לי ש-150

לגבי השאר אני לא יודע בגלל שכמו שאמרת, באמת לא רואים הרבה כאלה...

~If you cant lower heaven, raise hell~

פורסם

כן דיברתי על היותר ישנה, אבל אין לאף אחד פרטים על האוטו, קצת מוזר לי שאף לא יודע כלום עליה, למרות שהיא נראית טוב מאוד לדעתי, אבל אני לא יודע עליה כלום!!

Peugeot Partner-II 2005 2.0HDI

פורסם

אם אתה רוצה נתונים טכניים כנס ל www.carfolio.com

מעבר לכך אנו לא יכולים לספק מידע ללא ניסיון ברכב.

תנסה אולי להשיג מבחן רכב.

אם אתה מנוי ל"אוטו" נאמר אתה יכול לבקש מהם 1-2 כתבות שנעשו בעיתון שלהם שישלח בדואר או על ידי פקס.

• תוכן חדש...