Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יאריס 2018 - דעתכם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1557 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

לאחא שעברתי תאונה קשה לפני שנה, אני נאלץ להחליף את המאזדה 3 שלי, הסיבה היא כיוון שהרכב נמוך נורא עבורי.

בהמשך להוצאות שפוקדות אותי, החלטתי לרדת ברמה ולקחת רכב חסכוני אך יחסית מרווח כדי לנייד צמד קטנטנים (לגן וחזור, יש לנו רכב משפחתי גדול).

מצאתי אקזמפלר במחיר הוגן, 63 אלף ק״מ, מטופל ונראה נהדר.

מלבד הידוע לי על פלסטיקה מקרקשת מעט ונוחות נמוכה, האם יש משהו נוסף שצריך לקחת בחשבון? איך האמינות של הרכב והצריכת דלק?

תודה

רוכב אופנועים בדימוס, נהג פחנוע בהווה ורוכב אופניים בהתהוות.
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.

פורסם

אמינות טובה וגם צריכת דלק תודות לגיר הרציף.

נוחות וביצועים לא הצד החזק.

אם מרווח מאחור חשוב במיוחד, הייתי מחפש הונדה גאז..

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני זוכר גם כסא נהג שאינו נוח ותא נוסעים דיי עני. ב-2018 לא כל הסגמים הגיע עם מערכות בטיחות, מומלץ כמובן למצוא דגם שמצוייד בהן. 

פורסם

תודה על התגובות.
1. נהגתי ברכב, הוא ספרטני לגמרי ולא הכי נוח בעולם אבל זה בסדר, אני אתרגל, אנינות טעם היא לא הצד החזק שלי.
2. אשמח להבין אילו מערכות בטיחות לא מתוקנו שצריך

לשים לב לגביהן.

רוכב אופנועים בדימוס, נהג פחנוע בהווה ורוכב אופניים בהתהוות.
BIKEDEALZ.net - מגזין אופניים בגובה העיניים.

פורסם

רמת אבזור הבסיסית sol מחסירה מערכות כמו בלימה אוטונומית, מעבר מאור גבוה לנמוך לבד,אין התראה על סאיה מנתיב, אין זיהוי תמרורים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

בסטייל המערכות קיימות.

• תוכן חדש...