Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בת משפחה ביצעה חידוש במשרד הפנים, ומייד אחרי קיבלה הודעה בסגנון "בקשתך להנפקת דרכון התקבלה ומספרה הוא כך וכך".
כל זה היה ב- 02/06/22.
עד היום הדרכון טרם הגיע.

האם יש דרך לברר סטטוס הבקשה לפי המספר שניתן לה?
כלומר - לשם מה ניתן לה המספר, אם לא בשביל זה...

פורסם

לא חושב שיש דרך. היא כן תקבל הודעה ברגע שהדרכון ישלח אליה. הם מצהירים על 6 שבועות כך שיש לה עוד קצת זמן.

אשתי קיבלה דרכון מחודש לאחרונה. לקח 5.5 שבועות וזה כשהוא הגיע יומיים אחרי ההודעה שהוא נשלח. כנראה הרבה כוכבים הסתדרו בשורה בשביל שמשלוח דואר בארץ יגיע כל כך מהר 😄

פורסם
לפני 5 שעות, ירחמיאל כתב:

בת משפחה ביצעה חידוש במשרד הפנים, ומייד אחרי קיבלה הודעה בסגנון "בקשתך להנפקת דרכון התקבלה ומספרה הוא כך וכך".
כל זה היה ב- 02/06/22.
עד היום הדרכון טרם הגיע.

האם יש דרך לברר סטטוס הבקשה לפי המספר שניתן לה?
כלומר - לשם מה ניתן לה המספר, אם לא בשביל זה...

היא יכולה לגשת לכול סניף של משרד הפנים ללא זימון תור ולבקש תור לשרות מהיר בכדי לבדוק את הסטטוס של הדרכון.

במשרד הפנים ימסרו לה מידע האם הדרכון כבר הונפק או/גם נשלח בדואר רשום.

במידה והדרכון נשלח היא תוכל לקבל מספר מעקב לשם מעקב אחרי הדרכון באתר של דואר ישראל.

בתקופה האחרונה הזמן הממוצע להגעת דרכון נעה בין 4-6 שבועות.

איזה כייף לי :)

פורסם

היום כבר בעת הגשת הבקש לדרכון - יש לו מספר מעקב.

מעבר לזה, במוקד הטלפוני (שצריך להמתין בו לא מעט) - גם ייתנו את אותו מספר מעקב, אפילו לפני שהדרכון הונפק.

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

• תוכן חדש...