Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריך להחליף גומיות במשולשים ב308 שלי, המחיר של הגומיות 100 ש"ח ומחיר של שתי משולשים קומפלקט 1000 ש"ח +, הבדל לא מבוטל ואני מנסה להבין אם אפשר להחליף רק את הגומיה.

image.png.b14e95ceaa49490113b72068ff2d99df.png

פורסם

במשולשים יש כמה רכיבים: תותב משולש, בוקסת משולש, ותפוח משולש(מכונה 'בול ג'וינט')

צריך להסתכל מה המצב של כולם, ולשקול החלפה של כולם.
בכל אופן, לכל מוסך אמור להיות מכשיר PRESS המאפשר לחלוץ את החלקים האלה ולהכניס במקומם חדשים, אלא שזמן העבודה הזה יקר למוסכים ולכן הם מעדיפים להחליף את החלק קומפלט.
תנסה לפתוח פוסט בפייסבוק באחת הקבוצות של המוסכניקים כדי לברר מי מוכן לעשות דבר כזה.. כי תכלס, זה מבחינתו אומר להרוויח פחות..

• אהבתי 1
פורסם

איו משולש תחליפי כמשולש מקורי.

לא מוכרים תותבים מקוריים לדגם רכב שלך, אין אפילו מקט להתייחסות.

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

פורסם

המחיר של המשולש הוא סכום נמוך מעלות העבודה,

ולכן בשביל לפרק משולש ולשלוף את הגומי עם פרס, לדחוף חדש ולהרכיב,

העלות תהיה תואמת, אם לא שאפי’ יותר יקרה,

רוב העלות זה עבודה.

אל תגיד אין לי כוח, תגיד תן לי כוח! 
ואם התחלת ב"אין" תמשיך אין עוד מלבדו.
  • תוכן חדש...