Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

כמו שמצוין בכותרת הנושא נהג משאית פגע בי וסירב לקחת אחריות , עלות הנזק קרוב ל 6K.

הרכב תוקן במוסך הסדר של חברת הביטוח שלי, כבר שילמתי הכל וכרגע מחכים לקביעת דיון בבית המשפט ( העורך דין אמור לעדכן אותי..)
כמה שאלות קטנות:
האם זה כמה דיונים בדרך כלל בסכומים האלה או שתוך דיון אחד השופט מחליט?
אם השופט פוסק לרעתי, ואני כבר שילמתי את הסכום התיקון על הרכב שלי ( הנהג הפוגע לא תיקן כלום ולא תבע אותי בחזרה רק אני תבעתי אותו) ,

אני יכול לחזור ולתבוע את חברת הביטוח שלי? ( על כל המשתמע מכך של העדר תביעות וכו'..)
זאת אומרת לשלם את ההשתתפות העצמית הנקובה בפוליסה ולקבל את הכסף של התיקון.

או שברגע שהלכתי למשפט זה נגמר מבחינת החברת ביטוח?
מקווה שהשאלה ברורה מספיק פשוט חלק אמרו לי שפספתי את ההזדמנות לתבוע את הביטוח ברגע שהלכתי למשפט וחלק אמרו לי שתמיד אוכל לתבוע אותם.
חייב לציין שאני כבר לא מבוטח אצלם והרכב שהיה מעורב בתאונה כבר לא בבעלותי.

תודה מראש

MAZDA 3 SPIRIT 2015

פורסם
בתאריך 13.5.2022 בשעה 22:07, Tom777 כתב:

אני יכול לחזור ולתבוע את חברת הביטוח שלי? ( על כל המשתמע מכך של העדר תביעות וכו'..)
זאת אומרת לשלם את ההשתתפות העצמית הנקובה בפוליסה ולקבל את הכסף של התיקון.

בדיוק.

חברת הביטוח תשלם לך את הנזק בהפחתת עלות ההשתתפות העצמית.

בתאריך 13.5.2022 בשעה 22:07, Tom777 כתב:

חייב לציין שאני כבר לא מבוטח אצלם והרכב שהיה מעורב בתאונה כבר לא בבעלותי.

לא מעניין. מה שקובע זה רק האם הרכב היה מבוטח ביום קרות התאונה.

כל הנ"ל בהנחה כי יש לך ביטוח מקיף (ולא רק צד ג')

• אהבתי 1

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

• תוכן חדש...