Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1635 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בתאריך 8.11.2021 בשעה 21:43, hwgeek כתב:

כן ביגלל זה, כמו שהקפיצו מחירי החד פעמי הרבה מעבר למה שהיה אמור ליהיות.

המס מוטל על היצרן/יבואן. את המחיר קובעים היצרן/יבואן ואז בתורו המשווק. בשוק חופשי הם רשאים להעלות את המחיר כרצונם.

לדעתי המשווקים רואים פה הזדמנות להעלות מחירים. אחרי שהמדיה דשה בהתייקרות הכלים החד פעמיים ולכולם ברור ש"המדינה אשמה", אף אחד לא ישים לב לגזירת הקופון.

המס על חד"פ הוא 11 ש"ח לק"ג. ק"ג זה חבילה ענקית (כ-180 צלחות חד"פ גדולות ועבות).
השבוע קניתי חבילת 25 צלוחיות (כ-60 גרם) וראיתי שהמחיר עלה מכ-1.90 ש"ח ל-4.5 ש"ח.
אז מתמטיקה אני יודע, אבל רוב הציבור כנראה פחות.
אז שלא יעבדו עליכם!

• אהבתי 1
:turn-l:
פורסם

0835811000440.jpg?_a=1633378955963

תמיד היה לי מוזר שחבילה של צלחות נמדדת בגרמים...

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
לפני 21 שעות, yairw כתב:

אני הזמנתי 30 ליטר 😅

היום יצרו איתי קשר להודיע שאזל המלאי וגם לספקים אין 🙄

הזמנתי ממקום אחר עכשיו ומרשה לעצמי להתחיל להילחץ 

כבר חתמתי...

פורסם

דיברתי עם אבי justmotor מרחובות והוא אמר לי שכניסת המס לתוקף נדחתה לתחילת 2022 אבל היבואנים לא חיכו והמחירים כבר עלו.

השמן שלי עלה תמיד 120₪, בתקופה האחרונה עלה שם  130₪ וכעת עולה 140₪ עוד לפני המס.

לדבריו זה לא הסוף ויש דיבור שהספקים יעלו עוד מחירים עם כניסת המס לתוקף.

פורסם

השבוע קיבלתי את ההזמנה החדשה, 25 ליטר, מיד הזמנתי גם לאבא שלי, באותה ההזדמנות ראיתי ששלי כבר אזל מהמלאי.

בדקתי כעת יומיים לאחר מכן, גם מה שהזמנתי לאבא שלי כבר לא זמין במלאי.

כשיגיע החידוש יגיעו כנראה גם המחירים החדשים

כבר חתמתי...

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ממחר: מס הבלו על שמני המנוע יעלה - והיבואנים ישלמו היטל מלאי

אחרי כמה דחיות העלייה תכנס לתוקף ותייקר בכמה עשרות שקלים את טיפולי הרכב. בנוסף, רשות המסים הודיעה ליבואני השמנים שעליהם לשלם היטל מלאי על שמנים שיובאו לאחרונה. המשמעות: תשלום של מיליוני שקלים שעלול לגרום לעליית מחירים נוספת.

נקודת הבזקה היא הטמפרטורה בה נוזל הופך לאדים ומתלקח. כלומר - שמני המנוע שעליהם יוטל הבלו הם שמני מנוע איכותיים יותר בעלי עמידות גבוהה. עם זאת יש להדגיש כי ראשית – שמני מנוע איכותיים הם לעתים קרובות שנקודת ההבזקה שלהם גבוהה מ-180 מעלות – והמשמעות היא שבקרוב עלולים להימצא מוסכים שיבחרו במיוחד לרכוש שמנים שנקודת ההבזקה שלהם נמוכה מ-180, כלומר שמנים פחות איכותיים.

https://www.calcalist.co.il/local_news/car/article/syumml116y

• מבאס 2
  • מעניין 1

אני אדם דסלקט ולכן יופיעו שגיאות כתיב וחסר סימני פיסוק    נקודות  מקווה שתקבלו זאת 

תודה🙂

• תוכן חדש...