Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1614 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 7 דקות, tribel כתב:

פלאג מאירידיום רגיש יותר למרווח אלקטרודה?

לא הבנתי את ההקשר.

קראתי פעם באיזה מקום שפלאג אירידיום דורש אנרגיה מעט גבוהה יותר מהסליל.

לא יודע אם זה עובדה או אגדה אורבנית, כי אין לי את המקור כרגע.

בכל אופן, חוזר ואומר, אם הפלאג מגיע עם מרווח אלקטרודה גדול מהנקוב, חובה לכייל אותו, כי המרווח רק ילך ויגדל ויתרחק מהערך הדרוש.

במקרה שהוא מגיע עם מרווח מעט קטן מהדרוש, הכל בסדר, הוא רק יתקרב לערך הרצוי תוך כדי עבודה.

העובדה שמדובר בפלאג ניקל במקרה המדובר אומרת שהוא יתקרב אפילו מהר יותר (בהשוואה לאירידיום)

• רעיון טוב! 1

יום טוב גם לך

פורסם

אוקיי. תודה על העזרה חברים. 

אשים את הפלגים איך שהם.

אתם יודעים כל כמה זמן צריך להחליף פלגים ניקל. שאדע להחליף לפני קהם ילכו לעולמם.

פורסם

עדכון:

החלפתי היום את הפלגים. 

עכשיו, כשהוצאתי את הקויילים ראיתי שיש על הפלגים שמן חום, ממש בחיבור בין הקויל לפלג.

גם על הקויילים היה שמן.

ניקיתי את השמן. 

השאלה אבל, ממה צריך להתחיל לחשוש?

מה אפשר לעשות עם זה?

פורסם
לפני 36 דקות, Igalz כתב:

השמן מגיע כתוצאה מאטימה לקוייה של אטם מכסה שסתומים.

בהזדמנות שקול להחליף אותו

האטם מכסה שסתומים, הכוונה למחזירי שמן?

פורסם

המירווח רשום ב service manual של הרכב,ככל שהרכב עובר קילומטראז' המירווח גדל,אני היום הוצאתי את הפלאגים במיקרה אחרי 100000 קמ המירווח גדל פי 2 כיוונתי את הפלאג,ניקיתי והחזרתי אותו.

פורסם
לפני שעה, SG159 כתב:

האטם מכסה שסתומים, הכוונה למחזירי שמן?

לא, הכוונה לאטם בין הראש מנוע למכסה שסתומים. לרוב מדובר בחבילה אחת עם אטמים לתעלות המצתים. 

יום טוב גם לך

פורסם
בתאריך 5.2.2022 בשעה 19:27, levy כתב:

המירווח רשום ב service manual של הרכב,ככל שהרכב עובר קילומטראז' המירווח גדל,אני היום הוצאתי את הפלאגים במיקרה אחרי 100000 קמ המירווח גדל פי 2 כיוונתי את הפלאג,ניקיתי והחזרתי אותו.

לפני שנים רבות כאשר מחירם של מצתים חדשים היה גבוה ולא היה ניתן לרכוש תחליפים היה נהוג לנקות את האלקטרודה בעזרת בד שמיר או ניקוי אולטראסוני בכדי להסיר את שכבת הפיח שנוצרת על המצתים. בימינו הפעולה שאתה מבצע מיותרת ועדיף להחליף את הפלגים בחדשים.

איזה כייף לי :)

פורסם (נערך)

3 מצתי אירידיום עולים 300 שקל, מצת אירידיום עובר בקלות את ה 150000 קמ, אז למה להחליף אם הרכב לא יסע טוב יותר.

עריכה אחרונה על ידי levy
פורסם

אני הייתי נזהר מאוד ולא חורג ולא ממליץ לחרוג ממועדי ההחלפה בשום מצב ממה שקבע היצרן. מצת שעבר זמנו או לא תקין עלול לגרום נזק למנוע או לממיר הקטליטי. 

איזה כייף לי :)

• תוכן חדש...