Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1102 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

נורת כריות אויר ברכב ניסאן טידה 2011 מהבהבת.   

מבדיקה מול מוסכניק - נדרש להחליף סליל כריות אויר.   הטכנאי המליץ לי להזמין מ-ebay.

אני חדש בתחום,  ולא מצליח לזהות את הדגם המבוקש.

מישהו יכול לעזור?     

פרטי הרכב - nissan tiida 2011
מרכב סדאן,   דגם BCAC11

מספר שילדה 3N1*BCAC11*UL470031

תודה רבה מראש

(האם הדגם הבא מתאים: New Spiral Airbag Clock Spring Replacement Fits Nissan Tiida C11 B5567-CY70D 06?)

פורסם

לא לקנות באלי אקספרס. לך למחסן חלפים במוסך מורשה, ותבקש את המק"ט (או שתבקש את המק"ט מהמוסך שלך).

ואז תזמין מ - https://alvadi.ee/ או כל חנות אינטרנטית שיש לה את המוצר במלאי.

אל תקנה מוצרי בטיחות ממקורות מפוקפקים. החיים שלך הרבה יותר חשובים. אתה רוצה שהכרית אוויר שלך תעבוד

כשתצטרך אותה. תשקיע כמה כסף שצריך להשקיע בחלק מקורי, זה החיים שלך.

פורסם (נערך)
בתאריך 29.12.2022 בשעה 09:36, israelRo כתב:

שלום,

נורת כריות אויר ברכב ניסאן טידה 2011 מהבהבת.   

מבדיקה מול מוסכניק - נדרש להחליף סליל כריות אויר.   הטכנאי המליץ לי להזמין מ-ebay.

אני חדש בתחום,  ולא מצליח לזהות את הדגם המבוקש.

מישהו יכול לעזור?     

פרטי הרכב - nissan tiida 2011
מרכב סדאן,   דגם BCAC11

מספר שילדה 3N1*BCAC11*UL470031

תודה רבה מראש

(האם הדגם הבא מתאים: New Spiral Airbag Clock Spring Replacement Fits Nissan Tiida C11 B5567-CY70D 06?)

לא הבנתי למה המכונאי המליץ לך לרכוש באיביי ? המכונאי לא רוצה להרוויח ?

תקנה סליל כריות אוויר רק מקורי ולא בעליאקספרס. בדוק את המחיר במחסן של מוסכי הייבואן.

לפעמים באותו שנתון של הרכב עשויים להיות כמה מק"טים של החלק לכן רצוי לבדוק לפי מספר שלדה של הרכב את המק"ט.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
לפני 17 דקות, מרק10 כתב:

לא הבנתי למה המכונאי המליץ לך לרכוש באיביי ? המכונאי לא רוצה להרוויח ?

חושב גם על הכיס של הלקוח, ולא רוצה להתרוצץ אחרי חלק עבור הלקוח. מה הבעיה?

לפני 18 שעות, cpu כתב:

איך וכמה הניסיון שלך איתם? חיפשתי שם פלאגים, ונתנו לי ים של אפשרויות עבור אותו מק"ט. היה די מוזר לראות את זה.

פורסם
לפני 7 דקות, mcaspi כתב:

חושב גם על הכיס של הלקוח, ולא רוצה להתרוצץ אחרי חלק עבור הלקוח. מה הבעיה?

איך וכמה הניסיון שלך איתם? חיפשתי שם פלאגים, ונתנו לי ים של אפשרויות עבור אותו מק"ט. היה די מוזר לראות את זה.

המכונאי לא צריך להתרוצץ. המכונאי שולח מספר שלדה בוואצאפ למחסן החלפים ואחרי כמה שעות החלק אצלו ביד.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

וזה מה שקרה. הוא שלח את בעל הרכב להתרוצץ, אם הוא רוצה חלק במחיר אטרקטיבי. הלוואי עוד מוסכניקים כאלו שחושבים גם על הכיס של הלקוחות.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם
לפני 19 דקות, mcaspi כתב:

אני מזמין מהם בדרך כלל חלקים חליפיים בהזמנות מרוכזות (על מנת לחסוך עליות שילוח) ועד עכשיו

לא הייתה לי שום בעיה. הזמנתי מהם חלקים לרכבים בשנתונים עכשווים\ישנים ותמיד קיבלתי את החלקים שביקשתי על פי המק"ט.

הבעייה היחידה שיש לי איתם היא, שכאשר אני מזמין מהם חלק מקורי שאין להם במלאי (אתה יכול לתת להם מקט"ים הם יזמינו

לך כמעט כל חלק שאתה צריך) הם יכולים לעכב לי את ההזמנה בחודשיים (במקום שהיא תגיע תוך שבוע) עד שהם יקבלו

את החלקים שהם הזמינו בשבילי למחסן שלהם. והם לא מעדכנים אותך לגבי העיכוב הזה. בנוסף כשאני מתכתב איתם במייל

הנציגים שלהם מדברים איתי באנגלית עילגת.

לגבי פלאגים ומבחר גדול של חלקים, פשוט תבחר חברות מוכרות כמו NGK, בוש וכדומה לפי מק"ט. ואם אתה לא

בטוח אם זה מתאים תיצור איתם קשר שישלחו לך תמונה של המוצר. בסופו של דבר הם לא ייקחו אחריות אם הזמנת מוצר

לא תואם, אתה צריך לוודא שאתה מזמין מוצר מתאים.

• אהבתי 1
פורסם

הזמנתי את החלק החלופי מהקישור שדידי שלח, תודה רבה!   עזר לי מאד.

המוסכניק שלי טען כפי שכתב דידי - זה חוט חשמל,  שאם לא עובד - הנורה נדלקת,  ולכן לדבריו אין מה לחשוש.

אמר שאין הבדל משמעותי בין המקורי לחלופי,   ובכל מקרה אורך החיים של שניהם ברכב הזה הוא לא ארוך מדי.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אשמח לדעת איך אני מזמין  את החלק המדובר (סליל כרית אויר)

לניסן נוט (NOTE) 2010

דגם 11FCAE

מס' שילדה 3U*11FCAE*SJN

דגם מנוע 16HR

חיפשתי בהמון מקומות , או שלא היה זמין או שלא חפשתי טוב...

אולי יש למישהו קישור/מס' מק"ט של החלק המדובר

תודה רבה

פורסם

מס' רכב 8117672

מס' שילדה-SJN*FCAE11*U2067343

מועד עליה לכביש  09/2010

דגם מנוע HR16

יש לי תשובה מאתר ALVADI לגבי החלק המבוקש

אשמח אם תעדכן שהחלק באמת מתאים מצ"ב קישור לאתר

https://alvadi.ee/kataloog/varuosa/54573496/?utm_source=triggers&utm_medium=email&utm_campaign=parts-subscription&utm_content=parts-catalog

תודה רבה!!!

פורסם

לחנויות הללו יש בד"כ מידע די מדויק, אבל כדאי לעבוד בזהירות כדי לא לפשל. לא בדקתי ספציפית לרכב שלך. יכול להיות שיהיה להם מחיר אחר של אותו החלק מספק אחר, או חלק של יצרן אחר.

• תוכן חדש...