Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1531 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

יש לי גולף 2006 גיר רגיל, נקנתה בתור רכב זמני, אצלי חודשיים שבמהלכן נסעתי 8000 ק"מ, הרכב מפתיע לטובה, ללא כל תקלה, מזגן מקפיא, חימום, הכל שלם ושום דבר לא מקרקש.

יודע שזה נשמע כמו מודעת מכירה אבל לא זאת הכוונה, לדעתי רכב כזה יכול להיות אופציה מאוד טובה.

עריכה אחרונה על ידי guccii800
פורסם

חודשיים בעלות על רכב זה לא מדד אמינות לכלום ושום דבר.

צריך לקנות את הרכב הכי צעיר והכי פשוט שאפשר בתקציב הנתון.

לעיתים, חלקי חילוף יכולים להיות עניין בעייתי כאשר מדברים על מכוניות זקנות (בנות 15 ומעלה)

@shmulik88 חפש פיג'ו 301 מנוע 1.6 אוטומטית (לא רובוטית).

מנוע אטמוספרי פשוט (אבולוציה של ה NFU המצויין) , גיר פשוט, מכונית נוחה.

אם תצליח למתוח את התקציב מעל 20K (יותר לכיוון 30K) תוכל לקנות 2017 שיש לה גיר 6 הילוכים יפאני (יותר חסכונית ויותר זריזה).

איציק

• אהבתי 1

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)
לפני 4 דקות, איציק נ. כתב:

חודשיים בעלות על רכב זה לא מדד אמינות לכלום ושום דבר.

צריך לקנות את הרכב הכי צעיר והכי פשוט שאפשר בתקציב הנתון.

לעיתים, חלקי חילוף יכולים להיות עניין בעייתי כאשר מדברים על מכוניות זקנות (בנות 15 ומעלה)

@shmulik88 חפש פיג'ו 301 מנוע 1.6 אוטומטית (לא רובוטית).

מנוע אטמוספרי פשוט (אבולוציה של ה NFU המצויין) , גיר פשוט, מכונית נוחה.

אם תצליח למתוח את התקציב מעל 20K (יותר לכיוון 30K) תוכל לקנות 2017 שיש לה גיר 6 הילוכים יפאני (יותר חסכונית ויותר זריזה).

איציק

חודשיים זה לא מדד אבל נסועה של 8000 ק"מ לדעתי זה כן, יש כאלו שעושים את זה בשנה

עריכה אחרונה על ידי guccii800
פורסם

אם התקציב נשאר ברמה הזו הייתי מסתכל על סובארו אימפרזה (ברף התחתון של התקציב)  או על מאזדה 3 (ברף העליון - עדיפות למנוע 2000 אם רוב הנסיעה היא בינעירונית).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

+1 לשתיהן עם יתרון לטידה עבור משפחה. 

לי יש נוט ולבת שלי ולבעלה (יש להם תינוק)

יש טידה והיא שקטה , נוחה וכמו שנאמר תא מטען ענק.

כמובן רק רכב שמור עד כמה שניתן

פורסם

שים לב בטידה למחלה אחת שהיא סוחבת עוד מימי האלמרה,
הפלסטיקים שמחזיקים את הפגוש האחורי חלשים וכל נגיעה קטנה של רכב אחר נשברים והפגוש יוצא ממקומו,
בטידה צריך לראות שלא דחפו שם כמה ברגים קודחים במקום.

• תוכן חדש...