Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לך איזה מסמך כתוב שהוא קיבל את הרכב ? 
קיבלת את הכסף בשק במקרה ? (צילום של השק כהוכחת מכירה גם יכול לעזור , אפשר לקבל מאתר הבנק את הצילום של השק אם לא עבר הרבה זמן ) 

אם כן , פשוט לשלוח את זה לעירייה שהרכב כבר לא שלך , ולקבל ביטול. 

אמרתי את זה למעלה שתדאג למסמך כזה. 

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
לפני 4 שעות, YaronNahum כתב:

יש לך איזה מסמך כתוב שהוא קיבל את הרכב ? 
קיבלת את הכסף בשק במקרה ? (צילום של השק כהוכחת מכירה גם יכול לעזור , אפשר לקבל מאתר הבנק את הצילום של השק אם לא עבר הרבה זמן ) 

אם כן , פשוט לשלוח את זה לעירייה שהרכב כבר לא שלך , ולקבל ביטול. 

אמרתי את זה למעלה שתדאג למסמך כזה. 

כן, צירפתי לבקשה צילום צ'ק מהמוסך. רואים את שם המוסך גם בצ'ק וגם בצילום של הפקח. צירפתי גם אישור על ביטול הביטוח על הרכב(הרכב היה תקול וללא טסט כבר חצי שנה) וצילום רישיון של רכב חדש, שקניתי במקומו.
מרגיז גם שמהעיריה אומרים שזה הועבר לגביה וצבר קנס וריבית ושהם לא יכולים לעצור את זה. ההודעה הראשונה שקיבלתי הייתה אתמול. אין להם חובה ליידע אותי על הדו"ח לפני שהם מוסיפים קנס וריבית?

פורסם

אם לא הורדת מהכביש כשזה עוד היה פשוט 

אז לדעתי שלם וגמור סיפור מיותר(ככה אני הייתי עושה)

בפועל שמו לך דוח על האוטו אתה אמור לדעת שתוך 30 יום יש ריבית

לגבי האגרה אתה יכול להוכיח שהאוטו לא היה בשימוש ואז לא תשלם 

אבל בתור עצה טובה שלם ותמשיך בחייך היקרים

פורסם (נערך)
לפני 14 שעות, דובצע כתב:

אם לא הורדת מהכביש כשזה עוד היה פשוט 

אז לדעתי שלם וגמור סיפור מיותר(ככה אני הייתי עושה)

בפועל שמו לך דוח על האוטו אתה אמור לדעת שתוך 30 יום יש ריבית

לגבי האגרה אתה יכול להוכיח שהאוטו לא היה בשימוש ואז לא תשלם 

אבל בתור עצה טובה שלם ותמשיך בחייך היקרים

נראה לי שלא הבנת מה קרה.
מאז האוטו הורד מהכביש.
אין לי מושג מה הם שמו על האוטו כי האוטו לא היה אצלי כי מכרתי אותו למוסך לפני זה. מהמוסך לא אמרו לי כלום. לא קיבלתי שום הודעה על הדו"ח עד השבוע.
לגבי האגרה דווקא לא מצאתי שום אפשרות לא לשלם למרות שהאוטו לא היה בשימוש. בסוף שילמתי ומהמוסך החזירו לי את הרוב, אבל לא הכל.

עריכה אחרונה על ידי traveler1
פורסם (נערך)

אמנם אתה האשם פה בסיפור ולא המוסכניק או אין לי מושג מי זה, אבל אני במקומך הולך למוסך שלו ועושה לו קצת בעיות/צעקות מול המנהל שלו והלקוחות שם במוסך, כי מה שהוא עשה גם לא נשמע הגון. אפילו תדרוש שהוא יחזיר לך את הכסף הזה על הדו"ח שהוא קיבל. ובחייאת רבאק תעשה העברת בעלות אם אתה מוכר רכב.

עריכה אחרונה על ידי Liran3331
פורסם
בתאריך 8.8.2023 בשעה 20:02, traveler1 כתב:

כן, צירפתי לבקשה צילום צ'ק מהמוסך. רואים את שם המוסך גם בצ'ק וגם בצילום של הפקח. צירפתי גם אישור על ביטול הביטוח על הרכב(הרכב היה תקול וללא טסט כבר חצי שנה) וצילום רישיון של רכב חדש, שקניתי במקומו.
מרגיז גם שמהעיריה אומרים שזה הועבר לגביה וצבר קנס וריבית ושהם לא יכולים לעצור את זה. ההודעה הראשונה שקיבלתי הייתה אתמול. אין להם חובה ליידע אותי על הדו"ח לפני שהם מוסיפים קנס וריבית?

