Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
בתאריך 22.5.2022 בשעה 22:00, Paprika-Metuka כתב:

עלויות התחזוקה של האאוטלנדר מאוד מאוד יקרות (במוסכי היבואן) קח את זה בחשבון.

עשיתי טיפול 10,000 לאאוטלנדר החדש במוסך של חבר, עלה לי 400 שקל. הוא ראה שצריך להחליף ברקסים (לא זוכר קדמי או אחורי), החליף גם אותם תמורת 200 שקל נוספים. ושמוסך היבואן ילך לעזאזל. הוא השתמש בחלפים מקוריים, זה לא מבטל את האחריות.

בתאריך 22.5.2022 בשעה 15:57, Mike808 כתב:

מיצובישי אאוטלנדר מרגיש קצת כבד עם יחידת ההנעה הנוכחית, תא הנוסעים לא איכותי במיוחד והעיצוב הוא טעם נרכש.

אני כבר לא ממליץ לאף אחד לקנות אאוטלנדר, כי סוף סוף (סוף סוף!!!) הגענו למצב שלא רואים מיליוני אאוטלנדרים מהדור החדש בכבישים... אין מלאי עד להודעה חדשה, וטוב שכך. אני יכול לנסוע מצפון לדרום ולפגוש רק אחד או שניים בכביש, תענוג (רק בעיר שלי משום מה קנו 5 חתיכות... באסה. כנראה עשיתי להם חשק).

אבל סתם ככה, בקשר למה שכתבת, לי אישית הוא בכלל לא מרגיש כבד. הוא עלה בעוד 30 כ"ס ומרגישים את ההבדל מהדגם הקודם, אם זה בעקיפות מהירות ואם זה סתם ככה בכביש, כשצריך כח הוא שם. הוא לא רכב מירוץ, לא הייתי מתנגד לעוד כח, אבל בהחלט - יש כח.

ותא הנוסעים הוא הצגה... איכות ואיכות ואיכות. יש כאלה שכנראה צריכים להוריד את הסמל של מיצובישי, ולשים לנדרובר במקומו, כדי להרגיש איכות. המון עור בהיר, דוגמאות מעויינים על ריפודי הכסאות ובצדדים, תאורת אוירה, ועם כל זה לא חסכו בכפתורים פיזיים - בניגוד לרכבים הזויים אחרים שאפשר להתחרפן מהם. 

לגבי הטעם הנרכש - אני רק יכול לומר שעדיין, אחרי שנה, בכל מקום שאני חונה ניגשים אלי אנשים בהתלהבות. כל אחד מגדיר את זה בצורה אחרת, אבל אם לסכם את זה בשתי מילים: רכב הצגה.

הקיה סורנטו שהוזכר פה גם עשה עליית מדרגה עיצובית, במיוחד מאחורה (לפרונט לא התחברתי), אבל הוא עדיין לא שם, וגם עושה רושם של רכב גדול יותר. יש כאלה שזה יתרון אצלם (כמו אחד המגיבים בשרשור הזה) אבל אצלי זה חסרון, אני לא אוהב לנסוע במקרר ואוהב רכב קומפקטי (במגבלת ה7 מקומות).

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

פורסם

אתה משווה את האאוטלנדר שלך לאאוטלנדר הישן שלך.

ביחס לדגמים אחרים בסגמנט הוא כבד, לא זריז ולא מספיק איכותי. אם להרחיב אז גם הסעיף הכי קריטי - השורה השלישית שלו - נופלת משל המתחרים. תעשה סיבוב בפולקסווגן טיגואן אולספייס בסיסי, במיוחד אחרי ההתייקרויות של כל הדגמים האחרים בסגמנט הזה, ואולי תבין על מה אני מדבר.

קנית ואהבת? תהנה. אבל תהיה מציאותי ותבין שזה לא ג'נסיס GV80, זה מיצובישי אאוטלנדר. הוא לא נדיר, לא מיוחד ולא "רכב הצגה".

פורסם

זו דעתך אדוני, ואני מכבד אותה. אבל אני מקבל פידבקים כל הזמן בסגנון הזה של 'רכב הצגה'. אני מתייחס רק למראה חיצוני, כן?

יש מצב שהוא פחות זריז מאחרים. בהחלט. הכל זה יחסי... אני רק כתבתי את התחושה שלי, שהיא כמובן יחסית לאאוטלנדר הישן. אני באופן קבוע נמצא בנתיב השמאלי של הכביש, ומוצא את עצמי דוחק באנשים לזוז הצידה. הרכב מושך אותי בתוך שניות למהירויות לא חוקיות.

גם לגבי השורה השלישית ביחס למתחרים, יש מצב שאתה צודק, לא בדקתי. ככה אומרים, שהשורה השלישית קטנה, וכמיטב המסורת של ניסאן שהועברה פה למיצובישי. אבל הילדים שלי (בגילאי 10) לא מתלוננים. רוב הזמן זה סגור אצלי, ואני נהנה מהבגאז' הגדול.

בתאריך 8.6.2023 בשעה 13:37, discoTD5 כתב:

כל פעם שיש לך דעה מוצקה על משהו, תרשום בדיוק את ההיפך. ככה תטעה פחות. 

• תוכן חדש...