Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ה-CX-30 שברשותי מתסכלת אותי, הרכב מצויין מלבד נוחות הנסיעה במהירויות נמוכות שהיא מזעזעת לטעמי.
אני רגיל לרכבים נוקשים יחסית, אבל פה יש תחושה שמעבר לזה שמרגישים מאוד את כל המהמורות בעיר, יש גם מעין נדנוד מעצבן, כולל בציר האנכי.

בבית יש עוד רכב מיני פשוט וישן שמרגיש הרבה יותר טוב בעיר. לא זוכר שהרגשתי את זה בנסיעת המבחן שעשיתי לפני הרכישה,

אבל אולי הלחץ אוויר היה אחר או משהו אחר שונה ברכב המבחן.

יש מה לעשות\לבדוק? הורדת לחץ אוויר בגבולות הסביר לא נראה שעושה הרבה הבדל. האם שווה לנסות צמיגים אחרים?

פורסם (נערך)

בעלים של CX30, הרכב לא citroen DS (המקורית) זה נכון (למרות שברמת גימור Executive הפנסים פונים לכיוון הנסיעה כמו ב DS האמורה..), וגם יותר קשיח מהמזדה 6 שהייתה לי. בחו"ל בפורומים חלק אומרים שנוח וחלק שפחות. לצורך העניין - לחץ אויר בצמיגים הנחיית יצרן אמור להיות 36 במדידה בטמפ' נמוכה אחרי עמידת לילה. זה לחץ גבוה יחסית שיתכן ונקבע ע"י היצרן כדי שהצריכת דלק תהיה נמוכה יותר. ניתן להפחית 2-3 PSI, אך לקחת בחשבון שזה פחות מהנחיית היצרן ואולי יש לזה שיקול בטיחותי - בצע על דעת עצמך. המתלים של הרכב יותר נוחים במהירות 90+, במהירויות עיר אכן מורגשת קצת קופצנות - אני הסתגלתי. עם איזה צמיגים הרכב שלך הגיע? שלי עם TOYO R56. אתה יכול לנסות לעבור ל Michelin Primacy 4 - הם אמורים להיות רכים יותר. אם החלפת, אנא דווח ההשפעה. תשתדל לא לעבור ל Michelin Pilot Sport - הם קשיחים יותר. לדעתי הדגם הזה מכויל מראש למעט קשיחות לטובת נהיגה מתקשרת ספורטיבית - אולי זה בא על חשבון הנוחות. מבחינת הכסא - הוא כסא bucket א-לה-כמעט רקארו. אני מוצא אותו מעט צפוף בגלל הדפנות הגבוהות שמחזיקות אותי במקום בסיבובים. עם הזמן הוא "התרכך" ונסבל יותר.

עריכה אחרונה על ידי BassDriver
פורסם

נסיעות מבחן זה מאסט לפני  שמשקיעים כל כך הרבה כסף ברכב שאמור לשרת שנים

אם היית מוכן להחליף "נוחות" ב"סחירות ואמינות"  היית בוחר באיזו צרפתיה

לא לכולן בעיות אמינות יש כאלה שממש אמינות וגם הסחירות תלויה ברכב הספציפי כך שזה לא בדיוק היה טרייד אוף

בזמנו לפני כשעמדתי בפני החלטה על רכב חדש הקדשתי לא מעט זמן לנסיעות מבחן במגוון רכבים

מה שגיליתי שבאופן גורף רכבים אסייתיים פחות נוחים(המושב) ויותר קשיחים וקופצניים

ההתלבטות הסופית היתה בין טויוטה אוריס לרנו פלואנס

לא מצטער עד היום שעשיתי את הבחירה הנכונה

המושב של האוריס היה פשוט מזעזע ביחס לפלואנס נסיעת מבחן אחת הספיקה לי

לגבי אמינות לאחר כמעט 9 שנים אצלי הרכב מגלה אמינות מופתית

כמו מי שיעץ לך קודם הדבר הכי בסיסי לשיפור הנוחות זה להוריד לחץ אויר ב 2-3 PSI

ברוב הרכבים זו לא בעיה כלל

אם יש בעית נוחות של המושב\או תמיכה לגב יש פתרונות של משענות גב וכיו"ב

אלה פתרונות כמעט ללא השקעה כספית

אם אתה רוצה להשקיע יותר זה החלפה לג'אנטים עם חתך גבוה יותר ע"פ המותר ע"י היצרן אך יש לשנות זאת גם ברשיון הרכב

פורסם

כיול קפיצים ובולמי זעזועים הם הצרה הכי גדולה שלי ברכישת רכב חדש. 

עשיתי הרבה נסיעות מבחן ברכבים שונים ע"מ לחפש את המועמדת להחלפת מכוניתי הישנה, ולא מצאתי הרבה ראויות. 

הרוב המוחלט של המכוניות מגיע עם כיול קשה ולא נוח, ואכן מאזדה היא בין הקשות שבהן. 

הוצאת אוויר מהצמיגים היא זניחה ולא מורגשת, במיוחד בחתכים הנמוכים של היום. 

לא בטוח שיש לך אופציות מאשר להחליף רכב, כיוון שהתקנת קפיצים רכים יותר נחשבת לדעתי ללא חוקית עקב שינוי אופי הרכב. 

• תוכן חדש...