Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1705 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

אנחנו משפחה, 5 נפשות. לאשתי חשוב תא מטען גדול.

האם הרכב המדובר משתלם? האם כדאי לרכוש אותו מבחינת עלות/תועלת? מה לגבי טיפולים ותיקונים?

מה הדברים הכי חשובים שצריך לבדוק כשאני מגיע לסוכנות רכב טרם הרכישה?

האם יש אפשרות למיקוח במחיר?

אשמח לכל תובנה בנושא.

פורסם

בתקופה הזאת - תשמח אם יש בכלל מה למכור לך...

טויוטה אף פעם לא היו נדיבים בהנחות, ובחוסרי המלאי שיש עכשיו על אחת כמה וכמה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

בימינו הדבר הכי חשוב לבדוק בסוכנות זה כנראה זמינות המלאי וצפי הגעה (אם אין מלאי - וכנראה אין)
לגבי הכדאיות - תא מטען גדול יש. אבל מה שאר הדרישות שלך?  מה יותר חשוב לך ומה פחות?  מה הקילומטרז' הצפוי?

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם

הייתי בסוכנות שלהם לפני שבועיים, אין הנחות וגם אין רכבים כמעט בכלל. יש את הקורולה הרגילה ברמת הגימור האמצעית/נמוכה יותר שתגיע בפברואר.

לקורולה יש מוניטין של אמינות ולא בכדי. פבל (חבר פורום) עשה סקירה לא רעה, מומלץ לקרוא.

באשר למרווח ונוחות זה עניין שלכם ואתם תצטרכו לבחון אותו כשתגיעו לסוכנות ותעשו נסיעת מבחן

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

מה זה "תגובה יותר מרימה"? לא צריך להיות מבין גדול  ברכב, או לגלוש בפורום הזה, כדי להבין שכרגע ליבואנים אין מלאי בכלל. (ולכן גם אין להם סיבה לתת הנחות)

אם אתה מחפש משפחתית סטיישן מדובר בעסקה טובה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
לפני שעה, zvit כתב:

מה זה "תגובה יותר מרימה"? לא צריך להיות מבין גדול  ברכב, או לגלוש בפורום הזה, כדי להבין שכרגע ליבואנים אין מלאי בכלל. (ולכן גם אין להם סיבה לתת הנחות)

הכוונה היתה שאין לי מה לעשות אם אין מלאי, זה לא מקדם אותי להבין אם הרכב בכלליות כדאי לרכישה. 

פורסם
לפני שעתיים, zvit כתב:

גם כשאין מלאי, הסוכנות לא מועניינת לסגור יעדי מכירות ולספק את הסחורה בשלב מאוחר יותר ? האם במצב כזה אין כדאיות לתת הנחה על מנת לסגור עסקאות שבהם האספקה מאוחרת? 

הרי הסיבה המרכזית שאין כרגע מלאי זה בעיות לוגסטיות 

פורסם (נערך)

עשיתי עליה נסיעת מבחן בעבר.

תא המטען אכן גדול, אבל המרווח במושב האחורי נחמד ולא יותר, רוחב המושבעצמו  1.25 מטר, ומרווח הרגליים והראש גם ממוצעים ולא נדיבים במיוחד.

אמנם הרכב עם בסיס גלגלים של 2.70, אבל הספורטאז שהייתה לי עם בסיס גלגלים של 2.67 הייתה מרווחת יותר.

מעבר לכך, לי מושב הנהג לא היה הכי נוח, אבל אולי זה עניין של הרגל ומציאת זווית נכונה.

נוחות המתלים והתנהגות הכביש טובות מאוד, הביצועים סבירים. במהירות עירונית הוא אפילו מרגיש זריז (בגלל אופי ההנעה ההיברידי).

בידוד רעשים לא מצטיין, ומערכת מולטי מדיה בינונית מינוס.

בסך הכל לסטיישן חסכונית - הקורולה ts אופציה לא רעה בכלל, אבל אם תא המטען לא הדבר הכי חשוב, אז יש אופציות אחרות ששווה לבדוק.

עריכה אחרונה על ידי דור--
פורסם
לפני 21 שעות, borisYalzin כתב:

גם כשאין מלאי, הסוכנות לא מועניינת לסגור יעדי מכירות ולספק את הסחורה בשלב מאוחר יותר ? האם במצב כזה אין כדאיות לתת הנחה על מנת לסגור עסקאות שבהם האספקה מאוחרת? 

הרי הסיבה המרכזית שאין כרגע מלאי זה בעיות לוגסטיות 

אם אין להם מושג מתי יהיה מלאי, רק שזה יקח לפחות 4-5 חודשים ואולי יותר (וזה המצב בחלק מהדגמים), אי אפשר באמת לסגור עיסקאות, שלא לדבר על יעדי מכירות (וזו אולי אפילו לא אותה שנת כספים).
אחוז לא קטן ממי שמזמין בנסיבות כאלה יבטל אותן מסיבות שונות עד אז -- קראתי לאחרונה על כמה מקרים של אנשים שהזמינו 4-5 דגמים שונות בשלב מוקדם של תהליך הבחירה, פשוט כדי לא לפספס אפשרות, ובסוף יבטלו את כולן חוץ מאחת אחרי שיחליטו.

• תוכן חדש...