Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1344 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

המנוע 1300 שלי התחיל לחרוק לדעתי וקולו היפהפה הצטרד מעט

חשבתי לבדוק שמן שאותו החלפתי ממש לא מזמן ואז שמתי לב שבעצם כשקיבלתי את האוטו היה יותר שמן

אסביר. תמיד השמן היה משהו כמו חצי סנטימ מעל הקו העליון ועכשיו הבחור החביב שהחליף את השמן שם בדיוק במדיד ועכשיו יש צליעה במנוע

אז חשבתי אולי להחזיר את המצב לקדמותו ולהוסיף עוד קצת שמן - ושאלתי היא שהרי כידוע רוב שמן מזיק - האם יש איזהו שיעור שבו ניתן להוסיף על השמן מעל המדיד ?

וכעת לשאלה השניה

לפני חודש בערך היה לי סיפור עם צינור רדייאטור שהתפוצץ ואז ראיתי שאיזה כיסוי זז בצד כנראה מהלחץ בתוך המנוע - לא בדקתי

עכשיו אני מסתכל לבפנים ורואה שזה שרשרת (כנראה הטיימינג) שחשופה - עכשיו השאלה האם רצוי וצריך לסתום את זה ובכלל האם יתכן שזו הסיבה לצרידות מכיון שהשרשרת מתייבשת מהאוויר וכן האם אפשר לשמן בשמן רגיל כמו wd40 ודומיו

מקווה שהובנתי

תודה לכל המגיבים

למותר לציין שהאוטו נוסע מצויין רק בתחילת נסיעה במנוע קר מורגש יותר רעד רעש וכו'

תמונה של השרשרת אני יעלה בהמשך

הנה תמונות

IMG_2144.JPG

IMG_2141.JPG

IMG_2142.JPG

פורסם

1. לא להוסיף שמן מעל סימן מקסימום, הוספה מעל המקסימום לא תפתור שם בעיה.

2. זה לא שרשרת אלא רצועת טיימינג וכן רצוי  שהמכסה שלה יישב ישר ללא רווחים, על מנת למנוע כניסת עצמים זרים למערכת טיימניג ושהמכסה (אם מורכב עקום) לא יגע בחלקים נעים. 

לא ליישם WD40 או שום שמן אחר  על רצועת טיימניג בשום אופן! וגם לא לסתום שום דבר, צריך לפרק את המכסה טיימניג שמישהו הרכיב עקום ולהרכיב כמו שצריך, אז הוא יישב צמוד ללא רווחים.

• רעיון טוב! 2

פורסם
לפני 25 דקות, Buki כתב:

1. לא להוסיף שמן מעל סימן מקסימום, הוספה מעל המקסימום לא תפתור שם בעיה.

סתם בשביל הסקרנות - ומכמה זה מזיק ? או שאין בזה מדד ברור

לפני 26 דקות, Buki כתב:

וכן רצוי  שהמכסה שלה יישב ישר ללא רווחים, על מנת למנוע כניסת עצמים זרים למערכת טיימניג ושהמכסה (אם מורכב עקום) לא יגע בחלקים נעים. 

לפני 26 דקות, Buki כתב:

וגם לא לסתום שום דבר, צריך לפרק את המכסה טיימניג שמישהו הרכיב עקום ולהרכיב כמו שצריך, אז הוא יישב צמוד ללא רווחים.

בהנחה ואני לא יכול לפרק את זה - כן כדא להדביק מסביב איזה פלסטיק ? או לא

תודה

פורסם

תחזור למוסך שירכיבו את זה כמו שצריך זה לא קרה מפיצוץ צינור מים בזה אתה יכול להיות בטוח.

הקירטוע של המנוע לא נובע מכך שיש לך הפעם כמות שמן מדוייקת.

אם יש לך באוטו מירימי שסתומים הידראולים אז תופעת הקירטוע בתחילת נסיעה היא מקובלת במיוד אשר מזג האויר מתקרר.

העיקר שזה חולף תוך דקות ספורות. כאשר המנוע מגיע מהר לטמפרטורת העבודה המתאימה לו.

פורסם

רק רוצה להוסיף שאנשים חייבים להפסיק לחשוב שWD-40 זה שמן, זה חומר שעוזר לפנות מים ולשחרר חלודה אבל לא משמן. תוך כמה שעות האפקט ה"שומני" נעלם.

בלי קשר לא לרסס על רצועות וחגורות כלום אף פעם.

• רעיון טוב! 1
  • תוכן חדש...