Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1468 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני שעה, DareDevil כתב:

חשבתי להציע כזה פתרון אבל אמרת שאי אפשר לקדוח או לעשות כאלה דברים אז לא הצעתי דבר שכזה.

לגבי הדבקה, אני לא בטוח שזה יצליח להחזיק מעמד לאורך זמן.

משום מה לא נדבק הקישור שנתתי אבל הבנת את הרעיון, מדובר באותו גגון שמגיע גם 300×60 סמ.

למה להדביק אותו? (גם אין סיכוי שזה יחזיק...)

ולמה לא לקדוח כמו שצריך להיעשות.

חוזר ואומר - אתה לא אמור לממן את זה.

בבניין שאני מנהל היה מטרד דומה והותקנו גגונים+דוקרנים בכל הקומות רק כי זה הפריע לאדם אחד (והוא לא אמור לסבול או לממן מכיסו), עלות של אלפי שקלים לבניין, צריך רק הסברה טובה לחברי הועד/הפעילים בבניין.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
לפני 1 דקה, gsi16v כתב:

משום מה לא נדבק הקישור שנתתי אבל הבנת את הרעיון, מדובר באותו גגון שמגיע גם 300×60 סמ.

למה להדביק אותו? (גם אין סיכוי שזה יחזיק...)

ולמה לא לקדוח כמו שצריך להיעשות.

חוזר ואומר - אתה לא אמור לממן את זה.

בבניין שאני מנהל היה מטרד דומה והותקנו גגונים+דוקרנים בכל הקומות רק כי זה הפריע לאדם אחד (והוא לא אמור לסבול או לממן מכיסו), עלות של אלפי שקלים לבניין, צריך רק הסברה טובה לחברי הועד/הפעילים בבניין.

תשאל את פות"ש, אני לא רוצה לתת חיזוק חיובי לבינוניות.

בייחוד כשמדובר במשקל גדול.

כמו שכבר כתבו פה אם זה יפול על מישהו, חרא של יונים יהיה הדבר האחרון שחשוב בכל העניין.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
בתאריך 13.1.2022 בשעה 16:07, gsi16v כתב:

צריך רק הסברה טובה לחברי הועד/הפעילים בבניין.

ושכנים טובים. זה הגורם הקריטי :lol:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• 5 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ עם עוד שאלה - הועד הסכים, אבל עכשיו העירייה (חדרה) טוענת ש"במבנים משותפים לא ניתן לעשות קירוי/ כיסוי לחניות", מה שכולל גם גגונים לצורך העניין.

יש הצעות חוץ מלהתקין גגון ולקוות שלא "ישימו לב"?

פורסם

לא ראיתי שהתייחסו לזה אבל לדעתי הפיתרון של גגון לא נכון. בסופו של דבר היונים יחרבנו לך על הגגון ואז בגשם הראשון כל החרא יעוף לך על הרכב

הפיתרון הוא שהיונים לא יהיו שם. זה אומר כדאי לשים דוקרנים בכל הקומות מעל 

פורסם
בתאריך 12.1.2022 בשעה 15:43, gadik6 כתב:

כיסוי לא פרקטי

למה? זה הדבר הכי פרקטי שיש.

ממליץ על כיסוי undercover, מעט יקר אבל שומר על הרכב גם מהציפורים וגם מהשמש והגשם.

דקה בבוקר ודקה בערב. ממש לא טירחה גדולה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם (נערך)
לפני 22 דקות, עדי-אל כתב:

לא ראיתי שהתייחסו לזה אבל לדעתי הפיתרון של גגון לא נכון. בסופו של דבר היונים יחרבנו לך על הגגון ואז בגשם הראשון כל החרא יעוף לך על הרכב

הפיתרון הוא שהיונים לא יהיו שם. זה אומר כדאי לשים דוקרנים בכל הקומות מעל 

אתה צודק, אבל זה פחות נורא כי פשוט אפשר לא לחנות שם יום/יומיים או לשטוף לאחר מכן את הרכב. 

לשים דוקרנים בכל הקומות מעל לא פרקטי, כי מספיק ששכן אחד לא שם ואז הציפורים ישבו שם (לא כולם רוצים לשים דוקרנים מסתבר).

לפני 7 דקות, amosbmw כתב:

למה? זה הדבר הכי פרקטי שיש.

ממליץ על כיסוי undercover, מעט יקר אבל שומר על הרכב גם מהציפורים וגם מהשמש והגשם.

דקה בבוקר ודקה בערב. ממש לא טירחה גדולה.

לא פרקטי עקב ההתעסקות (להתחיל לקפל או לשים אותו בשיא הקיץ או כשיש גשם), וכן בגלל שאחרי כמה ימים הוא יהיה מלא בחרא של ציפורים ואז צריך להתחיל לכבס או לנקות אותו וכדומה. יש אנשים שמבחינתם זה לא טרחה, אבל אני מעדיף שלא.

עריכה אחרונה על ידי gadik6

פורסם

יש לי על הכיסוי חרא של ציפורים, בלילה יש טל או גשם וזה מנקה את עצמו.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

• תוכן חדש...