Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

לא מדובר על ביקורת שלילית בודדת על מוצר שבסך הכל יש לו ציון טוב.

מדובר על גלאים שבמצטבר קיבלו ציונים עלובים, לעומת גלאים אחרים שלהם שקיבלו חוות דעת טובות.

https://www.kidde.com/home-safety/en/us/products/fire-safety/smoke-alarms/

האם התקנה על התקרה היא הכרחית? אם מניחים על ארון גבוה זה פוגע משמעותית בגילוי?

נתקלתי בדף (אמין) של שאמר שניתן להתקין על תקרה או קיר, כלומר זה שהוא מונח אנכית זה תקין, אז אולי גם מונח הפוך על מדף גבוה זה סביר, אם כי לא מצאתי לכך חיזוקים... (שיקולים של נוחות התקנה, קדיחות בדירה שכורה וכו׳)

עריכה אחרונה על ידי Be roo
  • תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בתאריך 12.4.2022 בשעה 12:02, Be roo כתב:

נתקלתי בדף (אמין) של שאמר שניתן להתקין על תקרה או קיר, כלומר זה שהוא מונח אנכית זה תקין, אז אולי גם מונח הפוך על מדף גבוה זה סביר, אם כי לא מצאתי לכך חיזוקים... (שיקולים של נוחות התקנה, קדיחות בדירה שכורה וכו׳)

אתר הדף נראה אמין. יצרן הגלאי שלי ממליץ על התקנה רק על התקרה. אני מציע לך לבחור גלאי, ואז לקרוא את המלצות היצרן ברשת.

פורסם (נערך)

לא מדובר על ביקורת שלילית בודדת על מוצר שבסך הכל יש לו ציון טוב.

מדובר על גלאים שבמצטבר קיבלו ציונים עלובים, לעומת גלאים אחרים שלהם שקיבלו חוות דעת טובות.

https://www.kidde.com/home-safety/en/us/products/fire-safety/smoke-alarms/

הייתי מתקין בהתקנה על הקיר, באזור של זרימת אויר / ליד משקופי דלתות (כך אצלי)
ובגובה וגישה נוחה.. שאפשר להגיע עם כסא רגיל.

מאחר ולפעמים יש הפעלה של הגלאים, והם מצפצפים עקב עשן סיגריות או אוכל.. וצריך
לנתק את הגלאי להפסקת  הציפצוף.

אייל.

עריכה אחרונה על ידי ליין מן
  • רעיון טוב! 1

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

מעדכן שדיברתי עם עובד של אלנור השבוע שבא לבדוק אצלינו את התקינות של המטפים בעבודה.

שאלתי אותו על תוקף המטפים, האם יש מה עוד לבדוק חוץ מהשעון לחץ שמראה תחום ירוק/אדום.

תשובתו הייתי שלמעט השעון שיראה לחץ תקין, לבדוק שאין משהו ויזואלית שנראה פגום/עקום בניצרה, שאין מכות או כיפופים או חלודה במיכל עצמו, אם כל אלה תקינים, אין צורך להחליף את המטף.

• אהבתי 1

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם (נערך)
לפני כשעה, ליין מן כתב:

הייתי מתקין בהתקנה על הקיר, באזור של זרימת אויר / ליד משקופי דלתות (כך אצלי)
ובגובה וגישה נוחה.. שאפשר להגיע עם כסא רגיל.

מאחר ולפעמים יש הפעלה של הגלאים, והם מצפצפים עקב עשן סיגריות או אוכל.. וצריך
לנתק את הגלאי להפסקת  הציפצוף.

אייל.

נוחות זה לא שיקול להתקנת גלאי, במיוחד ממישהו שזה לא נראה מקצועו, ולא ראיתי המלצה כזו אצל יצרן הגלאי שלי.

עריכה אחרונה על ידי mcaspi
פורסם

אפשר להתקין גם על הרצפה אבל זה יפגע ביעילות. כמו שאפשר לשים גלאי סיני NONAME.

ההבדל בין טוב להכי טוב יכול להיות 2-3 דקות בהפעלת האזעקה. וזה יכול להיות ההבדל בין כמעט שריפה לשריפה גדולה - פוגע בסיכויים לכבות את האש ולהנצל.

עשי ניסוי פשוט. הדליקי נר וכבי אותו אחרי כמה דקות, ועקבי בעיניים אחרי מסלול העשן. המקום אליו העשן הולך הוא המקום בו כדאי לך לשים את הגלאי.

התקנה על התקרה היא 2 חורים פשוטים של דיבל 7 מ"מ. אני בטוח שאפשר גם להדביק עם דבק דו צדדי איכותי מעל כל שטח הגלאי.

• רעיון טוב! 1
:turn-l:
פורסם
לפני 5 שעות, FARM כתב:

שאלה למבינים. לא הוזכר כאן בשרשור מטף קצף. האם מתאים לכיבוי שריפות במטבח?

מתאים לכיבוי שריפת נוזלים ({כגון שמן בוער).   מאידך, אינו מתאים לשריפת חשמל.

רק צריך לקחת בחשבון שרוב מטפי הקצף שיש הם או מטף אישי (500 גרם) או מטף של 6 ק"ג מינימום

• אהבתי 1
  • חודשיים מאוחר יותר...
פורסם (נערך)

(לא צפיתי בהכל) ל-kidde יש גם גלאים עם שני סוגי החיישנים (שם לפחות הטענה שלכל סוג יתרון בזיהוי שריפות שונות), ואני אהמר שגם למותגים אחרים.

עריכה אחרונה על ידי Be roo
פורסם (נערך)

מה שקישרת זה גלאי CO משולב גלאי עשן פוטואלקטרי.

למה צריך גלאי CO בדירה סטנדרטית?

אני רואה שלחברה הזו יש גם גלאים פוטואלקטריים בלבד, במחיר נמוך מזה של kidde. זו חברה מוכרת? מישהו יודע איזו חברה עדיפה?

עריכה אחרונה על ידי A_lex
פורסם (נערך)

כיריים גז פולטים co .מזגן של פורד אקספלורר 2015 גם. 

שטיחים סינטטיים שנשרפים : גם. 

הבעיה שהגז הזה כבד מה אויר  והחיישן בתקרה. לכן חיישן עשן פוטואלקטרי הוא הכי חשוב. 

אצלי יש בבית חיישן יעודי ל CO מתחת לכיריים . בשאר החדרים חיישן פוטואלקטרי סיני פשוט שנבחן תקופתית עם סיגריה. הוא בכלל מודבק כי משקלו כלום. בטריה מוזרה 123A .

לא מתלהב מכל אלה עם קישוריות WiFi.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

בעת שריפה כל מיני דברים פולטים CO, אבל זה בעת שריפה שגלאי רגיל נועד לזהות. רכב מונע גם פולט אבל מניח שהוא לא חונה אצלך בדירה. לא מבין למה צריך גלאי CO פה. בבתים אמריקאים עם דוד שריפה במרתף אני מבין את הלוגיקה.

שוקל להזמין לי גלאיים פוטואלקטריים (לא רוצה את האזעקות שווא של אלו עם היוניזציה). מניח שאשים אחד במטבח ואחד במסדרון ליד חדרי השינה. או שעדיף את זה של המסדרון לשים בתוך ההנמכה בכלל איפה שעובר האוויר חוזר למזגן?

לא רואה כרגע סיבה לקנות גלאי CO.

• תוכן חדש...