Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1438 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מהו לדעתכם הג'יפון בעל מושב הנהג הנוח ביותר?

כמובן שזה נתון לדעה אישית אך מסקרן אותי לקבל את הדעה הרווחת

פורסם

נוהג על טיגואן 2 ליטר 2012

לנסיעות ארוכות המושב נוח לא הרגשתי כאבים או עייפות, מצד שני לנסיעות עם סגנון ספורטיבי המושב לא מספיק תומך ואני מוצא את עצמי "נזרק" בפניות חדות. 

ועדיין יחסית לבטטה גדולה הרכב מהנה ( מ0-100 סביבות ה7.5 +- שניות, 100-200 סביבות ה 16-18 שניות) דיי מהנה יחסית לזה שהוא לא נבנה בשביל זה.  

• רעיון טוב! 1
פורסם
לפני שעתיים, Michazzz כתב:

מה התקציב שלך? זה בטוח נוח:

למבורגיני אורוס2.jpg

למבורגיני אורוס.jpg

חחחחחחח האמת שהכוונה שלי הייתה יותר לג'יפונים עממים ולא לרכבי יוקרה

פורסם

הג'יפון הכי נוח שנהגתי ונסעתי בו הוא סובארו XV.

האמת שזה היה ממזמן, אבל אני זוכר היטב, קיבלתי אותו לסופ''ש ארוך כחלק ממבחן דרכים שעשיתי עבור מגזין רכב.

הפתיע אותי מאוד בנוחות, האמת שזה היה די מזמן ואני לא בטוח האם זה היה רק המושב שגרם לכך או שמא מדובר ברכב כולו (מתלים, בולמים, מושב וכד').

פורסם

המושבים ברכבי הפנאי של סובארו באמת טובים וגם נוחות הנסיעה מוצלחת. אני הכי אהבתי את המושב באאוטבק אבל תנוחת הישיבה בפורסטר הכי נוחה בזכות גובה המושב והעובדה שהרגליים לא שלוחות קדימה.

גם לפיג'ו 3008 יש מושבים נהדרים עם תמיכה טובה לפלג הגוף העליון.

פורסם

אפתור לך את הבעיה הבמשפט אחד, אין דבר כזה.

נוחות זה עניין סובייקטיבי ומשתנה בין אדם לאדם ובהתאם למבנה גופו, משקלו וצורת הגב שלו.
לחלק מושבים רכים מאוד יהיו נוחים כי הם סובלים מעודף משקל וצריכים מושב שיקל על הפיזור המשקל, לאחרים מושב רך יהיה לא נוח כי הוא לא תומך (לי למשל) והם יעדיפו מושב קשיח. לאחדים מושב עם הרבה תמיכה צדדים יהיה נוח לאחרים הוא ירגיש להם לוחץ בצדדים.

כן יש מושבים איכותיים יותר ואיכותיים פחות אך בכל הנוגע לנוחות אין דבר כזה "המושב הכי נוח".

פורסם (נערך)
לפני שעתיים, Gavrik כתב:

אפתור לך את הבעיה הבמשפט אחד, אין דבר כזה.

נוחות זה עניין סובייקטיבי ומשתנה בין אדם לאדם ובהתאם למבנה גופו, משקלו וצורת הגב שלו.
לחלק מושבים רכים מאוד יהיו נוחים כי הם סובלים מעודף משקל וצריכים מושב שיקל על הפיזור המשקל, לאחרים מושב רך יהיה לא נוח כי הוא לא תומך (לי למשל) והם יעדיפו מושב קשיח. לאחדים מושב עם הרבה תמיכה צדדים יהיה נוח לאחרים הוא ירגיש להם לוחץ בצדדים.

כן יש מושבים איכותיים יותר ואיכותיים פחות אך בכל הנוגע לנוחות אין דבר כזה "המושב הכי נוח".

הבנתי

אז לשיטתך, מהו המושב האיכותי ביותר?

עריכה אחרונה על ידי asaf27064
  • תוכן חדש...