יש כללים, צריכים להראות ששלחו לך דואר רשום, 

אם לא אספת דואר רשום זאת בעיה שלך. זה נחשב כאילו קיבלת את ההודעה

אם אין להם אסמכתא ששלחו , או לחלופין יש להם אסמכתא אבל באתר של הדואר לא מצויין נסיון מסירה של המכתב (הלך לאיבוד לדוגמא) 

אז יכול להיות שיש לך קייס לבטל את הריביות על הקנס 

לא מומחה גדול בתחום , וזה ממש לא יעוץ משפטי , או מתיימר להיות קרוב לזה.

יכול להיות שאני טועה. 
המלצתי ,  תפתח שרשור בפורום המשפטי ,

יש שם כמה שמבינים בנושא הרבה יותר ממני. 

אם הם יענו לך תוכל לדעת היכן אתה עומד. 

פורסם (נערך)
בתאריך 14.8.2023 בשעה 14:55, YaronNahum כתב:

אם לא אספת דואר רשום זאת בעיה שלך. זה נחשב כאילו קיבלת את ההודעה

אם אין להם אסמכתא ששלחו , או לחלופין יש להם אסמכתא אבל באתר של הדואר לא מצויין נסיון מסירה של המכתב (הלך לאיבוד לדוגמא) 

קיבלתי יום אחד הודעה בתא דואר שהגיע אלי דבר דואר כלשהו ואני יכול לקחת אותו במרכז מסירה בכתובת שהייתה רשומה. לא היה רשום ממי זה. הלכתי למרכז המסירה לפחות 4 או 5 פעמים וגם התקשרתי כמה פעמים בימים ובשבועות אחרי זה. בכל הפעמים אחרו לי שהמכתב\חבילה עוד לא הגיע אליהם ושלפעמים קורה שזה מגיע שבוע-שבועיים אחרי ההודעה. גם באתר הדואר הופיע שזה לא הועבר עדיין למרכז המסירה. בסוף באתר של הדואר הופיע ועדיין מופיע שזה נשלח חזרה לשולח בלי שהועבר למרכז מסירה. לא הייתה לי שום דרך לדעת ממי המכתב\חבילה. גם עכשיו אין לי מושג אם זה היה על הדו"ח הזה או משהו אחר. מניסיון עבר גם ידעתי שלנסות להתקשר לדואר כדי לברר על משלוח שלא הגיע זה בזבוז זמן מוחלט. היו כמה דברים אחרים שחשבתי שזה יכול להיות. בחיים לא הייתי מנחש שזה דו"ח מעיריית תל אביב, גם כי לא הייתה שום סיבה שאקבל מהם דו"ח וגם כי אם הייתי מקבל דו"ח, חשבתי שאראה דו"ח מוצמד לרכב.

פורסם
לפני שעה, traveler1 כתב:

קיבלתי יום אחד הודעה בתא דואר שהגיע אלי דבר דואר כלשהו ואני יכול לקחת אותו במרכז מסירה בכתובת שהייתה רשומה. לא היה רשום ממי זה. הלכתי למרכז המסירה לפחות 4 או 5 פעמים וגם התקשרתי כמה פעמים בימים ובשבועות אחרי זה. בכל הפעמים אחרו לי שהמכתב\חבילה עוד לא הגיע אליהם ושלפעמים קורה שזה מגיע שבוע-שבועיים אחרי ההודעה. גם באתר הדואר הופיע שזה לא הועבר עדיין למרכז המסירה. בסוף באתר של הדואר הופיע ועדיין מופיע שזה נשלח חזרה לשולח בלי שהועבר למרכז מסירה. לא הייתה לי שום דרך לדעת ממי המכתב\חבילה. גם עכשיו אין לי מושג אם זה היה על הדו"ח הזה או משהו אחר. מניסיון עבר גם ידעתי שלנסות להתקשר לדואר כדי לברר על משלוח שלא הגיע זה בזבוז זמן מוחלט. היו כמה דברים אחרים שחשבתי שזה יכול להיות. בחיים לא הייתי מנחש שזה דו"ח מעיריית תל אביב, גם כי לא הייתה שום סיבה שאקבל מהם דו"ח וגם כי אם הייתי מקבל דו"ח, חשבתי שאראה דו"ח מוצמד לרכב.

