Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1682 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מראש לכולם על הייעוץ,אני בור בנושא רכבים אני מחפש רכב עד שנת 2008 שישרוף דלק ממוצע לא יותר מהממוצע,יש לי חברים שהם מהנדסי רכב אבל לכל אחד יש דעה אחרת על חברה מועדפת

אני אישית רוצה רכב רק כדי להתאמן על הנהיגה שלי להגיע ממקום למקום,במקרה של תאונה לא להפוך למסטיק,ואוטו שלא צריך לתחזק יותר מידי מבחינת הבלאי אוטומט יצרן יפני כנראה אלה אם תמליצו על משהו אמין דומה

חשוב לי העיצוב של הרכב שלא יהיה רכב משעמם מידי 

הרכבים שעלו לי לראש היו סובארו בי 3 בי 4 אבל מפחד על הדלק ,לנסר 2007,סיוויק ישנה אני אוהב את העיצוב,מיצובישי חיפשתי דגמים מעניינים אבל לא מצאתי,

הציפייה זה רכב שאחרי מיקוח יעלה 7 אלף במצב שלא דורש טיפול לחצי שנה והוא פיקס,זה אפשרי?

פורסם

הסיוויק הכי טובה ואמינה אבל אין סיכוי במחיר הזה. הלנסר אמינה מאוד אבל יתכן שתהיה בעיית סחירות אחרי התקופה. הסובארו עם בעיות גיר הרבה ושוב עניין הסחירות.

הכי ממליץ על לנסר ואולי גם כדאי לך להתמקד על מזדה 3 אפילו קצת יותר ישנה.

• אהבתי 1
פורסם

מבין מה שהצעת הייתי אמור הלאנסר

הסיוויק גם כן אחלה, אבל תהיה ישנה הרבה יותר מה שמגדיל את הסיכון.

כמובן שברכבים בני 15+ אף אחד לא יכול להבטיח לך אמינות מופתית, הכל תלוי באיך נהגו בהם לפניך.

באופן כללי הייתי ממליץ לך דווקא בתור רכב ראשון לחפש אחת ידנית, יתן לך את האפקט הלימודי הכי משמעותי

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם
לפני 38 דקות, ik3 כתב:

מבין מה שהצעת הייתי אמור הלאנסר

הסיוויק גם כן אחלה, אבל תהיה ישנה הרבה יותר מה שמגדיל את הסיכון.

כמובן שברכבים בני 15+ אף אחד לא יכול להבטיח לך אמינות מופתית, הכל תלוי באיך נהגו בהם לפניך.

באופן כללי הייתי ממליץ לך דווקא בתור רכב ראשון לחפש אחת ידנית, יתן לך את האפקט הלימודי הכי משמעותי

יש לי רישיון ידני,אני יודע שמומלץ אבל אני לא נהגתי שנה מאז הטסט ואני לא טוב בנהיגה עצמה ואני רוצה קצת ללמוד מחדש איך לנהוג,איך להשתלב איך להחנות וכל זה ואז אני ארגיש בטוח לחזור לידני,הידני מלחיץ אותי קצת כרגע

פורסם (נערך)

יקח לך אולי 3-4 ימים להסתגל לתפעול של הגיר, מעבר לזה זה כבר אותו הדבר בגדול, רק שידרוש ממך לנהוג קצת יותר טוב ולהיות יותר מודע לכביש ולסביבה- וזה מבורך.

* אני חזרתי לנהוג על ידני אחרי שלא נגעתי בכזה מאז הטסט לאחר כ4 שנים מהטסט, נסעתי בזמן הזה באוטומט, אם הייתי יכול לחזור להחלטה של הרכישת רכב ראשון- הייתי חד משמעית הולך על ידני.

עריכה אחרונה על ידי ik3
  • רעיון טוב! 2

2015-2018:  Mazda 3 1.6 auto 07', 2018-2021: Peugeot 208 1.2 manual 15' , 2021-2023: Volkswagen polo GTI 1.8 manual 16'

2023- today: Honda Civic TYPE R manual 17', 2024-today: Citroen C1 1.0 manual 16'

פורסם

הייתי בודק גם איפרזה ופורד פוקוס, ידידה מחזיקה כבר מספר שנים מודל 2008, באזור ה 240 אלף ק״מ מליסינג והאמינות די סבירה, לגבי צריכת דלק, בתקציב שלך ודרישה לאוטומט אין רכב חסכוני.

• אהבתי 1

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אוליי יונדאי גטס.

אם אתה קונה ומוכר אז למה לא לקנות בסכום קצת יותר גדול אין לך הפסד אם זה רכב סחיר ואז תקבל משהו עם שנתון סביר.

• תוכן חדש...