מסביר לך את המצב החוקי. עד כמה שאני מכיר אותו , 

תפנה אליהם ותבקש את מספרי המעקב של הדואר הרשום ששלחו לך 
משם אפשר לראות מה קרה באתר של הדואר. 
אם מה שאתה אומר נתמך במעקב של הדואר , והבעיה היא של הדואר , אז יכול להיות שיש לך קייס טוב יותר לביטול 
אם זה לא המצב , אז הקייס שלך חלש יותר 

אבל שוב תפתח שרשור התייעצות בפורום המשפטי, 

אני לא מבין גדול בנושא , ולכן יכול להיות שגם חלילה מטעה אותך , ללא כוונה תחילה 

פורסם (נערך)
לפני 10 דקות, YaronNahum כתב:

אם מה שאתה אומר נתמך במעקב של הדואר , והבעיה היא של הדואר , אז יכול להיות שיש לך קייס טוב יותר לביטול 

זה בטוח שאו זה מה שקרה או שלא קיבלתי שום הודעה בכלל. בחיים לא היה דבר כזה שקיבלתי הודעה על דואר ולא הלכתי לקחת אותו. וחד משמעית לא קיבלתי מהם שום הודעה על הדו"ח לפני שכתבתי עליו כאן, כשהוא כבר היה עם קנס. אמרתי את זה לשני נציגים של העירייה, ושניהם בערך אמרו שזה לא בעייה שלהם, ולא מעניין אותם אם שלחו לי את הדו"ח או לא. הם לא אמרו במילים האלה, אבל זה מה שהשתמע מדבריהם. הם רק אמרו שאני יכול להגיש ערעור, שזה מה שעשיתי מיד, אבל הם לא יכולים לעצור את הליך הגביה.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

באותו היום שקיבלתי את ההודעה על הדו"ח הגשתי בקשה לביטול לעיריית תל אביב. צירפתי את צילום הצ'ק מהמוסך, שקיבלתי כתשלום על מכירת הרכב. צירפתי גם אישור על ביטול הביטוח על הרכב מספר חודשים לפני הדו"ח(הרכב כאמור היה תקול, בלי טסט ובלי ביטוח ובהמשך הלך לפירוק). עברו כבר כמעט חודשיים והבקשה עדיין בטיפול. היום קיבלתי "דרישה מיידית לתשלום חוב לעיריית תל-אביב-יפו". התקשרתי ואמרו לי שהבקשה לביטול הדו"ח עדיין בטיפול ואין להם מה לעשות עם זה והם טענו שהם לא יכולים לעצור את הגביה ואם אני לא אשלם, יעקלו לי את החשבון. בעל המוסך צעק עלי שאני מפריע לו כשסיפרתי לו על הדו"ח ומאז לא עונה לטלפון. מה אני אמור לעשות עם זה? מה החוק אומר?

זה גם הזוי שהם הודיעו לי על הדו"ח רק כשהוא היה בגביה ועם קנס. הם לא צריכים להוכיח בשביל זה שהם הודיעו לי קודם על הדו"ח? הרי הם לא הודיעו לי כלום לפני זה. מהרגע שזה בגביה קיבלתי מהם כבר שני מיילים, שתי הודעות לטלפון ומכתב הביתה. לפני שזה עבר לגביה לא קיבלתי מהם שום הודעה בשום ערוץ ולא הייתה לי שום דרך לדעת על קיום הדו"ח.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

הערה צדדית, אני עם יאריס מודל 2007 אותו גם בדיוק, מדי כמה ימים או שבוע נדלקת לי הנורת כרית אויר.. ונעלמת כמו שהיא התחילה..

אמרו לי שזה חיישן שצריך לאפס או משהו..

לא צריך לעורר דאגה

לגבי הבעיה של הקנס שלך, קרה לאחי מקרה שהגיעו אליו הוצאה לפועל, על שני דוחות, מלםני שנה וחצי בערך, ומעולם לא הגיע לו דואר רשום בכלל..

בדקנו מספר רשום, ונכתב שלא היה מען וחזר לשולח.. נראה שיטת מצליח, בסוך הוא שילם לא את כל הסכום, השיג הנחה כי טען שהרכב משמש חלקית גם 2 נכים

ללכת למשפט זה להביא עו"ד וברוקרטיה, ולך תתמודד מול רשות עירונית

פורסם

מוסכניק דביל בגלל הפסד של 1500 + 1000 אגרות יפסיד לקוח שבטח השאיר אצלו כמה אלפים בכל ביקור. ויפסיד את כל החברים של אותו לקוח ואותנו אם תספר פה מה שם המוסך.

• אהבתי 1

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...